Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Ez igy necces lesz, hogy mar a 68. percben annyi a taktika, hogy vaktaban elorebasszuk a 16osrolsztem már 10 perce az sajnos
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
középre ment, annyira nem volt bravúrRefley azèrt kellett...
NB2
21 napja
Ez igy necces lesz, hogy mar a 68. percben annyi a taktika, hogy vaktaban elorebasszuk a 16osrol
21 napja
vagy a beltenyésztett pickfordAz Bellingham.Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
21 napja
középre ment, annyira nem volt bravúr
21 napja
Magyarul se tudsz, mégis nyomod.De ha tudnák azt mondanád beszéljek?Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
zacknorb
Sixo
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Angol öngólban reménykedsz?75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosakbánja a franc, csak argentin gól ne legyen ma
ozibozi
shagi0206
21 napja
amikor épp herkát csomagolok egyszál pöcsben és megkérdi a főnök kit tudnék szervdonornakPedig te a vörös belgákat szereted ❤️csak a csokinyuli!csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 napja
anyád....🤦
21 napja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Stez első dolga lesz Tuchel lemondását követelni akármi lesz az eredmény.
dande2
21 napja
Az Bellingham.Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Meglátjuk....Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Kapott gol nelkul nem fogja lehozni, ezert kene meg egy gol.
dande2
Stez
21 napja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏8 ember akarta hogy az argentínok nyerjenek szal sztem ők nem lesznek
dande2
21 napja
Ki mondott ilyet?Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Dehát kutyaszarok, meg lett mondva a meccs előtt. Az egy dolog hogy Rice hozta össze a gólt
Stez
zacknorb
21 napja
De ha tudnák azt mondanád beszéljek?Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
zacknorb
21 napja
Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Rice az angolok legjobbja az egész VB-n.
Stez
21 napja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏Kapott gol nelkul nem fogja lehozni, ezert kene meg egy gol.
dande2
21 napja
Rice megint embertelen melot vegez, de Anderson is.Dehát kutyaszarok, meg lett mondva a meccs előtt. Az egy dolog hogy Rice hozta össze a gólt
Stez
21 napja
mintha eltört volna a lábahirtelen meg felkel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 napja
75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosakbánja a franc, csak argentin gól ne legyen ma
ozibozi
21 napja
nem egy latin leverMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
21 napja
Ezt innen simán lehozzak az angólók de legalább itt mindenki boldog lesz 😏
21 napja
Mert nem tudszMér?ne beszélj spanyolulMi chico latino, mi?csakhogy szakmai is legyek, azért Victoriát duzzogva, de bevállalnám még most is 😊Én Mel C-s voltam, meg kicsit Geri Halliwelles.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Kampman
Sixo
21 napja
75-80 percnél jönnek a sárgák-pirosak