NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
33
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Honnan jon ez a sorfal mogr fekvos dolog?2 éve kitalálta valami észlény
undisputedly
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha mar dan gyozelmet tippeltem akkor termeszetesen igen. 😊Nem akarod megnézni két gól hátrányban mit tudnak?Kene az a dan gol megneznem mit tudnak az angolok hatranybol.Hat igy legyen otosom a lotton.
Vrij6
Vrij6
Sobri Jóska
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Melyik szarabb, sterling vagy saka?Szaka nem talált volna el a sorfalig se szerintem, sterling direkt rúgta fejbe Kjaert!
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Honnan jon ez a sorfal mogr fekvos dolog?
több mint 3 éve
Pickford az INT királyMindig eladja és a nevében is benne van
több mint 3 éve
Miért nem Mount rúgta?
több mint 3 éve
Melyik szarabb, sterling vagy saka?Sterling 😉
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 322
skandináv lottón lesz ötöse, azt még nem mondtaÉn is láttam, harmadolunkitt voltam amikor írtad, szóval felezünkKene az a dan gol megneznem mit tudnak az angolok hatranybol.Hat igy legyen otosom a lotton.
Vrij6
Vrij6
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Nem akarod megnézni két gól hátrányban mit tudnak?Kene az a dan gol megneznem mit tudnak az angolok hatranybol.Hat igy legyen otosom a lotton.
Vrij6
Vrij6
több mint 3 éve
Melyik szarabb, sterling vagy saka?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jól átbaszták Prickford agyhelyét, a másij csávó tette le a labdát, Damsgaardra nem is figyelt, csak amikor már rúgta a labdát.May I also point out hogy azért az eddigi fújáshoz képest elég szoft szabit kapott Christensen, amint megérezte Shaw kezét, már vágta is nagát hasra.
Na de a dánok magasabb oddszot kapnak a döntőre, kevesebb pénzből tudom lezárni az olasz outright szelvényemet...
több mint 3 éve
ahhoz képest hogy Pickford jó lábbal és jól osztogatja a labdákat, kétszer már eladta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Én is láttam, harmadolunkitt voltam amikor írtad, szóval felezünkKene az a dan gol megneznem mit tudnak az angolok hatranybol.Hat igy legyen otosom a lotton.
Vrij6
Vrij6
Sixo
több mint 3 éve
Egy jó meccshez ez kellett, ha az angoloké az első gól, unalomba fulladt volna a meccs.Damsgaardért a Samp behúz 30-40 millát.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Pickford olyan lábbal ,mint Dibusz..
több mint 3 éve
KapishibaTörökül a kapu az kapi, szóval végülis igazad van
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igen volt benne kraftazért ez meg volt küldve rendesenKözépre ment, ha lép egyet még és úgy ugrik akkor védi sztem.Kapishibanekem is annak tűnt elsőre, másodjára már kicsit kevésbé
NB2
Kampman
csebi
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sálálálálááá 🇩🇰🇮🇹
több mint 3 éve
Kampman
28 322
Igen, ez kicsit olyan gól, ami nem kapushiba, de azért egy jobb kapus nem kapja be.Még sarokra sem ment.Kapishibanekem is annak tűnt elsőre, másodjára már kicsit kevésbé
NB2
Kampman
NB2
Szóval azért lehetett tudni, hogy az angoloknál ez egy potenciális gyenge pont.
több mint 3 éve
Sam Johnston elérte volnaKözépre ment, ha lép egyet még és úgy ugrik akkor védi sztem.Kapishibanekem is annak tűnt elsőre, másodjára már kicsit kevésbé
NB2
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Jól van na, innen a fotelből elsőre annak tűnt. 😄Kiszedte a pókot a sarokból.érdekes a sarok fogalma nálad 😀
Mr.Breaker
petey
több mint 3 éve
Azért mert ugrik egy szépet a kapus még nem védhetetlen a lövés, ezt egy elit kapus simán kiszediKapishibanekem is annak tűnt elsőre, másodjára már kicsit kevésbé
NB2
Kampman
Első gól szabadrúgásból az eb-n?
---
több mint 3 éve
azért ez meg volt küldve rendesenKözépre ment, ha lép egyet még és úgy ugrik akkor védi sztem.Kapishibanekem is annak tűnt elsőre, másodjára már kicsit kevésbé
NB2
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Pocsék egy eb ez 😊