Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21
5 961
itt még két gól lesz minimumEs ott van! Tessek raulni az eredmenyre! 😀egy svájci gól belefér 😀
Vrij6
Negritis
több mint 3 éve
Svájcnak az marad, hogy verjék meg a törököket. Továbbmennek, de nehéz ellenfelet kaphatnak.
több mint 3 éve
Es ott van! Tessek raulni az eredmenyre! 😀egy svájci gól belefér 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Es ott van! Tessek raulni az eredmenyre! 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Toto21
5 961
gyönyörű
több mint 3 éve
Jol tettuk, hogy elpasszoltuk nudliert Locatellit.
több mint 3 éve
Locatelli hatalmas gólt ragasztott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bonucci uvoltve a foldre vagodott, uvoltott tovabb, majd amikor a biro elindult a svajci fele, hirtelen szepen nezett, mar semmije sem fajt.
több mint 3 éve
Fiatalokat beépíteni a Realba...😊Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
somoskovig
több mint 3 éve
Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Játékfelfogás, rendszer szempontjából számít a játékosmúlt szvsz. Kevés olyan edző van, aki maga mögött tudja hagyni edzőként azokat a vonásokat, ami játékosként jellemezte, persze van akinek ez megy lásd Allegri.Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
De itt most szerintem inkább a felfogásról van szó. Hogy nem őrzik az 1-0-át, mint oly sokszor korábban.Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Nekem a tippjátékos telitalálat már most megvan 😀Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.Igy van. Es mar csak egy masodik olasz gol kell a telitalalathoz. 😊
Kampman
Vrij6
De pénzügyi szempontból nem bánnék további gólokat.
több mint 3 éve
De jó látni Del Pierot 😎És még McManamant is
2 HoF játékos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Közben Ramos tàvozik a Madridtól.
több mint 3 éve
Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.Igy van. Es mar csak egy masodik olasz gol kell a telitalalathoz. 😊
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Na majd ha elpicsazzuk a kovi szezonban a Barcat, lesz siras 😀Ennyire nem akartam piszok lenni 😊se közelmúlt, se jövőKi mas, mint a Milan neveles. BocsiiiEnnyi öröm ha már se bajnokság se kupa 😉 😛
Stez
dande
Kampman
dande
több mint 3 éve
Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.És maga az olasz csapat is sokkal jobb, mint én gondoltam
Kampman
Mármint összességében, nem csak ezen a meccsen
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
egy órás monstre beszélgetésem volt volt osztálytárssal, azt mondta nem volt les a walesi 2. gól, mert hátrafelé ment a labda (állítólag)
több mint 3 éve
Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.ha így marad utolsó fordulóban olasz B csapat fog játszani úgy érzem. Úgy is behúznák Wales ellen
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Eddig messze jobb a meccs, mint amit vártam.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
akkor lesz ez majd igazán jó meccs, ha jön Svájcnál Gavranovic
több mint 3 éve
Török meccset nem láttam (szerencsémre, mert a törököket szeretem), de nekem is tetszenek, fáj kimondani de ha most kezdenék el szurkolni, lehet őket választanám 😀 (bár a franciák is jók voltak, ráadásul sokkal erősebb ellenféllel szemben)ezek az olaszok olyanok mint a brazilok, sokkal jobban játszanak a válogatottban mint a klubcsapatokban.nekem az első forduló után ők tetszenek a legjobban. Mutatott játék alapján
Nagyon nem szeretem őket, de nagyon szépen játszanak
eaglesmcnabb
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!