Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Menetrend:
Vasárnap délután:
1. meccs : #20 Ryan Searle vs Matt Campbell
2. meccs : #25 Dirk van Duijvenbode vs Madars Razma
3. meccs : #23 Joe Cullen vs Wessel Nijman
4. meccs : #29 Ritchie Edhouse vs Ian White
Vasárnap este:
1. meccs : #22 Martin Schindler vs Callan Rydz
2. meccs : #19 Ross Smith vs Paolo Nebrida
3. meccs : #14 Gary Anderson vs Jeffrey de Graaf
4. meccs : #11 Dimitri Van den Bergh vs Dylan Slevin
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Klaasen elchokerkedte a szettet, pedig Taylor adta neki a lehetőséget rendesen. Innen már nehéz lesz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Klaaaaseeeen 1 rohadt nyílon múlt a 3-1!!!És tessék vazze 2-2
több mint 8 éve
Azért Norrisnak nem volt nehéz dolga eddig, mindhárom ellenfele (főleg Thornton) alul teljesített, persze vb negyeddöntőbe jutni sem kis teljesítmény, de szerintem Taylor/Klaasen ellen simán kizúgMi az hogy Taylor/Klaasen??? 😊
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Azért Norrisnak nem volt nehéz dolga eddig, mindhárom ellenfele (főleg Thornton) alul teljesített, persze vb negyeddöntőbe jutni sem kis teljesítmény, de szerintem Taylor/Klaasen ellen simán kizúg
több mint 8 éve
azért a koca 26-os köre után(amilyet még tán nem is láttam vb-n) elég szépen belemelegedett Wright! 😊Chizzy pedig elég sokszor bukó ilyen meccseken...
több mint 8 éve
na az egyik nagy kedvencem egy ilyen meccsen esik ki, faszom...tényleg ez is zseniális volt
több mint 8 éve
szegény Chizzy kb elsírta magát, amikor az uccsó legben 180-al kezdett a papagáj
több mint 8 éve
Döntő leget érdemelt volna.
több mint 8 éve
Hát ez nem vót gyenge.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
hát chizzy jó párszor elchokerkedte...
több mint 8 éve
ez kemény volt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
kegyetlen, mit művelnek
több mint 8 éve
na jólvan ezek is elmebetegek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Hmm ez a szimpla 5 nagyon nagy hiba volt Chizzytol.
több mint 8 éve
Ja, tuti klaasent is a vb előtti egyik kommentemből lopta 😀 ( arra a javaslatomra is jó sok tipp érkezett 😀 )Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
csak hogy ne csupa Barcelona, Real Madrid legyen! 😊
yooker
Aztán megdobta a 103-as átlagot elsö körében, akkor nem akartam beirni.. de most azért a holnapi elött benyögök én is egy ilyet, hátha bejön. 😀 Irjuk be ezt.
Persze ha fogadni kéne, inkább Anderson (tavaly is rá tippeltem)
Igor
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Neked mindenképp jól jött volna! 😊Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
Aztán megdobta a 103-as átlagot elsö körében, akkor nem akartam beirni.. de most azért a holnapi elött benyögök én is egy ilyet, hátha bejön. 😀 Irjuk be ezt.
Igor
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
Igor
több mint 8 éve
Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Azért ezek nem emberi számok:
scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10620484_710912189009702_6185443813935422240_o.jpg
Farky
És szinte mindenben jobb MVG 😀
több mint 8 éve
Azért ezek nem emberi számok:scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10620484_710912189009702_6185443813935422240_o.jpg
több mint 8 éve
bennem mélyebb nyomott hagyott Gary Anderson mennyire elképesztő szinten tolta, butára verte az öreget (aki fiatalabb 😀 )
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Üvöltöztem, valszeg a szomszédok azt sem tudják mi lehet nálam.De k..va jó meccs volt. 😊