Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21
5 961
2,62-ért ajándék volt 😊
több mint 3 éve
Rohadt jó ez a szép kék olasz mezHasonlít a 20 évvel ezelőttire
Kellene egyet szerezni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ezeket az olaszokat bárkinek nehéz lesz megvernieSvájc azért nem rossz csapat, de esélyük nem volt egy percig se
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ők ráadásul csak 3 pontot szereztek.Portugálok tudnának mesélni.Jobb, mint sehogy.Persze. Csoport harmadikként.Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
NB2
Kampman
NB2
Kampman
eaglesmcnabb
Szóval Svájc bőven esélyes még a továbbjutásra.
több mint 3 éve
Portugálok tudnának mesélni.Jobb, mint sehogy.Persze. Csoport harmadikként.Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
NB2
Kampman
NB2
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Jobb, mint sehogy.Persze. Csoport harmadikként.Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
NB2
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Persze. Csoport harmadikként.Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Toto21
5 961
helyezkedésben félelmetesek az olaszok, meg ütempasszokban
több mint 3 éve
ma sem lesz ollózás, minek kellett levinni a kis vasgyúrót
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.persze, wales is ilyen csak kicsiben, legutóbb is négyben voltak, keret alapján meg legkésőbb ki kellett volna esniük 16 között.
Stez
több mint 3 éve
Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Gondolom az utolso korben olasz-wales 0-0, vagy 1-1, svajc meg igyekszik legalabb 2, de inkabb 3 gollal megverni a torokoket aztan hatha nem esnek ki csoportharmadikkent.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
NB2
több mint 3 éve
Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.
több mint 3 éve
Úgy ért a labda az olasz védő kezéhez a labda, mint a másik oldalon a gólnál....
több mint 3 éve
Ez ilyen erővel 11s.........
több mint 3 éve
Annyira volt neki hetero korszaka, mint SzájernekNaaa, nem kell ide a melegpropaganda...!Ez még Ricky hetero korszakából van 😀
Ja, már elmúlt este 10, akkor oké 😊
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Naaa, nem kell ide a melegpropaganda...!Ez még Ricky hetero korszakából van 😀
warr_b
több mint 3 éve
Persze, nehogy legyen egyetlen telim is, sok köcsög.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Naaa, nem kell ide a melegpropaganda...!A meccs slágere:
empty taxi
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nyilván ha a BL címeket nézzük akkor eredményes, de ez leginkább nem a taktikai zsenijének köszönhető, hanem annak hogy top1 keret volt mögötte évekig, és egy kurvajó stáb, idén ez már nem volt meg ( és a stáb agytrösztjeit mind elűzte, Pintus-szal az élen, aki talán a világ legjobb erőnléti edzője, meg is látszott a sérülteken), nem is nyert a Real semmit. Pl. a sahtyar oda vissza szopatta a realt a BL-ben, úgy hogy az odavágón kovidosak lettek és az ifivel játszottak.Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
somoskovig
A játékfelfogása kurvaszar, a csapata alig alakít ki helyzeteket, nulla kreativitás van a játékban, a beíveletéseken és az egyéni villanásokon kívül semmi, konkrétan szenvedés volt nézni a meccseket ( idén a 2 barca meccsen kívül nem nagyon volt értékelhető meccse), ha 1-0-ra vezet csak az eredményt védi, de még egálnál is az utolsó 10 percben kezdett el kapkodni hogy talán támadni is kéne.
Az összes real bajnokit és BL meccset láttam a 99 óta (ami elérhető volt számomra) és baromira elfogult voltam vele kapcsolatban, mert a legjobb játékosnak tartom ever, de be kellett látnom hogy nem jó edző. Pár éve elképzelhetetlen volt, de odáig jutottam hogy inkább nem néztem a meccseket annyira kínkeserves volt. Pedig mondom, az összes meccset néztem mindig. Összességében véve vitathatatlan hogy eredményes edző, a számok nem hazudnak, és lehet hogy csak szimplán szar a foci iránti ízlésem azért nézhetetlen az amit pl idén láttam a csapatától.
több mint 3 éve
A meccs slágere:
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A meccs slágere:
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...