Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Ha csak 2025-öt nézzük, Dembele a világ legjobb játékosa.
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
több mint 1 éve
ők még ezt az 1-0-t isa barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
csebi
több mint 1 éve
Mik maradnak ki a PSG nél, 3-4 gólt minimum rúghattak volna már 😀

több mint 1 éve
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊
több mint 1 éve
Iszonyat domináns ma (is) ez a PSG.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
vfdbfdsn
175
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jönMondtam én hogy mindegy milyen ág van a védők keresztbe tesznek
Klaci79
több mint 1 éve
Borzalmasan játszunk eddig.
több mint 1 éve
Pedig ennek a mozdulatnak sok köze nem volt a labdához...

több mint 1 éve
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jön
több mint 1 éve
Párizsik ha már 2-3 góllal vezetnek sem szólhatna senki
több mint 1 éve
hú, ezt megúsztuk, volt egy paraszthajszál kb.igazából a psg-pool ki-ki meccs, jó most a psg nagyon, simán lehet, hogy ők mennek tovább, nagy párharc
több mint 1 éve
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábávalÉn örültem volna ha a Liverpoolba keveredik.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kvara gól (les), Cubarsi piros, alakulunk
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábával
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ott is van
több mint 1 éve
www.streameast.gd/fixture/149204286Van linkünk az esti Pool meccsre?Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App
Szokol
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na Kim leserul egyből. Melegit is Eric fucking Dier meg Ito.
több mint 1 éve
Most esik le h a Michael Oliver a bíró? Én azt hittem h annyi meccset elfujt már a premier ligában h biztosan nem lehet a BLben …
több mint 1 éve
The next Puskas award winner without a shadow of doubt
— Josh (@joshpearson180) March 4, 2025
WHAT A GOAL 😭😭😭
pic.twitter.com/CFDWCOzCyn
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van linkünk az esti Pool meccsre?Ha nincs RTL+ akkor Hola Football App
Szokol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Van linkünk az esti Pool meccsre?
több mint 1 éve
Lol a zInterben az első 4 opció baloldali szárnyvédőbe sérült, így Bastonit tették be oda.