Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
Valaki Katát mentse ki az NB1-ből. Ez a gyerek kurva jó lesz.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 129
Én gyerekkel voltam nagyon tetszett neki. Sok gyerekest lattam, szerintem mindnek tetszett. Vannam parasztok? Vannak, miként a társadalom minden részében, kimész az utcára, felszállsz egy közlekedési eszközre, bemész egy boltba, biztos találkozol tulokkal. De ettől még ha a jó részére figyelsz akkor hatalmas élmény.
gabokocka
Az a baj, hogy hiába akarod kizárni ezeket, ha melletted történnek. Egyszerűen nem tudok a meccsre koncentrálni mert arra figyelek, mikor kell a sörtől/takonytól/hányástól bármi mástól elhajolni. Ki a pöcsöm találta ki ezt a félig tele poharat jól előre dobom dolgot? A saját szememmel láttam ahogy fejbe kapott egy gyereket. És ugye ez nem papír hanem műanyag pohár, van súlya.
A másik annyira részeg volt, hogy előre akarta dobni és saját magát locsolta le…
Az előttem ülő sorban volt egy házaspár (kb 50 körüliek, 15-16 éves forma sráccal). Ők konkrétan felálltak és kimentek, mert a mellettük ülő vállalhatatlan volt.
De hat tudjuk, a magyar kultúra jelenik meg ilyenkor.
Sorry
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.

- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...

A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.

Nagyot csalódtam..
JC6 - a zsidó
Kellene egy kifejezetten családi szektor ahova csak olyanok mehetnek be akik mondjuk 12-14 év alatti gyerekkel mennek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mondjuk azt nem hiszem el, hogy a szögletzászlók körzete elé nem lehet felhúzni egy hálót, ami megállítja a papír söröspoharakat...

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 354 — Keep pounding
Én gyerekkel voltam nagyon tetszett neki. Sok gyerekest lattam, szerintem mindnek tetszett. Vannam parasztok? Vannak, miként a társadalom minden részében, kimész az utcára, felszállsz egy közlekedési eszközre, bemész egy boltba, biztos találkozol tulokkal. De ettől még ha a jó részére figyelsz akkor hatalmas élmény.

Amúgy ahol mi voltunk (pont a szerbek alatt) ment a mutogatás felfele, de pl a himnusz nem volt kifulyulve (akkor volt nagy futtykoncert amikor bemondtak hogy a szerb himnusz jon), es a vegen meg is tapsoltak. Ennyi szerintem belefer. Sztem a dobalozas volt gaz...

Viszont volt tobb ezer szerb szurkolo, akik a belvarosban a meccs elott nyugodtan iszogattak, kocsmaztak anelkul hogy akar ok lebontottak volna a fel varost, akar a magyarok talaltak volna be oket, ezt 20 evvel ezelott nem lehetett volna megcsinalni sztem, szoval van fejlodes.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.
JC6 - a zsidó
A tévén is gyakran átjön. Gondolom hogy milyen lehet akkor a helyszínen... Nagy kár, mert ezek a meccsélmények azért egy gyereknek életre szólóak tudnak lenni, kár, hogy elrontják ezek a tuskók. Mondjuk emlékszem, hogy gyerekkoromban - akkor rengeteget jártam meccsre - is sok volt a barom, és túléltem, úgyhogy talán a legjobb megpróbálni nem észrevenni őket, úgy kevésbé rontják az élményt.

Egyébként Rossi valamit nagyon tud. Hogy szakmailag-e vagy más módon azt nem tudom, de ebből a csapatból most már évek óta többet hoz ki, mint ami reálisan benne van. Ritka ez a képesség.

Ja, és tudja valaki, hogy miért lett magyar állampolgár? Azt hallom hogy mondja, hogy jól érzi itt magát, de önmagában emiatt nem szoktak állampolgárságot felvenni. Esetleg a családja is ide telepedett?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 442 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 442 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JC6 amin facen megy az is legalja....van egy kimondottan jó sorozatunk erre annyi alpári patkány mászott elő a lyukból....
Nem tudunk normálisan viselkedni....
Nem csoda ,hogy kinéznek bennünket....aki meg lemeri írni véleményét és egy kicsit szembe megy tömeggel a hazaáruló legkisebb sértés....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nalunk meg, a 309 szektorbol, ledobaltak a soros poharakat. A 209ben ulokkel jol elaztunk...
beltazor
109be is jutott 🤣

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 457
Betiltják a sört a nyomik miatt,
több mint 2 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 949 — Pfizer & Moderna fan
Nalunk meg, a 309 szektorbol, ledobaltak a soros poharakat. A 209ben ulokkel jol elaztunk...

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 129

- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...

A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.

Nagyot csalódtam..
több mint 2 éve
Wow, nagy élmeny volt, Orbán azert hiányzott hátulról. Fiola kész életveszély, Nego viszont szenzációs első félidőt ment, nálam ő volt az MVP.
Dibusz egészen elképesztő kapus, olyan reflexei vannak amivel barmelyik topligában megállná a helyét, de lábbal és a kijöveteleknél konkrétan megye kettes szintű amit nyújt. A végén a szenzációs védésénél is 3 méterről fejeltek neki, hát arra hogy a faszomba nem sikerült kijönni.
Meg kell nyerni a maradék három meccset és akkor első kalapból sorsolnak minket az EB-n, és akár a VB selejtezőn is van sansz az első kalapra. 12 csoportnál nagyon nem mindegy.

több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 642 — Amerikai sportok rajongója
A lényeg az, hogy régen ezeket a meccseket is elbuktuk, elrontottuk mindig, most meg így is, ezt is sikerült behúzni! Élőben még körömrágósabb volt ráadásul.😊
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 909 — Kinek mit intézett a kormánya
Adott esetben az utolsó körben ki is ejthetjük a szerbeket.
Bálesz
Szerintem nem, megyünk az első kalapra az EB-n

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 909 — Kinek mit intézett a kormánya
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?
ThundersNFL a Jobbágy
Attól félek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
1986-ban csak 4 éves voltam....

Draft

több mint 2 éve
Már csak kurva VB szereplést szeretnék megélni ......

Draft

több mint 2 éve
Dobálásért kaphatunk zárt kaput mint visszaesők?

Draft

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 468 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.
YoungZeeZee
Azt szeretem benne, hogy a meccsek után mindig reálisan értékel.

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 611
dibusz jol kikeszult a vegere fejben..agyilag nehez egy ilyen meccs is.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 634 — Cowboys fan
Ebből a dobálózásból rasszizmus lesz, zártkapus meccsel.
shagi0206
Ugyanezt érzem sajnos....lehet megússzuk pénzbüntivel
ThundersNFL a Jobbágy
azért Mitrovic nem néger, na. de a csávó is csak addig bátor, amíg ő fent van a lelátón, Mitrovic meg lent a pályán.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom ki miért izgult. Ahogy Sobri mondaná bravúr Jags W-k-után, csak bejött a papírforma. 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 235
Második félidő 65 percig bírtuk erővel utána már csak a szívük vitte őket....
Itt látszik, nekünk van csapategység ott kurvára nincs
ThundersNFL a Jobbágy
Az tény, hogy a mieink most összetartóbbnak tűntek, de a szerbeket se írnám le.
Rohadtul nem volt szerencséjük vagy nem jól használták ki a helyzeteiket.

Azért az a majdnem 30-70-es labdabirtoklási arány elmond mindent.

Rohadt nagy mákunk volt nem egyszer, kapufa is kisegített, stb.