Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ukrajna at sem tudja lepni a terfelet. Nagyon nyomnak Bardiek!
több mint 3 éve
mondom nem izgulok, mert les... erre nem les...
több mint 3 éve
Ez mekkora mentes volt te jo eg!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Kásler profot kérdezd, ő hajlandó a térképen Koreáig is elmenni múltkeresés végett...A mesterséges múltépítés nem történészekkel konzultálva szokott történni, nem is ez a célja.jó hát akkor azt is el lehet fogadni, hogy ők az ókori makedónok, azt a pár száz kilométert amivel arrébb laknak azt kár számon kérniIlyeneket felesleges számonkérni szerintem 😊hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Egyszerűen annyira erős a múlt tekintélye, hogy egy nemzet sem engedheti meg magának, hogy ne hivatkozzon vissza valami régmúlt dicsőségre
Kampman
több mint 3 éve
1 órája próbálok belépni a világ összes fogadóoldalára, mindegyik azt írja, hogy már regisztráltam, olyanok is, ahol még soha nem játszottam (tippmix, bwin, stb)A jelszoemlékeztető mindnél katasztrófa, valahol simán nem megy, valahol felhasználónevet is kér, hát ebből így nem lesz 2000 eurócska az ukránokra, pedig bwinen már a kezdésnél 1.8 volt a szorzó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 330
A mesterséges múltépítés nem történészekkel konzultálva szokott történni, nem is ez a célja.jó hát akkor azt is el lehet fogadni, hogy ők az ókori makedónok, azt a pár száz kilométert amivel arrébb laknak azt kár számon kérniIlyeneket felesleges számonkérni szerintem 😊hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Egyszerűen annyira erős a múlt tekintélye, hogy egy nemzet sem engedheti meg magának, hogy ne hivatkozzon vissza valami régmúlt dicsőségre
több mint 3 éve
azért ha nincs hely kontrára az ukránok is meg vannak lőve
több mint 3 éve
Rohadt jok az eszakmacedonok, ez sima kettes.
több mint 3 éve
jó hát akkor azt is el lehet fogadni, hogy ők az ókori makedónok, azt a pár száz kilométert amivel arrébb laknak azt kár számon kérniIlyeneket felesleges számonkérni szerintem 😊hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Írj neki pm-et, ha ajándékba menne, akkor nem előzlek be vele, beérem lehet a keddi meccsel isHova szólnak? Szombati érdekel, apósomnak szulinapja lesz…Sajnos úgy alakult, hogy eladó a jegyem a szombati magyar-franciára és a keddi francia-portugálra. Esetleg érdekel e itt valakit? ( tipp is jól jönne, hogy hol lehet a legegyszerűbben eladni a neten ha itt nem kell senkinek? Thx)A keddi meccsre csak egy jegyed van? Ha lenne kettő, vinném! 😊
peach
Szokol
#JC6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
rég vót má ki emlékszik?Ilyeneket felesleges számonkérni szerintem 😊hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ilyeneket felesleges számonkérni szerintem 😊hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Gondolom akkor tőlük túl sok sarkalást nem látunk majd....az észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
hm, még ha ezt el is fogadjuk, ez akkor is római és nem görögaz észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
A friss Eb-gyoztes Eszak-Macedonia.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
az észak macedónok miért viselnek római sisakot ?A nemzeti identitásuk alapköve az a gondolat, hogy ők az ókori makedónok örökösei.
Sixo
több mint 3 éve
Ezt a tippmixpro-t használja valaki? Hogy lehet annyira szar egy oldal, hogy még a jelszóemlékeztető se megy rendesen?ez a világ legszánalmasabb fogadóoldala szerintem.
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Argentín bíró lesz a balkáni rangadón?? Lehet tolni a lapokat....Cserébe a Copa Americára pedig ment egy spanyol bíró csapat.
Tony Adams
Ez ilyen interkontinentális kooperáció.
A 2000-es EB-n is volt egyiptomi bíró.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ezt a tippmixpro-t használja valaki? Hogy lehet annyira szar egy oldal, hogy még a jelszóemlékeztető se megy rendesen?Szoktam még használni, de tényleg tragikus
r.baggio
több mint 3 éve
Ezt a tippmixpro-t használja valaki? Hogy lehet annyira szar egy oldal, hogy még a jelszóemlékeztető se megy rendesen?
---
több mint 3 éve
deyell
11 702
Argentín bíró lesz a balkáni rangadón?? Lehet tolni a lapokat....ukrajna nehezen balkán.
Tony Adams
choose life
több mint 3 éve
Argentín bíró lesz a balkáni rangadón?? Lehet tolni a lapokat....Wow. So I’ve just seen the ref appointed for this game is Argentinian Fernando Rapallini.
— Andy Robson Tips (@AndyRobsonTips) June 17, 2021
He averaged 6.81 yellow cards per game last season… SIX POINT EIGHT ONE PER FUCKING MATCH! 😂
Look at it. 🤯⬇️ pic.twitter.com/rfdAKLOjdD
Szerkesztette: Tony Adams