Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
2,62-ért ajándék volt 😊
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Rohadt jó ez a szép kék olasz mez
Hasonlít a 20 évvel ezelőttire
Kellene egyet szerezni

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ezeket az olaszokat bárkinek nehéz lesz megvernie
Svájc azért nem rossz csapat, de esélyük nem volt egy percig se

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.
NB2
Ezt a meccset ez mennyiben befolyásolja?
Kampman
Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.
NB2
Svájc megverheti a törököket 4 nap múlva is, 4 ponttal aligha fognak kiesni.
Kampman
Persze. Csoport harmadikként.
NB2
Jobb, mint sehogy.
Kampman
Portugálok tudnának mesélni.
eaglesmcnabb
Ők ráadásul csak 3 pontot szereztek.
Szóval Svájc bőven esélyes még a továbbjutásra.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Minden világversenyen elmondom: nagyon nem mindegy ki mikor jàtszik egymással a csoportban.
NB2
Kampman
Arra gondoltam, hogy az olasz-wales szalonremivel tovàbb megy mindkettő. De ha teszem ma svàjc verte volna a törököket, akkor ők mehetnének tovàbb.
NB2
Kampman
NB2
Jobb, mint sehogy.
Kampman
Portugálok tudnának mesélni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2
Kampman
NB2
Kampman
NB2
Jobb, mint sehogy.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
NB2
Kampman
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
helyezkedésben félelmetesek az olaszok, meg ütempasszokban
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ma sem lesz ollózás, minek kellett levinni a kis vasgyúrót

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.
Stez
persze, wales is ilyen csak kicsiben, legutóbb is négyben voltak, keret alapján meg legkésőbb ki kellett volna esniük 16 között.

több mint 3 éve
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Gondolom az utolso korben olasz-wales 0-0, vagy 1-1, svajc meg igyekszik legalabb 2, de inkabb 3 gollal megverni a torokoket aztan hatha nem esnek ki csoportharmadikkent.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.

több mint 3 éve
NB2
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy ért a labda az olasz védő kezéhez a labda, mint a másik oldalon a gólnál....
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez ilyen erővel 11s.........
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Naaa, nem kell ide a melegpropaganda...!

Ja, már elmúlt este 10, akkor oké 😊
warr_b
Ez még Ricky hetero korszakából van 😀
Kampman
Annyira volt neki hetero korszaka, mint Szájernek
több mint 3 éve

warr_b
Ez még Ricky hetero korszakából van 😀
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Persze, nehogy legyen egyetlen telim is, sok köcsög.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A meccs slágere:

empty taxi

Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Fura, hogy az olaszok játszani akarják a focit. Ehhez mondjuk kell egy olyan szöv. kap mint Mancini, aki maga is ugye kitűnő támadó kp. volt.
empty taxi
semmit nem jelent, Zidane is kurva jó játékos volt (kb. nem tudok mondani nála jobbat akit láttam is játszani), edzőnek mégis balfasz 😀
eaglesmcnabb
Csak érdeklődésképpen, mi az az eredménysor, amit Zidane-nak le kellett volna rakni az asztalra, hogy ne legyen balfasz edző?
somoskovig
nyilván ha a BL címeket nézzük akkor eredményes, de ez leginkább nem a taktikai zsenijének köszönhető, hanem annak hogy top1 keret volt mögötte évekig, és egy kurvajó stáb, idén ez már nem volt meg ( és a stáb agytrösztjeit mind elűzte, Pintus-szal az élen, aki talán a világ legjobb erőnléti edzője, meg is látszott a sérülteken), nem is nyert a Real semmit. Pl. a sahtyar oda vissza szopatta a realt a BL-ben, úgy hogy az odavágón kovidosak lettek és az ifivel játszottak.

A játékfelfogása kurvaszar, a csapata alig alakít ki helyzeteket, nulla kreativitás van a játékban, a beíveletéseken és az egyéni villanásokon kívül semmi, konkrétan szenvedés volt nézni a meccseket ( idén a 2 barca meccsen kívül nem nagyon volt értékelhető meccse), ha 1-0-ra vezet csak az eredményt védi, de még egálnál is az utolsó 10 percben kezdett el kapkodni hogy talán támadni is kéne.

Az összes real bajnokit és BL meccset láttam a 99 óta (ami elérhető volt számomra) és baromira elfogult voltam vele kapcsolatban, mert a legjobb játékosnak tartom ever, de be kellett látnom hogy nem jó edző. Pár éve elképzelhetetlen volt, de odáig jutottam hogy inkább nem néztem a meccseket annyira kínkeserves volt. Pedig mondom, az összes meccset néztem mindig. Összességében véve vitathatatlan hogy eredményes edző, a számok nem hazudnak, és lehet hogy csak szimplán szar a foci iránti ízlésem azért nézhetetlen az amit pl idén láttam a csapatától.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
A meccs slágere:

empty taxi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A meccs slágere:

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...