Darts
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyetertek!Ilyenkor kell beírni, hogyha van Gerwen nem hibázna ennyit, már 5-0-ra vezetne.Nem érzem, hogy cross csak gerwen hibábióból "élne"
Sobri Jóska
peach
több mint 8 éve
Ilyenkor kell beírni, hogyha van Gerwen nem hibázna ennyit, már 5-0-ra vezetne.Nem érzem, hogy cross csak gerwen hibábióból "élne"
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
hatalmas meccs eddig 😀
több mint 8 éve
húú, ezzel a 118,7-tel majdnem megdöntötte van gerwen smith setrekordját, (122,25)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Tehát végülis akár törött az a kéz, akár nem, Cross vezet. Durva, hogy van Gerwen ugyanolyan eredményes törött kézzel is...Ilyenkor kell beírni, hogyha van Gerwen nem hibázna ennyit, már 5-0-ra vezetne.de ha eltört volna gerwen dobókeze, akkor is cross vezetne
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Ilyenkor kell beírni, hogyha van Gerwen nem hibázna ennyit, már 5-0-ra vezetne.de ha eltört volna gerwen dobókeze, akkor is cross vezetne
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ilyenkor kell beírni, hogyha van Gerwen nem hibázna ennyit, már 5-0-ra vezetne.
több mint 8 éve
remelem nyer az angol.Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos...Őőő.... Hehehe 😊 a legdurvább, hogy cross gerwen játékával vezet 😊
A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
eaglesmcnabb
peach
de az a baj, sokkal gyengébben játszik mint smith ellen, és már ott is gyengébben játszott, mint ahogy szokott : d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos...Őőő.... Hehehe 😊 a legdurvább, hogy cross gerwen játékával vezet 😊
A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Cross clutchVillanyszerelő baszki.
Löfli
Ott nem lehet hibázni. Egy hiba, és vége a dalnak.
több mint 8 éve
alakul a meccs 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Cross clutch

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
:o
több mint 8 éve
Azt a kurva, mekkora volt ez a 161-es kiszallo. Kulcspillanatban, bullra... Mint a nagyok
több mint 8 éve
Cross amúgy jobb fejben mint van Gerwen, csak jelenleg még nem olyan jó játékos... A VB meccse a Smith-Cross volt, annál már nem hiszem hogy lesz jobb meccs idén.
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy a 18-49 éves férfipopulációból ismerek akár csak egy embert is, aki valaha lencsét vásárolt volna. Azt is mondhatnám, hogy elképzelni se tudom, hogy létezik ilyen.Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.Csak azt akarják hogy te vedd meg. Marketing.
Sobri Jóska
Coolearie
több mint 8 éve
Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.Csak azt akarják hogy te vedd meg. Marketing.
Sobri Jóska
Jó ingadozóak teljesítmény ügyileg.
több mint 8 éve
Mondjuk azon már gondolkodom egy ideje a reklámokat nem megúszva, hogy mennyire átgondoltan pozícionálta a SPAR ügynöksége a darts nézőközönségéhez az Arany tellér lencsét. Arra jutottam, hogy nem igazán.
több mint 8 éve
Nem nagyon jatszott meg ilyen hosszu meccset Cross. Nem tudjuk jot vagy rosszat hoz-e ki belole.Na most szerintem fogható Gerwen.Nem bírja ezt végig
CoolearieAndersonCross, végül bedarálja van Gerwen.
Sobri Jóska
De persze Gerwen az eselyesebb ez egyertelmu.
több mint 8 éve
Na most szerintem fogható Gerwen.Nem bírja ezt végig
Coolearie
több mint 8 éve
Na most szerintem fogható Gerwen.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 509
A legnagyobb:En balga, mikor meg nem neztem darts-ot...-iden szippantott be- megnezhettem volna eloben jatszani, nem mentem el.Hosszu a "lemaradtam" listam mar.
www.kephost.com/images/2017/12/30/pt010jpg.jpg
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Brutalis egyebkent, hogy a ket jatekos milyen paradesan valtogat le T19-re
több mint 8 éve
Érzésre az idei vb-n kicsit alacsonyabb a színvonal, mint szokott lenni, legalábbis úgy rémlik, hogy az utóbbi évekből a negyeddöntőktől azért viszonylag sok olyan meccs rémlik, ahol mindkét tag 100-as átlag fölött dobott, idén ez nem jellemző. Még úgy is MvG a legjobb, hogy "szar" tornája van...Szerintem most jön a VB meccse.
Jakehomer