Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Valaki Katát mentse ki az NB1-ből. Ez a gyerek kurva jó lesz.
több mint 2 éve
Én gyerekkel voltam nagyon tetszett neki. Sok gyerekest lattam, szerintem mindnek tetszett. Vannam parasztok? Vannak, miként a társadalom minden részében, kimész az utcára, felszállsz egy közlekedési eszközre, bemész egy boltba, biztos találkozol tulokkal. De ettől még ha a jó részére figyelsz akkor hatalmas élmény.Az a baj, hogy hiába akarod kizárni ezeket, ha melletted történnek. Egyszerűen nem tudok a meccsre koncentrálni mert arra figyelek, mikor kell a sörtől/takonytól/hányástól bármi mástól elhajolni. Ki a pöcsöm találta ki ezt a félig tele poharat jól előre dobom dolgot? A saját szememmel láttam ahogy fejbe kapott egy gyereket. És ugye ez nem papír hanem műanyag pohár, van súlya.
gabokocka
A másik annyira részeg volt, hogy előre akarta dobni és saját magát locsolta le…
Az előttem ülő sorban volt egy házaspár (kb 50 körüliek, 15-16 éves forma sráccal). Ők konkrétan felálltak és kimentek, mert a mellettük ülő vállalhatatlan volt.
De hat tudjuk, a magyar kultúra jelenik meg ilyenkor.
Sorry
több mint 2 éve
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.Kellene egy kifejezetten családi szektor ahova csak olyanok mehetnek be akik mondjuk 12-14 év alatti gyerekkel mennek.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.
- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...
A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.
Nagyot csalódtam..
JC6 - a zsidó
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Mondjuk azt nem hiszem el, hogy a szögletzászlók körzete elé nem lehet felhúzni egy hálót, ami megállítja a papír söröspoharakat...
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Én gyerekkel voltam nagyon tetszett neki. Sok gyerekest lattam, szerintem mindnek tetszett. Vannam parasztok? Vannak, miként a társadalom minden részében, kimész az utcára, felszállsz egy közlekedési eszközre, bemész egy boltba, biztos találkozol tulokkal. De ettől még ha a jó részére figyelsz akkor hatalmas élmény. Amúgy ahol mi voltunk (pont a szerbek alatt) ment a mutogatás felfele, de pl a himnusz nem volt kifulyulve (akkor volt nagy futtykoncert amikor bemondtak hogy a szerb himnusz jon), es a vegen meg is tapsoltak. Ennyi szerintem belefer. Sztem a dobalozas volt gaz...
Viszont volt tobb ezer szerb szurkolo, akik a belvarosban a meccs elott nyugodtan iszogattak, kocsmaztak anelkul hogy akar ok lebontottak volna a fel varost, akar a magyarok talaltak volna be oket, ezt 20 evvel ezelott nem lehetett volna megcsinalni sztem, szoval van fejlodes.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.A tévén is gyakran átjön. Gondolom hogy milyen lehet akkor a helyszínen... Nagy kár, mert ezek a meccsélmények azért egy gyereknek életre szólóak tudnak lenni, kár, hogy elrontják ezek a tuskók. Mondjuk emlékszem, hogy gyerekkoromban - akkor rengeteget jártam meccsre - is sok volt a barom, és túléltem, úgyhogy talán a legjobb megpróbálni nem észrevenni őket, úgy kevésbé rontják az élményt.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.
JC6 - a zsidó
Egyébként Rossi valamit nagyon tud. Hogy szakmailag-e vagy más módon azt nem tudom, de ebből a csapatból most már évek óta többet hoz ki, mint ami reálisan benne van. Ritka ez a képesség.
Ja, és tudja valaki, hogy miért lett magyar állampolgár? Azt hallom hogy mondja, hogy jól érzi itt magát, de önmagában emiatt nem szoktak állampolgárságot felvenni. Esetleg a családja is ide telepedett?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
🚨 Exclusive story on #MUFC takeover.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 14, 2023
◉ Glazers informed of Sheikh Jassim decision — he has WITHDRAWN from the process.
◉ Final bid understood to be almost double than $3.5B market valuation.
◉ $1.5B extra investment was planned.
🇶🇦 All details: https://t.co/1bJDyEEq0g pic.twitter.com/fgxb41cyrr
több mint 2 éve
JC6 amin facen megy az is legalja....van egy kimondottan jó sorozatunk erre annyi alpári patkány mászott elő a lyukból....Nem tudunk normálisan viselkedni....
Nem csoda ,hogy kinéznek bennünket....aki meg lemeri írni véleményét és egy kicsit szembe megy tömeggel a hazaáruló legkisebb sértés....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nalunk meg, a 309 szektorbol, ledobaltak a soros poharakat. A 209ben ulokkel jol elaztunk...109be is jutott 🤣
beltazor
több mint 2 éve
Betiltják a sört a nyomik miatt,
több mint 2 éve
Nalunk meg, a 309 szektorbol, ledobaltak a soros poharakat. A 209ben ulokkel jol elaztunk...

több mint 2 éve
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.
- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...
A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.
Nagyot csalódtam..
több mint 2 éve
Wow, nagy élmeny volt, Orbán azert hiányzott hátulról. Fiola kész életveszély, Nego viszont szenzációs első félidőt ment, nálam ő volt az MVP.Dibusz egészen elképesztő kapus, olyan reflexei vannak amivel barmelyik topligában megállná a helyét, de lábbal és a kijöveteleknél konkrétan megye kettes szintű amit nyújt. A végén a szenzációs védésénél is 3 méterről fejeltek neki, hát arra hogy a faszomba nem sikerült kijönni.
Meg kell nyerni a maradék három meccset és akkor első kalapból sorsolnak minket az EB-n, és akár a VB selejtezőn is van sansz az első kalapra. 12 csoportnál nagyon nem mindegy.
több mint 2 éve
A lényeg az, hogy régen ezeket a meccseket is elbuktuk, elrontottuk mindig, most meg így is, ezt is sikerült behúzni! Élőben még körömrágósabb volt ráadásul.😊
több mint 2 éve
Adott esetben az utolsó körben ki is ejthetjük a szerbeket.Szerintem nem, megyünk az első kalapra az EB-n
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?Attól félek
ThundersNFL a Jobbágy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
1986-ban csak 4 éves voltam....
Draft

több mint 2 éve
Már csak kurva VB szereplést szeretnék megélni ......
Draft

több mint 2 éve
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?
Draft

több mint 2 éve
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.Azt szeretem benne, hogy a meccsek után mindig reálisan értékel.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 611
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.
több mint 2 éve
azért Mitrovic nem néger, na. de a csávó is csak addig bátor, amíg ő fent van a lelátón, Mitrovic meg lent a pályán.Ebből a dobálózásból rasszizmus lesz, zártkapus meccsel.Ugyanezt érzem sajnos....lehet megússzuk pénzbüntivel
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Nem tudom ki miért izgult. Ahogy Sobri mondaná bravúr Jags W-k-után, csak bejött a papírforma. 😀
több mint 2 éve
Második félidő 65 percig bírtuk erővel utána már csak a szívük vitte őket....Az tény, hogy a mieink most összetartóbbnak tűntek, de a szerbeket se írnám le.
Itt látszik, nekünk van csapategység ott kurvára nincs
ThundersNFL a Jobbágy
Rohadtul nem volt szerencséjük vagy nem jól használták ki a helyzeteiket.
Azért az a majdnem 30-70-es labdabirtoklási arány elmond mindent.
Rohadt nagy mákunk volt nem egyszer, kapufa is kisegített, stb.