Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.
több mint 1 éve
For once Müller is being trolled by Bayern Munich playerspic.twitter.com/OmKRtOvnR6
— Troll Football (@TrollFootball) September 20, 2024
több mint 1 éve
Egy ilyen cikket lehozni…Vida Máté (Vasas)
“Megmondom őszintén, tartottam picit Pintér Attilától, hiszen én is hallottam, hogy mennyire szigorú és kőkemény. Mivel egyáltalán nem ismertem, nem tudtam, hogy mire számíthatok tőle. Azonban már a harmadik edzés után kiderült számomra, hogy iszonyatosan felkészült, minden apró részletre odafigyel, egy taktikai zseni..
Néha ugyan harsányabban teszi szóvá, ha valamit nem jól csinálunk, de erre szüksége van egy magyar játékosnak. Valljuk be, ha nem fognak minket keményen, olykor hajlamosak vagyunk a lazaságra. Nála ilyesmi nincs. Az eddigi magyar edzőim közül eddig ő a legjobb.
A nyáron megfordult a fejemben, hogy elhagyom a Vasast, mert játszani szerettem volna, de az edzőváltás után végül úgy döntöttem, hogy maradok és megküzdök a helyemért.”
Szóval eddig nem küzdöttél, majd nem érted, miért mellőznek…
🤥😂
több mint 1 éve
micsoda cikkSzékelyék konkrétan tavasszal a saját kerékpáros podcastjükben már elhintettek egy-két offolást az RTL-re hogy hát hogy volt merszük pénzt áldozni a jogokra
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/a-szurkolok-felhaborodtak-az-rtl-fizetos-bl-kozvetitese-miatt
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
micsoda cikkwww.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/a-szurkolok-felhaborodtak-az-rtl-fizetos-bl-kozvetitese-miatt
több mint 1 éve
amugy a de Ligt gol ota en is ezen gondolkodom, hogy ki kellene venni a partjelzok kezebol ezt a dontesi jogot. dontsek el a bedobast, szogletet, de lest el kell venni toluk.Egy egyértelmű lest nem lehet benézni. Mindegyiknél később emelte is a zászlót és azért vannak ott a pályán, hogy azért egy egy-két méteres lest húzzanak már be. A partjelző dolga arra korlátozódik, hogy merre van a dobás. Majd valaminkomoly sérülés után úgyis előkerül, hogy van e értelme egy 2m-és lest továbbengedni.Elképesztő ez a faszság, hogy az egyértelmű lest is továbbengedik. Teljesen felesleges akkor partjelző!Elég csak egyszer benézni egy egyértelmű lest, és rögtön értelmet nyer. Adnám ha ez lenne a legnagyobb gond.
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
wrexham
200
jól jött ez a 10 emberes meccs a hétvégi derbi előttAlapvetően egyetértek, de sajnos ebben is benne volt. Be is kajálta, pedig rohadtul nem volt semmi komoly, de az ilyet vissza se nézik ez a röhej.Ez más szitu volt szerintem. Egy rossz passzt próbált megakadályozni Garcia. Rögtön az első mozdulatára dobta magát a támadó, miközben csak összecsaptak a labdáért. A spori meg azonnal megette. Egyáltalán nem hibáztatom Ericet, ellentétben Araujoval.Rapinha ma homalyos.Az! De a tavalyi és az idei meccs után már rájöhettek volna, hogy a 10.percben inkább engedje kapura lőni az ellenfelet, mert a piros hatalmas hátrány.
Blevi
Klaci79
wrexham
Klaci79
több mint 1 éve
Alapvetően egyetértek, de sajnos ebben is benne volt. Be is kajálta, pedig rohadtul nem volt semmi komoly, de az ilyet vissza se nézik ez a röhej.Ez más szitu volt szerintem. Egy rossz passzt próbált megakadályozni Garcia. Rögtön az első mozdulatára dobta magát a támadó, miközben csak összecsaptak a labdáért. A spori meg azonnal megette. Egyáltalán nem hibáztatom Ericet, ellentétben Araujoval.Rapinha ma homalyos.Az! De a tavalyi és az idei meccs után már rájöhettek volna, hogy a 10.percben inkább engedje kapura lőni az ellenfelet, mert a piros hatalmas hátrány.
Blevi
Klaci79
wrexham
több mint 1 éve
Monaco (1.46) 2-1 (0.41) Barcelona
— The xG Philosophy 🇪🇺 (@xGPhilosophyEU) September 19, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na jó, tegye ezt el a következő 20 èvre a Monaco....kár èrte az X mèg így is meglehetett volna...de az indítást továbbra sem láttuk megfelelő szögből 😔🤔
több mint 1 éve
wrexham
200
Ez más szitu volt szerintem. Egy rossz passzt próbált megakadályozni Garcia. Rögtön az első mozdulatára dobta magát a támadó, miközben csak összecsaptak a labdáért. A spori meg azonnal megette. Egyáltalán nem hibáztatom Ericet, ellentétben Araujoval.Rapinha ma homalyos.Az! De a tavalyi és az idei meccs után már rájöhettek volna, hogy a 10.percben inkább engedje kapura lőni az ellenfelet, mert a piros hatalmas hátrány.
Blevi
Klaci79
Szerkesztette: wrexham
több mint 1 éve
Rapinha ma homalyos.Az! De a tavalyi és az idei meccs után már rájöhettek volna, hogy a 10.percben inkább engedje kapura lőni az ellenfelet, mert a piros hatalmas hátrány.
Blevi
több mint 1 éve
wrexham
200
Rapinha ma homalyos.Ez a baj vele.. 2 jó meccsre jön 1 hónap világtalanság
Blevi
több mint 1 éve
Hát mi nem küzdöttünk nagyot a City meccs előtt 😀Raya megint király volt amikor kellett.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Rapinha ma homalyos.
több mint 1 éve
Elèg kamu tizi lett volna...
több mint 1 éve
Barca jelenlegi helyzetében nincs fix 3 pont. Még Yamal is kisebb sérüléssel vállalta. Ráadásul tavaly is egy ilyen hiba döntötte el a psg elleni párharcot.Francba ...de egy normális kameraállást nem mutatnak hogy mi volt......Fix 3 pontnak kellett volna lenni. Ez ismét fájhat majd a katalánoknak az amúgy is rövid pad miatt. Alapból plusz 2 meccs a BL, de így jó eséllyel plusz 4 lesz.. nagyon nem mindegy.
dande2
wrexham
Gyógyulni kell minél hamarabb.
több mint 1 éve
wrexham
200
Francba ...de egy normális kameraállást nem mutatnak hogy mi volt......Fix 3 pontnak kellett volna lenni. Ez ismét fájhat majd a katalánoknak az amúgy is rövid pad miatt. Alapból plusz 2 meccs a BL, de így jó eséllyel plusz 4 lesz.. nagyon nem mindegy.
dande2
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
asszisztens es nem csak arra korlatozodik h ki merre dob es less.Egy átlag magyar/spanyol partjelző: "Fogd meg a söröm!"Egy egyértelmű lest nem lehet benézni. Mindegyiknél később emelte is a zászlót és azért vannak ott a pályán, hogy azért egy egy-két méteres lest húzzanak már be. A partjelző dolga arra korlátozódik, hogy merre van a dobás. Majd valaminkomoly sérülés után úgyis előkerül, hogy van e értelme egy 2m-és lest továbbengedni.Elképesztő ez a faszság, hogy az egyértelmű lest is továbbengedik. Teljesen felesleges akkor partjelző!Elég csak egyszer benézni egy egyértelmű lest, és rögtön értelmet nyer. Adnám ha ez lenne a legnagyobb gond.
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Francba ...de egy normális kameraállást nem mutatnak hogy mi volt......
több mint 1 éve
MØ kreativitása viszont nagyon hiányzik. Labda nélkül még megoldjuk, de elől nagyon hiányoznak a passzai. Ebből az Ethihadban low block + kontra lesz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
wrexham
200
Stegen bealapozott az Október fesztre vagy mi van ezzel az emberrel?