Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a belarusz mánia fog elveszejteni
Kampman
Nem tudtam kihagyni 😁

Sajna 2000 euróm most nem volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Sajnos úgy alakult, hogy eladó a jegyem a szombati magyar-franciára és a keddi francia-portugálra. Esetleg érdekel e itt valakit? ( tipp is jól jönne, hogy hol lehet a legegyszerűbben eladni a neten ha itt nem kell senkinek? Thx)
peach
A keddi meccsre csak egy jegyed van? Ha lenne kettő, vinném! 😊
Szokol
Hova szólnak? Szombati érdekel, apósomnak szulinapja lesz…

Szerkesztette: - JC6
több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Drukkoljatok 😆

warr_b
Egy húszassal megtennéd, boldog mosoly suhanna át az arcodon, mikor nyernél.......😊
Bár valószínűleg így is.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Ez a belarusz mánia fog elveszejteni
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 175 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Drukkoljatok 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Sajnos úgy alakult, hogy eladó a jegyem a szombati magyar-franciára és a keddi francia-portugálra. Esetleg érdekel e itt valakit? ( tipp is jól jönne, hogy hol lehet a legegyszerűbben eladni a neten ha itt nem kell senkinek? Thx)
peach
A keddi meccsre csak egy jegyed van? Ha lenne kettő, vinném! 😊
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Írok pm-et

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
 telex.hu/sport/2021/06/17/christian-eriksen-szivritmus-szabalyozo-defibrillator-szivroham-foci-eb-futball
empty taxi
Blind is így játszik egyébként, vagy nem?
slowmotion
Az van a cikkben.
empty taxi
ja, csak átfutottam, valami miatt nem akadt meg a szemem rajta.
biztos azért, mert szerintem overrated 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/sport/2021/06/17/christian-eriksen-szivritmus-szabalyozo-defibrillator-szivroham-foci-eb-futball
empty taxi
slowmotion
Az van a cikkben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 025
Magyarok 😃🤣
 fb.watch/6aSJ7DDNGX/
#JC6
Csak levezeti a fusztrációt! Így nem tör ki a 3. világháború! Múltkor már leírták neked!
steelwolf
Az a gond, hogy itthon egyenlőségjelet tesznek ezek az emberek a "kiengedni a gőzt", "levezetni a frusztrációt" dolog és a "háború" között.

Lehet túl sok Fottball Factoryt néztek vagy annyira nem szupi az életük, hogy számukra már csak ez maradt mint "sikerélmény"... vagy nemtom...
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Ha az ukranok atmentik a hollandok ellen mutatott jo jatekukat, akkor 2 gollal megverik az eszakmacedonokat. A holland osztrak izgibb lehet, de meg lennek lepve, ha a hollandok leikszelnenek, ott jo meccset varok, a hollandok nyernek eggyel. A dan belgara jelenleg nincs otletem, benne lehet az x akar, de meg nem tippeltem le. 😀
Vrij6
az észak macedón meccsen kiderül hogy a hollandok voltak-e szarok vagyok az ukránok jók. Remélem utóbbi, mert fogadtam az ukránokra 😀
eaglesmcnabb
ma már jó pár kollégával beszéltem, de mindenki legalább 2 gólos ukrán gyözelmet vár. Kezd nagyon egyértelmü lenni.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha az ukranok atmentik a hollandok ellen mutatott jo jatekukat, akkor 2 gollal megverik az eszakmacedonokat. A holland osztrak izgibb lehet, de meg lennek lepve, ha a hollandok leikszelnenek, ott jo meccset varok, a hollandok nyernek eggyel. A dan belgara jelenleg nincs otletem, benne lehet az x akar, de meg nem tippeltem le. 😀
Vrij6
az észak macedón meccsen kiderül hogy a hollandok voltak-e szarok vagyok az ukránok jók. Remélem utóbbi, mert fogadtam az ukránokra 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Elkeserítő látni ilyen hülyéket magyar mezben...ugyanakkor az is tény, hogy mindenhol vannak ostoba iq bajnokok, max a szervezőknek kellene egyből látni, hogy mi alakul ki, és közbelépni, csak gondolom ők is meccset néztek.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Magyarok 😃🤣
 fb.watch/6aSJ7DDNGX/
#JC6
Hát de ki tudna haragudni rájuk, csak annyira szercsyk a magyar fúdball csapatot, hogy ihaj.
Igaz magyar nélküled áll és veled együtt ül 😊

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
empty taxi
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Magyarok 😃🤣
 fb.watch/6aSJ7DDNGX/
#JC6
Csak levezeti a fusztrációt! Így nem tör ki a 3. világháború! Múltkor már leírták neked!
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Magyarok 😃🤣
 fb.watch/6aSJ7DDNGX/

Szerkesztette: - JC6
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Na jó az ukránokat ilyen szorzóval nekem is muszáj megfogadnom, lehet örulni előre a makedónok sikerének.

Ha esetleg valakinek jár valami meghívásos bónusz, jöhet

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
A friss Eb-gyoztes szupercsapat tudja, milyen edzes a siker titka.

twitter.com/EURO2020/status/1405450850231848962

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Nem értem a mai napra a meccsek odds-ait, de:

Ukrajna - Észak-Macedónia ajándék az 1-es
Hollandia - Ausztria is 1-es

Napi meglepetés Dánia - Belgium 1X?
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 twitter.com/OptaAnalyst/status/1405231361368199169
eaglesmcnabb
Baszhatod, Madridban a motiváltságával van/volt/lesz gond. A hazájáért (ha jól emlékszem) nyilatkozta, hogy bármit.
alatriste
Elsősorban arra akartam kilyukadni, hogy ha klasszis vagy akkor nem mutogathatsz mindig a társakra hogy szarok, és nem kapsz értelmes labdát, elvégre azért vagy klasszis. Sokadik jó meccse volt az EB-ken, Anglia, Torokorszag, Belgium, Oroszország de akár még Szlovákia is nagyobb játékerőt képvisel mint Wales, de Bale mindegyik ellen tudott villanni.
Kibaszottul alulértékelt játékos még mindig. (Persze nem általam, hypeolom én rendesen mindenhol 😀)

De amúgy Madridban sem a motivaltságával volt gond elsősorban. (ha Hazard a túlsúlyával elég motivált volt Zidanenak ahhoz hogy játszassa, akkor nem lehetett a motiválatlanság az oka annak hogy a walesi nem jatszott). Azzal hogy baszott kettőt a Villarealnak, amivel megmentette a meccset 2-2-re, majd utána 2 honapig nem kezdett nem nagyon tudott mit csinalni. Továbbra is tartom hogyha idén ő játszik Vinicius helyett akkor bajnok a Madrid. Azt a 2 pontot hozzátette volna Bale ami hiányzott, hozzátette Londonban is, ki is ütötte a lejcsesztert a BL-ből az utolso forduloban😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!