Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Es ott van! Tessek raulni az eredmenyre! 😀
Vrij6
egy svájci gól belefér 😀
Negritis
itt még két gól lesz minimum
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Svájcnak az marad, hogy verjék meg a törököket. Továbbmennek, de nehéz ellenfelet kaphatnak.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Vrij6
egy svájci gól belefér 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
gyönyörű
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Jol tettuk, hogy elpasszoltuk nudliert Locatellit.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Locatelli hatalmas gólt ragasztott

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bonucci uvoltve a foldre vagodott, uvoltott tovabb, majd amikor a biro elindult a svajci fele, hirtelen szepen nezett, mar semmije sem fajt.

több mint 3 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.
empty taxi
semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
eaglesmcnabb
Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?
somoskovig
Fiatalokat beépíteni a Realba...😊
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.
empty taxi
semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
eaglesmcnabb
Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
eaglesmcnabb
Játékfelfogás, rendszer szempontjából számít a játékosmúlt szvsz. Kevés olyan edző van, aki maga mögött tudja hagyni edzőként azokat a vonásokat, ami játékosként jellemezte, persze van akinek ez megy lásd Allegri.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
empty taxi
eaglesmcnabb
De itt most szerintem inkább a felfogásról van szó. Hogy nem őrzik az 1-0-át, mint oly sokszor korábban.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
empty taxi

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.
Kampman
Igy van. Es mar csak egy masodik olasz gol kell a telitalalathoz. 😊
Vrij6
Nekem a tippjátékos telitalálat már most megvan 😀

De pénzügyi szempontból nem bánnék további gólokat.
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
De jó látni Del Pierot 😎
És még McManamant is
2 HoF játékos

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Közben Ramos tàvozik a Madridtól.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!
Kampman
Igy van. Es mar csak egy masodik olasz gol kell a telitalalathoz. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ki mas, mint a Milan neveles. Bocsiii
Stez
Ennyi öröm ha már se bajnokság se kupa 😉 😛
dande
se közelmúlt, se jövő
Kampman
Ennyire nem akartam piszok lenni 😊
dande
Na majd ha elpicsazzuk a kovi szezonban a Barcat, lesz siras 😀

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Kampman
És maga az olasz csapat is sokkal jobb, mint én gondoltam
Mármint összességében, nem csak ezen a meccsen

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
egy órás monstre beszélgetésem volt volt osztálytárssal, azt mondta nem volt les a walesi 2. gól, mert hátrafelé ment a labda (állítólag)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
ha így marad utolsó fordulóban olasz B csapat fog játszani úgy érzem. Úgy is behúznák Wales ellen
több mint 3 éve
több mint 3 éve
akkor lesz ez majd igazán jó meccs, ha jön Svájcnál Gavranovic
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ezek az olaszok olyanok mint a brazilok, sokkal jobban játszanak a válogatottban mint a klubcsapatokban.

Nagyon nem szeretem őket, de nagyon szépen játszanak
eaglesmcnabb
nekem az első forduló után ők tetszenek a legjobban. Mutatott játék alapján
Toto21
Török meccset nem láttam (szerencsémre, mert a törököket szeretem), de nekem is tetszenek, fáj kimondani de ha most kezdenék el szurkolni, lehet őket választanám 😀 (bár a franciák is jók voltak, ráadásul sokkal erősebb ellenféllel szemben)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!