Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A Nizza-Brest végre méltó vetélytársat kapott— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 20, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sohasem értettem a Lopetegui hype-ot, remélem végleg kiírja magát a PL-ből, nála százszor jobb edzők nem kapnak esélyt. Konkrétan nem tudom megmondani hogy mi a Lopetegui-foci.
több mint 1 éve
Jacko eléggé feljavult helyzetkihasználásban
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
part 2Köszönöm a jelzést, hogy szellemi épségem és nyugalmam megőrzése érdekében ne kattintsak erre az írásra.
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
part 2 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
több mint 1 éve
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez faltSzerintem pont hogy nem volt az, csak szimplán annyival jobban és magasabbra ugrott, hogy ő fért hozzá a lasztihoz.
- JC6
Eléggé hasonlított nekem a csütörtöki Gimenez gólra a Lipcse ellen.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellenmar nem.90+3
ozibozi
2-2
több mint 1 éve
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez faltés miért hisztizik Hajdúbépista/Székely nemzetköziben amikor ezeket le is fújják ugye
- JC6
több mint 1 éve
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellen
több mint 1 éve
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez falt
több mint 1 éve
vajon mi lehet a defektje, hogy ez a Saldanha srác itt van, mert az tisztán látszik, hogy zsigerből érti a focit.
több mint 1 éve
Ez az augsburgi csatár jó nagy idióta volt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Régi beidegződések...Azért az MTK védő sem volt semmi, aki Gustavo góljánál úgy integette a lest, hogy végig sokkal közelebb volt a kapuhoz, mint bármelyik támadó. 😀Varnál ráadasul kurvasok értelme van integetni🤣🤣
Bálesz
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Nem rossz ez az Augsburg-Mainz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Azért az MTK védő sem volt semmi, aki Gustavo góljánál úgy integette a lest, hogy végig sokkal közelebb volt a kapuhoz, mint bármelyik támadó. 😀Varnál ráadasul kurvasok értelme van integetni🤣🤣
Bálesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az utóbbi években ez nem örökrangadó, hanem örökalázás, ilyen könnyű ellenfele évek óta nincs a fradinak mint mi🤣De, az Újpest
És még a Gyergyót is elpicsázták hokiban, elmennek a f..omba🤣
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért az MTK védő sem volt semmi, aki Gustavo góljánál úgy integette a lest, hogy végig sokkal közelebb volt a kapuhoz, mint bármelyik támadó. 😀

több mint 1 éve
Az utóbbi években ez nem örökrangadó, hanem örökalázás, ilyen könnyű ellenfele évek óta nincs a fradinak mint mi🤣És még a Gyergyót is elpicsázták hokiban, elmennek a f..omba🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gusztáv előresettenkedett.
több mint 1 éve
Amúgy most esett csak le, h az Örökrangadóról írtok és nem a tegnapi Barça meccs pirosáról.
több mint 1 éve
Konkrét meccsen belül gondolkodtam, a hihetetlenül tompa, jetleges agyammalEltiltás.Piros, tizenegyes és....vesszőzés Sixo által, vagy mi a harmadik?Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.A keresett szó a tripla büntetés.
Stoki
Na, az csak akkor van, ha nyakon rúg valakit utolsó emberként a 16-oson belül.
csipkelli
Willie Parker
Jó sok éve így megy már. Utolsó emberes 11-est okozó szabálytalanságnál csak akkor adnak pirosat, ha az önmagában is pirosat érne bárhol a pályán.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Eltiltás.Piros, tizenegyes és....vesszőzés Sixo által, vagy mi a harmadik?Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.A keresett szó a tripla büntetés.
Stoki
csipkelli
Willie Parker
Jó sok éve így megy már. Utolsó emberes 11-est okozó szabálytalanságnál csak akkor adnak pirosat, ha az önmagában is pirosat érne bárhol a pályán.
több mint 1 éve
Piros, tizenegyes és....vesszőzés Sixo által, vagy mi a harmadik?Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.A keresett szó a tripla büntetés.
Stoki
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gólhelyzetben szabálytalanság piros, de nyilván most is a bíró lesz a hibás, mett egyáltalán befújta.A keresett szó a tripla büntetés.
Stoki
több mint 1 éve
Tavaly is így kezdtuk a meccseket a fradi ellen, oszt utána megszórtak mint lisztes molnar a kenyeret😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb