Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 950
Akkor most kell majd leadni a pontos eredményre a tippeket? Mert hát sok ember tippelte ezt a két csapatot
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásért
peach
miért, szerinted érdemtelen az angolok döntőbe jutása?
Klaci79
ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlen
Toto21
?? ? ?? Igen tudjuk a sorsolást is megbundázták 😊
dande
torna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.
Toto21
Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában van
Willie Parker
Az angoloknak valóban. A többi csapatnak már korántsem...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Mondjatok 3 érvet, hogy a dánok ma megérdemelték volna
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 026 — !SuPeR6BoWL!
Bánná a faszom az angolok továbbjutását...de ilyen KAMUTIZIT majd mákot,hogy elé pattant....áhhh
Remélem tizi párbaj lesz ott meg kiszopnak

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 912 — nabege2@yahoo.com
Az mekkora fos lesz, ahogy az angolok nyáladzva ünnepeltetik majd magukat a döntőbe jutásért
peach
Klaci79
Ahhoz képest, hogy az egész torna úgy volt felépítve nekik, hogy most vagy soha, ez a produktum egy outsider ellen szerintem rohadt kevés volt, és akkor arról nem is beszéltünk, hogy egy orbitálisan büdös nagy kamuval és mákkal sikerült csak nekik
peach
arról nem ők tehettek, hanem a sorsolás és a többi csapat, hogy ilyen ágra kerültek...egyébként nem voltak rosszak pl a németek ellen sem.
Ma meg jobbak voltak...a dánok elfogytak sajnos. De hogy érdemtelen lenne, az nem igaz, mert látod egy holland válogatott csehek ellen esik ki, franciák a németek ellen...kis csapatok nyernek nagyok ellen, de Anglia ellen nem sikerült.
Majd a digók most megmutathatják. Szerintem az olaszok esélyesebbek.
Klaci79
svájciak, de értem amit mondasz
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Angolok megnyerik és Sterling lesz az aranylabdás 😊
csebi
A sky szerint ő a torna játékosa eddig, szóval nem vicces amit irsz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
peach
Klaci79
ki volt kövezve az útjuk, plusz kaptak nem kis hátszelet. De tisztán eredményeket nézve megérdemlik, mert megnyerték a meccseket. De szerintem egy Belga - Olasz, vagy Olasz - Spanyol meccs jobb meccsek voltak, mint majd az Angol - Olasz lesz. Anglia annyira, de annyira unszimpatikus csapat lett, hogy az hihetetlen
Toto21
dande
torna előtt már mondták, hogy Angliának ki van kövezve. Nem kell szinte semmit se utazniuk, szinte 0 ellenfelek idáig. Németek 0 voltak. Most először játszottak egy nívósabb csapat ellen és szenvedtek is rendesen.
Toto21
Írek a torna előtt léptek vissza, Londonon kívül nem volt pályázó, sztem ez nem az ő saruk. Én úgy veszem, hogy ez az EB Angliában van
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Gerából remélem nem lesz kapitány sose
ThundersNFL
Szimpatikus karakter, de hatalommal nem tudna élni.
Tényleg inkább egy ilyen háttérben lévő példaképnek jó.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
Angolok megnyerik és Sterling lesz az aranylabdás 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
peach
Klaci79
Ahhoz képest, hogy az egész torna úgy volt felépítve nekik, hogy most vagy soha, ez a produktum egy outsider ellen szerintem rohadt kevés volt, és akkor arról nem is beszéltünk, hogy egy orbitálisan büdös nagy kamuval és mákkal sikerült csak nekik
peach
arról nem ők tehettek, hanem a sorsolás és a többi csapat, hogy ilyen ágra kerültek...egyébként nem voltak rosszak pl a németek ellen sem.
Ma meg jobbak voltak...a dánok elfogytak sajnos. De hogy érdemtelen lenne, az nem igaz, mert látod egy holland válogatott csehek ellen esik ki, franciák a németek ellen...kis csapatok nyernek nagyok ellen, de Anglia ellen nem sikerült.
Majd a digók most megmutathatják. Szerintem az olaszok esélyesebbek.
több mint 3 éve
Vicc, hogy ilyen hulladék taktikával és mentalitással érnek el eredményt
FLZOLI
Olaszosan
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor éjjel következő meccskorong hárítás, go Habs go 😊
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 026 — !SuPeR6BoWL!
Gerából remélem nem lesz kapitány sose

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hülye angolok, angol hülyék.
Olaszokat sem komálom túlzottan, de remélem akárhogy is, de kiszopnak a döntőben hazai pályán az ángliusok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Taktikailag és mindenhogy megeszik az olaszok ezeket az angolszász bugrisokat 😎
Ha az UEFA is úgy akarja... Ja nem akarja 😅
Chargers LT
Koreát is csak az elődöntőbe csalták be, ott már elengedték a kezüket 😊
Nincs még veszve semmi 😀
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
mekkora gyáva szarok véletlenül se próbálják meg lezárni a meccset, csak a szögletzászlót támadják
Sebii
Sterling ink fejberúgja Schmeichelt, minthogy passzoljon
Willie Parker
Nem az a baj hogy ezt csinalja, hanem hogy MINDIG ezt csinalja
davemayer
De gyors, ugyhogy a nagy számok törvénye alapján egy-egy beakad neki, mert soksuor kerül helyzetbe.
több mint 3 éve
Angolok csak hazai pályán legênyek...
ThundersNFL
Ukránokat spec Rómában gyalulták.le
Willie Parker
Hagyjuk már az Ukránokat
ThundersNFL
De velük játszottak
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
peach
Klaci79
Toto21
dande
Ne is haragudj de véletlen hogy pont ők kapták azt az elődöntőst aki a bakui kirándulás után jön? Ezt mar a kiíráskor lehetett tudni ugyanis hogy Anglia ha eljut idáig itt fog játszani azzal aki onnan jön.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 874 — LIGHTS OUT!
peach
Klaci79
abban egyetértünk, hogy a teljes meccs alapján az angolok jobbak voltak, de azért az a 11es akkor is ordas nagy kamu, és hát ha mindig az jutnak tovább aki megérdemelte, akkor nem sok világversenyt nyerte volna az aki valójában nyerte

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 950
peach
Klaci79
Toto21
dande
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Taktikailag és mindenhogy megeszik az olaszok ezeket az angolszász bugrisokat 😎
Ha az UEFA is úgy akarja... Ja nem akarja 😅

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
peach
Klaci79
Toto21
dande
Azt nem, de azért komoly előny volt nekik, hogy ahhoz képest, hogy leghamarabb az elődöntőben játszhattak volna a Wembley-ben, először Brüsszel majd részben Dublin helyett is ők ugrottak be rendezőnek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Szipus Gera nyomi up kapitány
ThundersNFL
hogy mi van?
Sixo
Hazai Nem tudom min ő vezette a magyar csapatot....szarrá vertek bennünket
ThundersNFL
Hülye helyzetbe hozták, de attól még nem az ő sara.
Nyugaton ha a két legtehetségesebb játékost felviszik felnőttbe, akkor van a helyére másik, nálunk ez kiheréli a csapatot.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
peach
Klaci79
Toto21