NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 874 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
erről csak én maradtam le ?
 9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Linkeltem lentebb 😉
Vrij6
nem néztem vissza, mert a köcsög bíró megadta azt a 11est, bocsi

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
 9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Linkeltem lentebb 😉

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
 9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Te bizony. Pedig csak 4 hsz-t kellett volna visszamenni 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
 9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Biztos a paraszt magyarok voltak!
steelwolf
Szerintem Soros kölke!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Biztos a paraszt magyarok voltak!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
 theathletic.com/2688870/2021/07/05/smart-funny-or-cheating-how-tricky-italy-made-12-minutes-disappear-in-a-masterclass-of-closing-out-a-game/?source=fbpcadsbc&ad_id=23847801800150092&fbclid=IwAR1cLi319pOYgFND7QPnGvUlZ4hdXjfIgXjL4-1ghb46p1NMaatXIjDd2Us

Mondjuk kell hozzá Athetic előfizu
több mint 3 éve
 9gag.com/gag/av5D4xb

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Sixo
Egye fene, kapja Mount az aranylabdat 😀

LoL, elsonek azt hittem Dele Alli mezben van a kiscsaj, neztem is egy nagyot 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
 eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#

hülye gyökerek
Vrij6
Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
A szokásos szimpatikus, korrekt angol drukkerek.
warr_b
barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.
slowmotion
Persze, nyilván. Csak valahogy megint nem pont Bakuban vagy Koppenhágában történt ilyesmi, hanem Londonban 😊
warr_b
Azt mutattak csak a vegtelenul fair angol szurkolok Schmeichelnek h hova fogja rugni HurriKan a 12 yardost, (mer' ok is ereztek h nem volt jogos) oszt Kaspi ki is vedte. Veletlen? Aligha.

Amugy volt eleg kontakt es a tegnapi meccs kepebe bele is illett h megadjak, mert (az egesz EBtol elteroen) minden apro faltot befujt tegnap a spori a mezonyben is.
Borbinho
Ami azért vicces, mert a hollandok nem szoktak minden szart fújni, legalábbis Kuipers mellett ölni is lehet
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#

hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.
slowmotion
Persze, nyilván. Csak valahogy megint nem pont Bakuban vagy Koppenhágában történt ilyesmi, hanem Londonban 😊
warr_b
Azt mutattak csak a vegtelenul fair angol szurkolok Schmeichelnek h hova fogja rugni HurriKan a 12 yardost, (mer' ok is ereztek h nem volt jogos) oszt Kaspi ki is vedte. Veletlen? Aligha.

Amugy volt eleg kontakt es a tegnapi meccs kepebe bele is illett h megadjak, mert (az egesz EBtol elteroen) minden apro faltot befujt tegnap a spori a mezonyben is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve

hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
több mint 3 éve

hülye gyökerek
Vrij6
na ha ez Donnarumma lett volna, akkor addig fetreng a földön, amíg félbe nem szakítják a meccset (megjegyzem, lehet, hogy teljesen jogosan). Schmeichel túlságosan jóindulatú.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

hülye gyökerek
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

hülye gyökerek

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
 444.hu/foci/2021/07/08/a-kapcsold-ki-jorginhot-hadmuvelet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Pontosítok: a végeredményes tippnél külön jelezzétek, hogy a tipp a rendes játékidőre vonatkozik-e. Ha nem, akkor nyilván azt az eredményt is írjátok meg.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nincs mese, a nepleleknyugtato igazsagossaghoz vezeto egyetlen ut az olasz gyozelem 😊
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Vasárnap estig akkor jöhetnek pm-ben a tippek a pontos végeredményre, az esetleges holtverseny esetére pedig egy további tipp a szögletek számára:

@Tony Adams
@tüsi91
@Hanni
@Willie Parker
@Bruschi85
@empty taxi
@adam8
@nando89

@Toto21
@MC12
@csi77
@steelwolf
@zemanla
@Chargers LT
@Sixo
@ozibozi
@Shilkor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Megérdemelték amúgy az angolok, de azért sajnáltam a dánokat, hogy ennyire be kellett nyomni az angolokat a döntőbe ezzel a kamu tizivel.

Szerkesztette: zavi27
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Remélem nem ilyen véleményes 11-essel kapunk ki, ha kikapunk.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
Hoppá viszont kiderült h miben tévedett hatalmasat a bíró. Pár másodperccel a tizi előtt két labda volt a pályán és a bíró nem állította meg a játékot.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.
Kenny
Öngól és kamu tizi hazai pályán egy holt fáradt csapat ellen. Az már igen....
FLZOLI
Mondjuk az ilyen megjegyzesek utan le se lehetne tagadni a gyuloletet. Ha ezek nyernek hattal, azert szarok, mert nem hettel. 🙂

Zsenialisak ezek a cseppet sem elfogult hozzaszolasok.
Stez
Ha téged nem zavar, hogy egy jó keretből ilyen hulladék jön ki az a te dolgod, de ennyire nem kéne leadni az igenyekből. Ha ezt egy kis csapat nyomja az elfogadható, de az egyik top esélyes hazai pályán...

És akkor a szokásos angol pökhendiség és gőg, valóban hányingerem van az egész kamu körítéstől. A foci hazatér, hát persze.
FLZOLI
Ezt mint csak te latod bele, mert bele akarod latni. Es mert egy vagy ket rendkivul nivos, brit szinten kb Blikk Angliaban pofaval nyomja.

Es akkor jon az altalanositas. Az Ebn marpedig egyetlen angol jatekos sem volt soha nagypofaju, nem nezte le az ellent sosem, nem volt kocsog, nem volt geci, nem vette felvallrol a jatekot. Kuzdottek mindenki ellen, jo csapatokat vertek meg, nem makkal, jobbak voltak. Megerdemeltek a gyozelmeiket. A mai tizin kivul egy darab meccset nem lehet mondani, ahol barmelyik biro, vagy var nekik fujt volna, vagy toltak volna oket. Egy meccsuk nem volt, ahol alarendelt szerepet jatszottak volna. Unszimpatikusak? Lol. Maximum annak, aki nez barmit, utalja oket, ezert tehetnek barmit, azok lesznek.

Nem jatszanak szepen? Igen, kurvara nem. De ott vannak a dontoben, akkor szerintem rinyaljam tele a forumot azert, mert hat mi az hogy ezek ugy dontoznek, hogy kozben nem nyomjak a galafocit? Jah, en orulnek a legjobban, ha azt tolnak de Southgate mellett sosem lesz az. Celfoci lesz, mert Southgate egy beszari alak. Ezerszer leirtam mar itt is, hogy tokom tele vele, de nem sipakolhatok, mert hat nyerni meg nyernek.

A mai tizin is lehet lovagolni, de akkor lovagoljunk a kamu szabadon is, amit megkaptak a danok, es golt lottek. Akkor ez 1-1. Mert kamu volt az is. Jah, en siman elvettem volna Sterling esese utan a VARnal a tizit, de azert a kardomba nem dolok igy, hogy a danok is megkaptak a kamu goljukat. Nem volt szep, hogy ez dontott, de Anglia volt a jobb es nem kicsit. A danoknak kis tulzassal epkezlab helyzetuk nem lett volna a kamuszabin kivul, meg ha az a faszfej Pickford nem potyazik vagy harmat az elso felidoben. Dolberg amikor veszelyes volt, lesrol volt, vagy tavolrol lott. A danok raadasul 60 perc utan mar hosszabbitasra jatszottak, mert futni sem birtak. Az angolok ezzel szemben mentek elore, dobteni akartak. Ugyanez a hosszabbitas is, egy csapat jatszani akart, egy tiziket. Attol herotom van nekem is, hogy a golra Southgate azonnal azzal reagalt, higy na akkor mindenki vissza bunkerba es bekkeles, undorito volt. De hogy az angol csapat az lenne? Abszolut nem az. Az, hog akadnak balfaszok, mint Sterling, hat teny, de egy kifejezetten szeretheto, es amugy szimpatikus, hajtos figurakbol allo csapat ez.

De tok mindegy, mert a hatereket meggyozni nem lehet, es akkor most jonnek az osszeeskuvesek, na, mar megint a biro tolta oket, na, megint elinteztek, hogy otthon nyerjenek, a sorsolasrol is ok tehetnek, mindenrol. Arrol is az amugy szimpatikus csapat tehet, hogy a brit Blikk nagy pofaval irkalja a faszsagait. Mindenrol ok tehetnek.

Szerintetek. Szerintem viszont abszolut nem. Es szerintem teljesen megerdemelten dontoznek. Nem tudok egyetlen meccset sem mondani, ahol az ellenfel jobb lett volna, es nem volt megerdemelt a tovabbjutas. Ergo a fikazas sem jogos.
Stez
ha már a kamu dolgokat nézzük akkor lehet jönni a dánok kamu szögletével is még az előző körben, de nem ezen múlik

sterling direkt esett? igen, volt kontakt? igen
fújható? igen
megérdemelte? nem

ha megnézzük ezt az ágat ki érdemelte volna meg jobban? sztem senki
a dánok se, max a sztori miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!