Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem ismerem ezt a Madonna nevu valakit. De azt olvastam, hogy valami penzehes arulo gyerek, aki a vilag legjobb csapatat hagyta ott valami pitianer sonka, szalonna, vagy mi ez, parizsi csapatert. 😀Nincs aki tolja oket elol de azert az a Donnarumma, Chiellini + Bonucci harmas siman megfelel egy Mbappe, Pogba, Benzema trionak csak hatul 😊Azert nem ugyanaz. Walest tolja harom jatekos tulajdonkeppen, egy jo munkas csapat, mig az olaszokat nincs kifejezetten, aki tolja, hanem csapatkent kiegeszitik egymast az egyebkent kozepkategorias jatekosok. Itt szerintem nincs meg az a 2-3 jatekos, aki nyomja oket, egy nagy egysegkent van megfelelo hatassal egyik a masikra, kiegeszitik egymast. Allitom, hogy ez a csapat Immobile nelkul, Belottival is hozta volna eddig ezt a jatekot es eredmenyeket.Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.persze, wales is ilyen csak kicsiben, legutóbb is négyben voltak, keret alapján meg legkésőbb ki kellett volna esniük 16 között.
Stez
eaglesmcnabb
Mondjuk az Eb utan a fel valogatottra ramegy majd a PSG es tarsai, aztan a tarsasag fele nem fog jatszani es padon csucsul, ha elmegy egy top klubba. Kb ilyen Ajax-feelingem van veluk kapcsolatba.
Stez
rokaur
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
444.hu/foci/2021/06/16/felfuggesztette-arnautovicot-az-uefa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
rokaur
869
Nincs aki tolja oket elol de azert az a Donnarumma, Chiellini + Bonucci harmas siman megfelel egy Mbappe, Pogba, Benzema trionak csak hatul 😊Azert nem ugyanaz. Walest tolja harom jatekos tulajdonkeppen, egy jo munkas csapat, mig az olaszokat nincs kifejezetten, aki tolja, hanem csapatkent kiegeszitik egymast az egyebkent kozepkategorias jatekosok. Itt szerintem nincs meg az a 2-3 jatekos, aki nyomja oket, egy nagy egysegkent van megfelelo hatassal egyik a masikra, kiegeszitik egymast. Allitom, hogy ez a csapat Immobile nelkul, Belottival is hozta volna eddig ezt a jatekot es eredmenyeket.Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.persze, wales is ilyen csak kicsiben, legutóbb is négyben voltak, keret alapján meg legkésőbb ki kellett volna esniük 16 között.
Stez
eaglesmcnabb
Mondjuk az Eb utan a fel valogatottra ramegy majd a PSG es tarsai, aztan a tarsasag fele nem fog jatszani es padon csucsul, ha elmegy egy top klubba. Kb ilyen Ajax-feelingem van veluk kapcsolatba.
Stez
Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
444.hu/foci/2021/06/16/1-percre-megall-a-dan-belga-meccs-eriksen-tiszteletere
Madden hates me.
több mint 3 éve
Azert nem ugyanaz. Walest tolja harom jatekos tulajdonkeppen, egy jo munkas csapat, mig az olaszokat nincs kifejezetten, aki tolja, hanem csapatkent kiegeszitik egymast az egyebkent kozepkategorias jatekosok. Itt szerintem nincs meg az a 2-3 jatekos, aki nyomja oket, egy nagy egysegkent van megfelelo hatassal egyik a masikra, kiegeszitik egymast. Allitom, hogy ez a csapat Immobile nelkul, Belottival is hozta volna eddig ezt a jatekot es eredmenyeket.Az olasz keret a pelda ra, hogy kell rohadt jo csapatot osszerakni alapvetoen az inkabb kozepes fele huzo jatekosokkal. Sztar igazabol nem nagyon, en nalam Immobile sem az, de meg o a legnagyobb nev. Amugy egy jo munkas csapat, ami kuzd, hajt, jatszani akar, es odateszik magukat egymasert. Pedig ez a keret nagyon messze van peldaul a spanyoloketol... De jo csapatot alkotnak. Majd a nehez ellenfel azert velhetoen megfojtja oket, es kijon, hogy a kozeppalyan nem igazan van iranyito, de alapvetoen tok jo kis csapat ez. Nem szeretem Mancinit, de szepen osszerakta ezt a tarsasagot.persze, wales is ilyen csak kicsiben, legutóbb is négyben voltak, keret alapján meg legkésőbb ki kellett volna esniük 16 között.
Stez
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
twitter.com/OptaAnalyst/status/1405231361368199169Baszhatod, Madridban a motiváltságával van/volt/lesz gond. A hazájáért (ha jól emlékszem) nyilatkozta, hogy bármit.
eaglesmcnabb
Liverpool Fc
több mint 3 éve
twitter.com/OptaAnalyst/status/1405231361368199169
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Rá is basznak még erre a kis fickóskodásra…
több mint 3 éve
Faszom, már az olaszok se a régiek, betippeltem mindkét meccsükre az 1-0-t, erre lőnek kétszer hármat, hát milyen világ már ez...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nem mellesleg az olasz B tagjai pörögni fognak, mint a búgócsiga h kiharcolják a kezdőbe kerülést a nyolcaddöntőre.mondjuk innen a két 3-0-ás csapatból kemény dió lesz bárkit is kiszorítani 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nem mellesleg az olasz B tagjai pörögni fognak, mint a búgócsiga h kiharcolják a kezdőbe kerülést a nyolcaddöntőre.
Madden hates me.
több mint 3 éve
mármint wales? 😀az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕Más kérdés, hogy alapból B csapattal fognak kiállni szerintem.
eaglesmcnabb
Kampman
viccet félretéve a B csapatuk is erősebb mint Walesnek az A, semmi nem indokolja hogy ne játszanak mindketten a B csapattal. Főleg Walesnél se Ramsey se Bale nem az a kiköpött betonvas.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ha megnyerik, akkor Londonban játszanak a holland-ukrán csoport 2. helyezettjévelbukhatják az első helyet, azért nem biztos, hogy jó lenne az (bár most lusta vagyok utánanézni ki lehet az ellenfelük)az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕Más kérdés, hogy alapból B csapattal fognak kiállni szerintem.
eaglesmcnabb
Kampman
NB2
Ha elbukják az 1. helyet, ugyanazon a napon Amszterdamban a belga-dán csoport 2. helyezettjével.
Nem tűnik jelentős különbségnek.
több mint 3 éve
Kulturak talakozasa. A Svajciak kozt sokan hordjak korrektul a maszkot. A taljanok, haat kevesbe.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ukrajna, vagy Ausztria, ha csoportelsők. Pontosabban, annak a csoportnak a második helyezettje. Szerintem inkább az ukránok lesznek, mint az osztrákokbukhatják az első helyet, azért nem biztos, hogy jó lenne az (bár most lusta vagyok utánanézni ki lehet az ellenfelük)az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕Más kérdés, hogy alapból B csapattal fognak kiállni szerintem.
eaglesmcnabb
Kampman
NB2
Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
bukhatják az első helyet, azért nem biztos, hogy jó lenne az (bár most lusta vagyok utánanézni ki lehet az ellenfelük)az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕Más kérdés, hogy alapból B csapattal fognak kiállni szerintem.
eaglesmcnabb
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕Más kérdés, hogy alapból B csapattal fognak kiállni szerintem.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
esanders10
539
Ez a kommentátor kicsit vakon van.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
EB előtt tettem meg 500 kemény forinttal, hogy Olasz EB győzelem és Immobile lesz a gólkirály. 100-as odds volt. Adnám, ha bejönne 😀
több mint 3 éve
Na a vegen elmegy a telitalalat. 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mondom, hogy jók ezek az olaszok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
az olaszoknak két ilyen győzelem után szarul fog esni a pofon Wales ellen 😕
több mint 3 éve
Ezeket az olaszokat bárkinek nehéz lesz megvernieKérdéses h mennyire jó ez a formaidőzítés, nem egy csapat szívta már meg azzal h csoportkörre időzítette a csúcsformát és utána az egyenes kieséses szakaszban már szenvedtek.
Svájc azért nem rossz csapat, de esélyük nem volt egy percig se
Chargers LT
Persze az olaszok bízhatnak abban h ha szarabbul is fog menni az előrejáték, Donnarummának rohadt nehéz gólt lőni.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Első perfekt tipp
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz