Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.
21 napja
Mér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
21 napja
mel bYou mean Beyoncé?csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
warr_b
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 napja
Bocs, arabul nem tudokne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
Ő a harmadik, tagadhatatlan. Emma meg Victoria pedig holtversenyes utolsó.csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
21 napja
Pedig te a vörös belgákat szereted ❤️csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
21 napja
Tudom, mi is sokat néztük melóban 😎Ezek mentek amikor a Zpluszban melóztam.Mi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

21 napja
You mean Beyoncé?csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id

21 napja
8 hátvedből 3 támadóSzoval azt mondod, O'Reilly jobbhatved?CSERELJ MAR A BAL SZELEN VEDOT!Betolták a buszt murinyó módra, nem mindegy ki a 2 jobbbunkóból az egy ha 10 emberrel védekeznek még fél órát?
Stez
ozibozi
Stez
21 napja
Lehet vernyogni, de ez egy kurva jó meccs. Igazi VB feeling.A 2. fèlidő igen, az első az 🤦
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Ezek mentek amikor a Zpluszban melóztam.Mi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
21 napja
ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
21 napja
Parádés csere

21 napja
csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 napja
Lehet vernyogni, de ez egy kurva jó meccs. Igazi VB feeling.
21 napja
Szoval azt mondod, O'Reilly jobbhatved?CSERELJ MAR A BAL SZELEN VEDOT!Betolták a buszt murinyó módra, nem mindegy ki a 2 jobbbunkóból az egy ha 10 emberrel védekeznek még fél órát?
Stez
ozibozi
21 napja
Mi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska

21 napja
Kamara marad a Saintsben csakhogy mondja is valamit 😉
21 napja
Ot perc alatt magara huzta az angol csapat az ellenfelet. Faszert kell elkezdeni passzivan jatszanieddig is az argentínoknál volt a labda, csak eddig nem csináltak semmit
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
A franciák teljesen lefagytak tegnap amikor gólt kaptak, vajon az argentínok tudnak ma gólt lőni, vagy marad az impotens tili-toli?Hát, low blockot bontani eddig nem igazán tudnak bontani.
Őszentsége Sobri Jóska
So szenvedés.
21 napja
csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
21 napja
És 30 év múlva is az lesz 😎😂30 éve is az volt.csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊túl csontváz
NB2
Negritis, a vajda
Sixo

21 napja
CSERELJ MAR A BAL SZELEN VEDOT!Betolták a buszt murinyó módra, nem mindegy ki a 2 jobbbunkóból az egy ha 10 emberrel védekeznek még fél órát?
Stez
21 napja
csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊most néztem meg tegnap és ma a pókember far from home-t először. Marisa Tomei korát meghazudtolva, még mindig bevállalható kategória 😊 pedig már gilf korú
NB2
21 napja
Ot perc alatt magara huzta az angol csapat az ellenfelet. Faszert kell elkezdeni passzivan jatszani