Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
chiesa rúg kettőt, azzal félideig kihúzzák 2-2re, aztán manchini észhez tér és bejön loca és onnan simaLocatelli nélkül tuti bukó.Italy starting XI v Belgium:
— Get Italian Football News (@_GIFN) July 2, 2021
Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Chiesa, Immobile, Insigne.
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Locatelli nélkül tuti bukó.Italy starting XI v Belgium:
Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Chiesa, Immobile, Insigne.
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ilyenkor nem Svájcnak kell továbbjutnia?Remelem, meg egy ilyen spanyol szenvedest nem akarok látni
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na jöjjenek a tizikaddig azért még van 20 perc, és most akadt pár ziccere a spanyoloknak
Chargers LT
több mint 3 éve
Na jöjjenek a tizik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ilyenkor nem Svájcnak kell továbbjutnia?
több mint 3 éve
Szegyen, miket hagynak ezek ki.
több mint 3 éve
Italy starting XI v Belgium:
több mint 3 éve
Morenot honnan szalasztották
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
kurva szarult cserélt luis enrique, ha kiesik a spanyol csapat, akkor ez rajta szárad, ez a morata-gerald moreno egészen borzalmas csere volt
több mint 3 éve
Kampman
28 327
Akkor kezdődött ez a csakegyperc, azóta én is reflexből némítok félidők végénhát nekem az nem maradt meg2016-ban ő is gyakran felbukkant az EB és az olimpiai közvetítések szüneteiben, csak azért kérdeztem.sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 385
Karácsonyi ajándékMost a Gyurcsány show bukkan fel gyerek mesék közepén. De persze ez nem karos a gyerekekre ...2016-ban ő is gyakran felbukkant az EB és az olimpiai közvetítések szüneteiben, csak azért kérdeztem.sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Moreno eddig csak fék....
Draft
több mint 3 éve
Most a Gyurcsány show bukkan fel gyerek mesék közepén. De persze ez nem karos a gyerekekre ...2016-ban ő is gyakran felbukkant az EB és az olimpiai közvetítések szüneteiben, csak azért kérdeztem.sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
hát nekem az nem maradt meg2016-ban ő is gyakran felbukkant az EB és az olimpiai közvetítések szüneteiben, csak azért kérdeztem.sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 327
2016-ban ő is gyakran felbukkant az EB és az olimpiai közvetítések szüneteiben, csak azért kérdeztem.sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Ennek az egykapuzásnak nem lesz jó vége, nem véletlen akar frissíteni Petkovic.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerintem korsós is egész értelmesPetry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.Jó, hát elmeroggyantak között nem nehéz, de Henrik még jó
empty taxi
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez a spanyol cA németek ellen is ugyanaz volt a játékvezető? Arról van szó, hogy legalább egy adott személy konstans felfogásban vezethetne, mert ez így nem kicsit unfair
Ja és akkor Oliver nem adta be a magyar francia meccsen Pavard részére a teljesen jogos második sárgát (valogathatott volna legalább 2-3 szabálytalanság közül), itt meg gondolkodás nélkül beadja a pirosat.Ilyen alapon Fiólát is kiállíthatták volna a németek ellen....
csebi
ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Fasz Morenonak nincs jobb lába?
Draft
több mint 3 éve
sorossal nincs bajom, ő nem szokott sport közvetítések közben beszélniSoros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Gyurcsány 😂😂😂Soros vagy Bognár?Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.hogy volt lelki erőd ezt ki deríteni ? 😮 és gyuri bácsi óta, automatikus némítom amikor a stúdióba kapcsolnak
empty taxi
Sixo
Kampman
Draft
több mint 3 éve
Ekkora balfaszt
Draft
több mint 3 éve
Hat ez...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
esanders10
539
Petry egyébként kb. a legjobb az m4 szakértői közül.Sztem magasan Henrik
empty taxi