NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
nem néztem vissza, mert a köcsög bíró megadta azt a 11est, bocsierről csak én maradtam le ?Linkeltem lentebb 😉
9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
erről csak én maradtam le ?Linkeltem lentebb 😉
9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
erről csak én maradtam le ?Te bizony. Pedig csak 4 hsz-t kellett volna visszamenni 😊
9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szerintem Soros kölke!erről csak én maradtam le ?Biztos a paraszt magyarok voltak!
9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
steelwolf
több mint 3 éve
erről csak én maradtam le ?Biztos a paraszt magyarok voltak!
9gag.com/gag/av5D4xb
Sixo
több mint 3 éve
theathletic.com/2688870/2021/07/05/smart-funny-or-cheating-how-tricky-italy-made-12-minutes-disappear-in-a-masterclass-of-closing-out-a-game/?source=fbpcadsbc&ad_id=23847801800150092&fbclid=IwAR1cLi319pOYgFND7QPnGvUlZ4hdXjfIgXjL4-1ghb46p1NMaatXIjDd2UsMondjuk kell hozzá Athetic előfizu
több mint 3 éve
Egye fene, kapja Mount az aranylabdat 😀🏴 This is amazing from @MasonMount_10.
— SPORF ⚽️➡️🏠🏴 (@Sporf) July 8, 2021
❤️ Look at how happy the young fan is to receive his shirt.
🎥: @RemmieWilliams pic.twitter.com/uMLOgvga2e
Sixo
LoL, elsonek azt hittem Dele Alli mezben van a kiscsaj, neztem is egy nagyot 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ami azért vicces, mert a hollandok nem szoktak minden szart fújni, legalábbis Kuipers mellett ölni is lehetAzt mutattak csak a vegtelenul fair angol szurkolok Schmeichelnek h hova fogja rugni HurriKan a 12 yardost, (mer' ok is ereztek h nem volt jogos) oszt Kaspi ki is vedte. Veletlen? Aligha.Persze, nyilván. Csak valahogy megint nem pont Bakuban vagy Koppenhágában történt ilyesmi, hanem Londonban 😊barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
hülye gyökerek
Vrij6
A szokásos szimpatikus, korrekt angol drukkerek.
warr_b
slowmotion
warr_b
Amugy volt eleg kontakt es a tegnapi meccs kepebe bele is illett h megadjak, mert (az egesz EBtol elteroen) minden apro faltot befujt tegnap a spori a mezonyben is.
Borbinho
több mint 3 éve
🏴 This is amazing from @MasonMount_10.
— SPORF ⚽️➡️🏠🏴 (@Sporf) July 8, 2021
❤️ Look at how happy the young fan is to receive his shirt.
🎥: @RemmieWilliams pic.twitter.com/uMLOgvga2e
több mint 3 éve
Azt mutattak csak a vegtelenul fair angol szurkolok Schmeichelnek h hova fogja rugni HurriKan a 12 yardost, (mer' ok is ereztek h nem volt jogos) oszt Kaspi ki is vedte. Veletlen? Aligha.Persze, nyilván. Csak valahogy megint nem pont Bakuban vagy Koppenhágában történt ilyesmi, hanem Londonban 😊barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
slowmotion
warr_b
Amugy volt eleg kontakt es a tegnapi meccs kepebe bele is illett h megadjak, mert (az egesz EBtol elteroen) minden apro faltot befujt tegnap a spori a mezonyben is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Persze, nyilván. Csak valahogy megint nem pont Bakuban vagy Koppenhágában történt ilyesmi, hanem Londonban 😊barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
barmok mindenhol vannak, ezt felesleges nyomatni. nem csak Angliában képesek és hajlandóak lézert bevinni a szurkolónak csúfoltak, hanem bárhol máshol is.eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
hülye gyökerek
Vrij6
warr_b
több mint 3 éve
eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#na ha ez Donnarumma lett volna, akkor addig fetreng a földön, amíg félbe nem szakítják a meccset (megjegyzem, lehet, hogy teljesen jogosan). Schmeichel túlságosan jóindulatú.
hülye gyökerek
Vrij6
több mint 3 éve
eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#Majd Stez megmagyarázza ezt is 😊
hülye gyökerek
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
eb2020.24.hu/hirek/2021/07/08/anglia-dania-kasper-schmeichel-lezerfeny-foci-eb-2020/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520#hülye gyökerek
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
444.hu/foci/2021/07/08/a-kapcsold-ki-jorginhot-hadmuvelet
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pontosítok: a végeredményes tippnél külön jelezzétek, hogy a tipp a rendes játékidőre vonatkozik-e. Ha nem, akkor nyilván azt az eredményt is írjátok meg.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nincs mese, a nepleleknyugtato igazsagossaghoz vezeto egyetlen ut az olasz gyozelem 😊
több mint 3 éve
Vasárnap estig akkor jöhetnek pm-ben a tippek a pontos végeredményre, az esetleges holtverseny esetére pedig egy további tipp a szögletek számára:@Tony Adams
@tüsi91
@Hanni
@Willie Parker
@Bruschi85
@empty taxi
@adam8
@nando89
@Toto21
@MC12
@csi77
@steelwolf
@zemanla
@Chargers LT
@Sixo
@ozibozi
@Shilkor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Remélem nem ilyen véleményes 11-essel kapunk ki, ha kikapunk.
több mint 3 éve
Hoppá viszont kiderült h miben tévedett hatalmasat a bíró. Pár másodperccel a tizi előtt két labda volt a pályán és a bíró nem állította meg a játékot.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ha már a kamu dolgokat nézzük akkor lehet jönni a dánok kamu szögletével is még az előző körben, de nem ezen múlikEzt mint csak te latod bele, mert bele akarod latni. Es mert egy vagy ket rendkivul nivos, brit szinten kb Blikk Angliaban pofaval nyomja.Ha téged nem zavar, hogy egy jó keretből ilyen hulladék jön ki az a te dolgod, de ennyire nem kéne leadni az igenyekből. Ha ezt egy kis csapat nyomja az elfogadható, de az egyik top esélyes hazai pályán...Mondjuk az ilyen megjegyzesek utan le se lehetne tagadni a gyuloletet. Ha ezek nyernek hattal, azert szarok, mert nem hettel. 🙂Minden korulmenyt figyelembe veve tenyleg a ket agrol erkezo ket legjobb formaban levo csapat dontozik.Öngól és kamu tizi hazai pályán egy holt fáradt csapat ellen. Az már igen....
Kenny
FLZOLI
Zsenialisak ezek a cseppet sem elfogult hozzaszolasok.
Stez
És akkor a szokásos angol pökhendiség és gőg, valóban hányingerem van az egész kamu körítéstől. A foci hazatér, hát persze.
FLZOLI
Es akkor jon az altalanositas. Az Ebn marpedig egyetlen angol jatekos sem volt soha nagypofaju, nem nezte le az ellent sosem, nem volt kocsog, nem volt geci, nem vette felvallrol a jatekot. Kuzdottek mindenki ellen, jo csapatokat vertek meg, nem makkal, jobbak voltak. Megerdemeltek a gyozelmeiket. A mai tizin kivul egy darab meccset nem lehet mondani, ahol barmelyik biro, vagy var nekik fujt volna, vagy toltak volna oket. Egy meccsuk nem volt, ahol alarendelt szerepet jatszottak volna. Unszimpatikusak? Lol. Maximum annak, aki nez barmit, utalja oket, ezert tehetnek barmit, azok lesznek.
Nem jatszanak szepen? Igen, kurvara nem. De ott vannak a dontoben, akkor szerintem rinyaljam tele a forumot azert, mert hat mi az hogy ezek ugy dontoznek, hogy kozben nem nyomjak a galafocit? Jah, en orulnek a legjobban, ha azt tolnak de Southgate mellett sosem lesz az. Celfoci lesz, mert Southgate egy beszari alak. Ezerszer leirtam mar itt is, hogy tokom tele vele, de nem sipakolhatok, mert hat nyerni meg nyernek.
A mai tizin is lehet lovagolni, de akkor lovagoljunk a kamu szabadon is, amit megkaptak a danok, es golt lottek. Akkor ez 1-1. Mert kamu volt az is. Jah, en siman elvettem volna Sterling esese utan a VARnal a tizit, de azert a kardomba nem dolok igy, hogy a danok is megkaptak a kamu goljukat. Nem volt szep, hogy ez dontott, de Anglia volt a jobb es nem kicsit. A danoknak kis tulzassal epkezlab helyzetuk nem lett volna a kamuszabin kivul, meg ha az a faszfej Pickford nem potyazik vagy harmat az elso felidoben. Dolberg amikor veszelyes volt, lesrol volt, vagy tavolrol lott. A danok raadasul 60 perc utan mar hosszabbitasra jatszottak, mert futni sem birtak. Az angolok ezzel szemben mentek elore, dobteni akartak. Ugyanez a hosszabbitas is, egy csapat jatszani akart, egy tiziket. Attol herotom van nekem is, hogy a golra Southgate azonnal azzal reagalt, higy na akkor mindenki vissza bunkerba es bekkeles, undorito volt. De hogy az angol csapat az lenne? Abszolut nem az. Az, hog akadnak balfaszok, mint Sterling, hat teny, de egy kifejezetten szeretheto, es amugy szimpatikus, hajtos figurakbol allo csapat ez.
De tok mindegy, mert a hatereket meggyozni nem lehet, es akkor most jonnek az osszeeskuvesek, na, mar megint a biro tolta oket, na, megint elinteztek, hogy otthon nyerjenek, a sorsolasrol is ok tehetnek, mindenrol. Arrol is az amugy szimpatikus csapat tehet, hogy a brit Blikk nagy pofaval irkalja a faszsagait. Mindenrol ok tehetnek.
Szerintetek. Szerintem viszont abszolut nem. Es szerintem teljesen megerdemelten dontoznek. Nem tudok egyetlen meccset sem mondani, ahol az ellenfel jobb lett volna, es nem volt megerdemelt a tovabbjutas. Ergo a fikazas sem jogos.
Stez
sterling direkt esett? igen, volt kontakt? igen
fújható? igen
megérdemelte? nem
ha megnézzük ezt az ágat ki érdemelte volna meg jobban? sztem senki
a dánok se, max a sztori miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!