Soccer
41 feliratkozó
20 napja
Csak ha Steelers drukker az ember. 😀Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!Teljesen jó volt így.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
20 napja
Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!Teljesen jó volt így.
iktriad
20 napja
Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!
20 napja
Újabb védelmi hiba, bravó!
20 napja
Ez a srác nagyon Nyers, és ma nagyon gólerős is.
20 napja
Girsiket nem ártott volna szünetben lekapni a pályáról. A jó megmozdulásaira nem lehet ivós játékot alapozni.
20 napja
Ez konkrétan elkezdett csalni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
20 napja
Anderson görcsöt kap miután vágott egy szépet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
Annyira elElég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Akart esni ha a védő hátralép simán belesérül az esésbe 😂✌️
20 napja
Milyen véleményes, sárga és szabadrúgás kifelé.Elég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
nagylaza, főpohárnok
20 napja
Elég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
20 napja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
20 napja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀1 pozíció van köztük és 3 pont a meccs előtt
Ja és ilyen hangulat sose lesz Felcsúton!
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Forest. Nem a kiesés ellen kellene küzdeni.
Negritis, a vajda
iktriad
20 napja
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Newcastle-t mondjuk megoltek a serulesek iden. De ezzel a kerettel meg igy is kb europai kupaert kellene menniuk. Nagyon el lett ketyerintve ott valami.
Negritis, a vajda
20 napja
Ez mi?Kádár népe...
20 napja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Ja és ilyen hangulat sose lesz Felcsúton!
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Forest. Nem a kiesés ellen kellene küzdeni.
Negritis, a vajda
20 napja
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?
20 napja
Nakamura rémlett, játszottam talán a FIfa2008-cal a Celtic Glasgow csapatával és onnan maradhatott meg 😊nem igaz. Shunsuke Nakamura már 2006-2009 Celtic-ben volt és 3 bajnoki címet nyert a Celtic-el pl.jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
amúgy a Celticnek valami szerződése van a J League-val? 😊 mióta az eszemet tudom mindig volt japán náluk 😊
NB2
Amikor PL Samaras volt a gólfelelősük, akkor nem volt náluk japán. Szerintem Rodgers első edzősége alatt jöttek be a japók. Nem most volt, de nem is annyira régen.
Edit: tévedtem, Ange hozta a japó inváziót, '21-22-ben. Mondjuk Hatate és Maeda azóta is ott játszik.
slowmotion
Toto21
most megnéztem volt 2, de utána tényleg nagy űr volt, sokáig nem volt, csak most jött sok
20 napja
nem igaz. Shunsuke Nakamura már 2006-2009 Celtic-ben volt és 3 bajnoki címet nyert a Celtic-el pl.jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
amúgy a Celticnek valami szerződése van a J League-val? 😊 mióta az eszemet tudom mindig volt japán náluk 😊
NB2
Amikor PL Samaras volt a gólfelelősük, akkor nem volt náluk japán. Szerintem Rodgers első edzősége alatt jöttek be a japók. Nem most volt, de nem is annyira régen.
Edit: tévedtem, Ange hozta a japó inváziót, '21-22-ben. Mondjuk Hatate és Maeda azóta is ott játszik.
slowmotion
20 napja
Lesz még egy jó Sixers-Knicks is akkor a Sport TV-n. A New York söpörhet egy W-vel.Tetszik az nso ajánlójának a címe.Lehet én is a Nascart vagy egy jó horrort fogok nézni a Barca-Real helyett
Vasárnapi sportműsor: Honvéd–Vasas és Barcelona–Real Madrid
Első helyen tehát a Honvéd-Vasas, nagyon helyesen.🙂
nagylaza, főpohárnok
KeyG
20 napja
jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
NB2
Szerkesztette: slowmotion
20 napja
jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneamúgy a Celticnek valami szerződése van a J League-val? 😊 mióta az eszemet tudom mindig volt japán náluk 😊
20 napja
Maeda mekkora gólt lőtt az Old Firm-ön. Jelölt lesz a Goal of the Season-re. 😊
20 napja
Tetszik az nso ajánlójának a címe.Lehet én is a Nascart vagy egy jó horrort fogok nézni a Barca-Real helyett
Vasárnapi sportműsor: Honvéd–Vasas és Barcelona–Real Madrid
Első helyen tehát a Honvéd-Vasas, nagyon helyesen.🙂
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Hála Istennek!Azt nem, de OV-hoz hasonloan amugy nala is feltunt, hogy felelmetesen rossz borben van igy elso ranezesre.Szépen felvezette Keane távozását Kubatov.Esetleg a saját távozását nem vezette fel?
Kenny
szaba
Stez