Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
nem tudom jó helyen kérdezem-e, de most már akkor ugye béke van Ukrajnában?
Black_Adder
Még nem értek oda , sok a papírmunka. Egyelőre rogán nevét húzták ki a listáról vagy ööö...
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 385
 www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1g
csebi
Majd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.

És még a turisták is nézhetik majd, amit odafosnak az arabok, tiszta haszon lesz.
warr_b
Így legalább nem kell leírnom, köszi. 😊
több mint 1 éve
fake.id 1 725 — tush push aficionado
Black_Adder
béke van, csak néha lövik egymást. azt nem mondták, hogy be fogják fejezni
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
Ezért nem hiszek én itt semmiben:
 youtu.be/BAYq0n3EAYA?si=1Igpq1eurHpv-rkO
Matthew99
ááá gecc most akartam linkelni, mondom elolvasom előtte miket irtatok 😊

szóval igen, ezek rohadtul dühítő dolgok, ennyi tudatlan vadbarom dönt a sorsunkról 😕
NB2
A riporter csajszi elég gyorsan le akarta tudni ezt a melót. A helyében azért addig keresgéltem volna, amíg nem találok valakit, aki Dúró Dórára, ne adj Isten, a DK-ra szavazott. Oké, hogy a riport szerint szinte senki sem tudja, ki az a Dórika (kivéve a volt dombóvári fideszest), de mégiscsak kapott kb. 20 százalékot. A DK 11-et.
Annyi legalább kiderült: Magyar Péter és a Tisza Párt híre a legapróbb falvakba is eljutott.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 258 — nabege2@yahoo.com
Matthew99
ááá gecc most akartam linkelni, mondom elolvasom előtte miket irtatok 😊

szóval igen, ezek rohadtul dühítő dolgok, ennyi tudatlan vadbarom dönt a sorsunkról 😕
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 294 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 735 — SB 50 Champion @ Grund
 telex.hu/belfold/2025/01/22/atv-egyenes-beszed-transparency-international-nezopont-intezet-mraz-agoston-ligeti-miklos?fbclid=IwY2xjawH9rXdleHRuA2FlbQIxMQABHcnumOFnJ1FAyJqctwmv4prLn7pITqpd0hPQshy9bLh1sAI1_8t2f39Zcw_aem_7KrS8_CzCfwLS_yLykmb5g

Ez egy zseniális műsor lehetett.
zacknorb
 www.youtube.com/watch?v=PT6kROfFdDw&t=575s

Minden perce érték. Főleg amikor Mráz kvázi lefaszozza a TI-st, mert fel merte hozni, hogy 2008-ban még Vityának teljesen jó volt ugyanaz, ami most már szar, pedig 30 éve nem változtattak rajta...

Meg amikor kimondja, hogy "a magyar állam minden tőle telhetőt megtesz a korrupció elleni harcban" és nem röhögi el magát...

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
Black_Adder
A szemét telhetetlen lipsinek nem elég egy jó hír egy napra!!!!!!
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Black_Adder
Most már majdnem...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 062
 www.valaszonline.hu/2025/01/22/habony-arpad-garancsi-istvan-rakosdubaj-rakosrendezo-stockton-ecequity-novacitas-mohamed-alabbar-rakosrendezo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nAWV7HofcoJb4SCFQzqEEAAkSGt-fbiyVALTm6jnSFjaE4DYjOsKgvEE_aem_m5fwdagJbTpWA5rbY-8u1g
csebi
Most mondjam azt, hogy nagyon meglepődtem? Lehet, hogy a Magyar Bálint által használt kifejezés nem mindenben felel meg a politológiai elvárásoknak, de a lényeget fedi: maffiaállam.
nagylaza, főpohárnok
És akkor tedd mellé a kétségbeesett helyi lakost, aki magából bohócot csinálva érvel hogy ő fejlődést akar, le is bassz mindenkit aki nem akar 500 méteres házakat es a fejlődés útjába állnak mint a mocskos liberálisok, akik a szemetet sem takarítják el addig amíg nem lesznek itt felhőkarcolók.
Akinek ez tetszik az kb vagy vidéki, vagy olyan paraszt aki felköltözött Pestre.
Nincs más, mert normális ember pártállástól függetlenül óvná a városát.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
Majd mindjárt jön Jughead aztán megmagyarázza, hogy nincs ezzel gond, mert sokkal inkább ez, mint hogy csövesek hédereljenek ott.

És még a turisták is nézhetik majd, amit odafosnak az arabok, tiszta haszon lesz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
csebi
Most mondjam azt, hogy nagyon meglepődtem? Lehet, hogy a Magyar Bálint által használt kifejezés nem mindenben felel meg a politológiai elvárásoknak, de a lényeget fedi: maffiaállam.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 315
Megbeszéltem a srácokkal az irodában, hogy minden 4-én reggel fizetés utalás előtt úgy jövök be, hogy "jó hír, utalom a munkabéretek!"
Gyurma Pappa
Annyit módosíts, hogy “jó hírem van, pénz áll a házhoz, ami annak köszönhető, hogy itt dolgoztok.”
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 960 — Kinek mit intézett a kormánya
Megbeszéltem a srácokkal az irodában, hogy minden 4-én reggel fizetés utalás előtt úgy jövök be, hogy "jó hír, utalom a munkabéretek!"
Gyurma Pappa
és BÁRMIRE költhetitek, amire akarjátok!! ...ez ki ne maradjon! 😀
bogjosi
Pont azt mondtam benn, ha ezt így előadja a főnök február elején, márciusban már nem dolgozom itt 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Főni valami jó hírt jelent be hamarosan!
NB2
Ez volt az:
 444.hu/2025/01/22/orban-viktor-jo-hirkent-talalta-hogy-az-emberek-megkapjak-a-sajat-penzuket

Köszönjük főni, hogy a befektetett pénzünk után kapunk kamatot és nem vettétek el egy részét, ahogy szoktátok.
Mondjuk általában az ember hozzá van szokva, hogy egy befektetés után kamatot kap, de mindezt sikerként tálalni, na ehhez pofa kell...
Klaci79
Húúú ezek nagyon hülyék, de tényleg... ezeknél nincs egy épeszű, aki szólt volna a dagadtnak, hogy ne égesse magát?
Beki
olvassatok OV fb oldalát, le vannak hurrogva akik nem örülnek eléggé és kb elmondják, hogy a szerződésben megkötött dolgokat teljesítik
a felszopók oda meg vissza vannak, hogy milyen ügyes volt OV, hogy megtermelte a kamatnak a pénzt
iszonyat mennyi idióta fideszes van
NB2
Ha valódi pöcegödöri mélységre vágysz a vadhajtások oldalon is alámerülhetsz.

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 049
Gyurma Pappa
és BÁRMIRE költhetitek, amire akarjátok!! ...ez ki ne maradjon! 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 618 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 389 — Cowboys fan
azbazmeg miszterprezident, kiválóan bepozicionálta magát ez a vén barom Pataky a Geronazzo Mária mellé
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
Nekem a kedvencem, hogy a kapott pénzt bármire felhasználhatják a zemberek.
Köszi, nem semmi lehetőség főni veletek kötvénybizinszelni! A japcsiknál csak sushit vehetünk a kamatból meg pokemont. Nem is szeressük mi aztat errefelé.
vpi
Ez volt az, amit itt olvasva nem hittem el, hogy bemondott, DE BAZDMEG TÉNYLEG.
zacknorb
Megengedte.
Dzsokijuing
"megadta, a Gyúcsány meg elvette"

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 362 — Saturday Night Lights
Köszi, nem semmi lehetőség főni veletek kötvénybizinszelni! A japcsiknál csak sushit vehetünk a kamatból meg pokemont. Nem is szeressük mi aztat errefelé.
vpi
zacknorb
Megengedte.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 960 — Kinek mit intézett a kormánya
vpi

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 554 — Patriot
Ez az sikerpropaganda nem nektek szól, ez azoknak szól, aki azt látják, hogy minden szar, de közben a kis Noel és Zsáklin majd jobban fog élni, hiszen mondta a Főnök, hogy milyen sok pénzt küldenek vissza.
Gyurma Pappa
Itt ülök az irodában és öt perce gondolkodom rajta, hogy vajon hány magyar családnak lehet komoly értékben állampapírja, aki óriási sikerként éli meg, hogy a kis Zsáklin és Noel most megkapja az elképesztő kamatokat, amit a főni intézett. Aztán leesett, hogy csak el kell olvasnom a kommented első részét, hogy ezzel is példálózhat majd marikanéni a piacon, hogy a menye kapott azorbánviktorminiszterelnökúrtól elkpéesztő mennyiségű forintot amiért még megdolgozni se kellett!!!
Hanni
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Ez az sikerpropaganda nem nektek szól, ez azoknak szól, aki azt látják, hogy minden szar, de közben a kis Noel és Zsáklin majd jobban fog élni, hiszen mondta a Főnök, hogy milyen sok pénzt küldenek vissza.
Gyurma Pappa
Itt ülök az irodában és öt perce gondolkodom rajta, hogy vajon hány magyar családnak lehet komoly értékben állampapírja, aki óriási sikerként éli meg, hogy a kis Zsáklin és Noel most megkapja az elképesztő kamatokat, amit a főni intézett. Aztán leesett, hogy csak el kell olvasnom a kommented első részét, hogy ezzel is példálózhat majd marikanéni a piacon, hogy a menye kapott azorbánviktorminiszterelnökúrtól elkpéesztő mennyiségű forintot amiért még megdolgozni se kellett!!!