Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 3., péntek
1:00 Portugália - Horvátország (tizenhatoddöntő, Toronto)
5:00 Svájc - Algéria (tizenhatoddöntő, Vancouver)
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Akkor meleg vizet ittakMexikó meg Dél-Afrika is ilyen időjáráshoz szokott, nincs szükségük frissítőre.24 fok van
Sixo
Bazsinho
21 napja
Bemondta Berkesi Judit, hogy neten nem lehet nézni. De én a Shakira koncert óta ott nézem. Most akkor hacker vagyok?gondolom miattad nem tudja nézni senki más az országban. pegazusy ruszkik, minden is fut nálad valószínűleg
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
a búrok? nem hallottam még búr kosarast. de bokszolót már hallottam, Gerrie Coetzee nehézsúlyú világbajnok volt a 80-as években, Frans Botha meg bokszolt Tyson ellen. aztán ott van Dricus Du Plessis, korábbi UFC bajnok, ő is búr.kosárlabdában sem rosszak, nem?meg cricketamúgy tényleg, búrok nem fociznak dél afrikában?Inkább rugby.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
NB2
built for this shit
21 napja
Mexikó meg Dél-Afrika is ilyen időjáráshoz szokott, nincs szükségük frissítőre.24 fok van
Sixo
21 napja
Bemondta Berkesi Judit, hogy neten nem lehet nézni. De én a Shakira koncert óta ott nézem. Most akkor hacker vagyok?nem, csak benyúltad a sávszélt mindenki más elől
Sixo
szal miattad nem tudják nézni Hanniék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
jó volt az első negyed, de a Spurs is leadta, szóval nincs semmi eldőlveMiről beszélsz a Spurs Európa Ligát nyert.
Heisman nádor
21 napja
Sűrű események vannak, itt nincs idő holmi mémekreMagyar Péter kihúzta a netkábeltpontosabban ezt úgy szokták, hogy a VJ-s képre ráírják, hogy "...És akkor Péter kihúzta a netkábelt"
Willie Parker
slowmotion
21 napja
Bemondta Berkesi Judit, hogy neten nem lehet nézni. De én a Shakira koncert óta ott nézem. Most akkor hacker vagyok?
21 napja
Ejj de megcsusztam a szokásos tippelesekkel. Ha még lehet akkor Portugáliára raknék egyet. Dr amúgy hajrá Curacao 😅
21 napja
Magyar Péter kihúzta a netkábeltpontosabban ezt úgy szokták, hogy a VJ-s képre ráírják, hogy "...És akkor Péter kihúzta a netkábelt"
Willie Parker
21 napja
jó volt az első negyed, de a Spurs is leadta, szóval nincs semmi eldőlve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Bafana bafana hentel rendesen
21 napja
bemondták hogy az online offmagyar péter utálja a focit
21 napja
Magyar Péter kihúzta a netkábelt
21 napja
faszért nem áll az óra?btw IVÓ SZÜNET ....
21 napja
Mexikó meg Dél-Afrika is ilyen időjáráshoz szokott, nincs szükségük frissítőre.
21 napja
Arra felé Korfballnak hívjákkosárlabdában sem rosszak, nem?meg cricketamúgy tényleg, búrok nem fociznak dél afrikában?Inkább rugby.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
NB2
21 napja
HBI történelem-statisztika szakpáron végzett?A hobbija pedig a családfa kutatás
Tactful Cactus
21 napja
kosárlabdában sem rosszak, nem?meg cricketamúgy tényleg, búrok nem fociznak dél afrikában?Inkább rugby.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
21 napja
HBI történelem-statisztika szakpáron végzett?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 napja
meg cricketamúgy tényleg, búrok nem fociznak dél afrikában?Inkább rugby.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit