Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Na jó, de hogy került a képbe Rick Rubin. 😊 (bocs)Gyurmával ti jól megérthetitek egymást. 🙂Pontosan, a lét határozza meg a tudatot.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
Igazából ebből a populista, újnáci, neolibsi woke mocsárból én nem látom hogy lehetne kiugorni és mondjuk tényleg a fontos témákat (klíma, túlnépesedés, AI, kripto, ...) Mind mind olyan téma, amik jóval tulmutatnak azon mint amit önmagában a szó leír.
FLZOLI
a magyar népesség még a saját multjával sem tud szembenézni azt h a jövőbemutató, dolgok érdekeljék az elvárhatatlan
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Assurbanapli
(Ilyen ez a materializmus. Alapvetően sok jobb magyarázatot nem hozott az elmúlt 170 év, ami a valódi világgal is értelmezhető kereteket ad.)
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Jött ma nyugdíj... cserébe a patikák meg nem kaptak pénzt...De maradjon Viktor örökre!
több mint 1 éve
Jók ezek a riportok hogy az embert visszahúzza a földre, ez a magyar valóság.Nekem itt nincs semmi látnivaló. Az egyszerűbbek és az elvakultabbak szerint Menczer a király. Egyedüli a középkorú fickó, aki szerintem alapvetően objektív, és nekem fura módon a fideszre szavaz. De láthatóan ő annyira nem foglalkozik a politikával.
Nomac
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/05/ujabb-ner-sztarpap-bukott-le-minden-egyhazi-tevekenysegtol-eltiltottak-pajor-andrast/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gyurmával ti jól megérthetitek egymást. 🙂Pontosan, a lét határozza meg a tudatot.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
Igazából ebből a populista, újnáci, neolibsi woke mocsárból én nem látom hogy lehetne kiugorni és mondjuk tényleg a fontos témákat (klíma, túlnépesedés, AI, kripto, ...) Mind mind olyan téma, amik jóval tulmutatnak azon mint amit önmagában a szó leír.
FLZOLI
a magyar népesség még a saját multjával sem tud szembenézni azt h a jövőbemutató, dolgok érdekeljék az elvárhatatlan
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Assurbanapli

(Ilyen ez a materializmus. Alapvetően sok jobb magyarázatot nem hozott az elmúlt 170 év, ami a valódi világgal is értelmezhető kereteket ad.)

több mint 1 éve
Senki se beszélt itt a társadalomról, hanem magáról a politikai felfogásról és főbb témákról. Attól még, hogy mit parasztvakít a NER a retardáltaknak pont úgy megvan nekik is az a néhány terület ami valóban foglalkoztatja őket. És igazából mindenben az látszik (és itt most nehéz, de félreteszem, hogy ez egy náci like maffia szervezet álkeresztény cukormázzal) hogy csak a régi világban tudnak gondolkodni. Még az olyan területen is (pl aksigyartas) sikerül a legalja tudásigényre és legkornyezetszennyezobb részre lőni ahol kb fogjuk rá kiléptek ebből a világnézetből...Pontosan, a lét határozza meg a tudatot.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
FLZOLI
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Gyurmával ti jól megérthetitek egymást. 🙂Pontosan, a lét határozza meg a tudatot.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
FLZOLI
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Jók ezek a riportok hogy az embert visszahúzza a földre, ez a magyar valóság. több mint 1 éve
Pontosan, a lét határozza meg a tudatot.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
FLZOLI
Kúrfürst briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.ez mind érdekes de ettől hogy lesz holnap olcsóbb a párizsi?
FLZOLI
több mint 1 éve
Nem kell ezzel napi szinten foglalkozni, nagyjából mindenki tudja, kit választ, aki meg a környezetében bizonytalan, azzal egy sötét szobában, néhány kétajtós szekrény társaságában leül beszélgetni.Vagy egyszerűen csak átnéz felette a polgár. Ezzel napi szinten foglalkozni szerintem kiégéshez vezethet, hiszen ahogy Zoli is mondja, változtatni rajta nem igazán lehet.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.Sehogy.
FLZOLI
Ez most a valóság.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Vagy egyszerűen csak átnéz felette a polgár. Ezzel napi szinten foglalkozni szerintem kiégéshez vezethet, hiszen ahogy Zoli is mondja, változtatni rajta nem igazán lehet.Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.Sehogy.
FLZOLI
Ez most a valóság.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.Sehogy.
FLZOLI
Ez most a valóság.
több mint 1 éve
Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Rég át kellett volna nevezni ezt a topikot Prolitikának vagy szimplán Shitshow-nak.Igazából ebből a populista, újnáci, neolibsi woke mocsárból én nem látom hogy lehetne kiugorni és mondjuk tényleg a fontos témákat (klíma, túlnépesedés, AI, kripto, ...) Mind mind olyan téma, amik jóval tulmutatnak azon mint amit önmagában a szó leír.
több mint 1 éve
Nagyon keményen tolja ezt a Fidesz:Szerintem azért engedik ezt tovább ennek a bohóc senkinek, mert a fidsz táborát tűzbe tudja hozni és innen látszik, hogy mennyire sz.rban vannak, már ilyenekre szorulnak rá. Aztán, ha majd esetleg annyira túlmegy a határon(ha egyáltalán ilyen létezik a fidsz szavazóknál...), a saját szavazóiknál is, akkor dobják a kukába, akárcsak a többieket.
telex.hu/belfold/2024/12/04/menczer-tamas-reakcio-magyar-peter-pecsi-gyermekotthon
Toca
A másik, hogy MP-t elég felkészületlenül érte az első incidens, látszott, h meglepődött és nem készült fel MT-ből. Most már valszeg előkeresett róla egy csomó infót és tudja majd mivel kezelni. Bár nyílván MT-nek könnyebb dolga van, mert a fidszhívők bármit mond, akkor is hülyére fényezik, még MP-nek sokkal több vesztenivalója van, úgyhogy nincs egyszerű helyzetben.
Amúgy azt tudja valaki, h ezeknek az embereknek(bohárbohóc,deákszakértő stb), h-h nincs letörölve a facebook oldaluk, amikor tele vank kamuval?
Szerkesztette: Pep71
több mint 1 éve
Egy kis lávot és humort hozok ebbe a topickba:youtu.be/5-OToe1y_YM?si=3NpRYB1NMMlGEvap
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Nagyon keményen tolja ezt a Fidesz:telex.hu/belfold/2024/12/04/menczer-tamas-reakcio-magyar-peter-pecsi-gyermekotthon
több mint 1 éve
egy kis múltidézés:magyarnemzet.hu/archivum-magyarnemzet/2008/08/tuntettek-a-kovetsegnel#google_vignette
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/04/wesley-iskola-szeged-ongyilkossagi-kiserlet-gyerek-zrinyi-ilona-altalanos-iskolaÉn meg azt is remélem, hogy ezt kellő méltósággal fogja interpretálni minden politikai erő (bár illúzióim nincsenek).
Hát ez megint szarul néz ki a kormánynak, napi öngól level 100
Nagyon remélem, hogy rendbe jön.
gabokocka
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/04/wesley-iskola-szeged-ongyilkossagi-kiserlet-gyerek-zrinyi-ilona-altalanos-iskolaHát ez megint szarul néz ki a kormánynak, napi öngól level 100
Nagyon remélem, hogy rendbe jön.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nekem most már egyre inkább az az érzésem hogy egy esetleges vereségnél ezek nem adnák át a hatalmat, nem ismernék el a választás eredményét.Már maga az a szó, hogy választás, értelmezhetetlen számukra.
esanders10
Ki most a Választási Bizottság elnöke? Majd ő érvényesíti a szavazatokat egy esetleges áramszünet, szerverleállás után, aztán szépen leköszön és elmegy nyugdíjba egy jó nagy pakkal.
több mint 1 éve
Kövér Lászlót ki ne hagyjuk ha már a Kunczét el is felejtettük.Orbán a Pápánál, Gyurcsány Pápán született: véletlen? Aligha!És a múlt héten MP is Pápán járt
Szokol
r.baggio
több mint 1 éve
Nekem most már egyre inkább az az érzésem hogy egy esetleges vereségnél ezek nem adnák át a hatalmat, nem ismernék el a választás eredményét.
több mint 1 éve
Van az a vicc a pápaszemről és a | pápafaszról |Orbán a Pápánál, Gyurcsány Pápán született: véletlen? Aligha!És a múlt héten MP is Pápán járt
Szokol
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.