Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
Great view of Szoboszlai's goal vs. Aston Villa
by u/JOHNSY9k6 in LiverpoolFC

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
megy ez 😀

Traore meg érdekes, klasszis módba kapcsolt mióta lelépett az orosz.
Kenny
Mindenki tudta, hogy edzőbuktatás volt, azóta látod, szárnyal
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 309
Porto meccs is baki parádé, VAR 11-es lehet, bíró nézi, majd befújja, majd szólnak neki, hogy megint nézze meg és kb 12 perc után nincs 11-es. 😀

Most pedig megy a 17 perc hosszabítás!
Toto21
Majd még jött egy kihagyott 11-es a Portotól és egy egyenlítő a 109.-ik percben.
több mint 2 éve
Porto meccs is baki parádé, VAR 11-es lehet, bíró nézi, majd befújja, majd szólnak neki, hogy megint nézze meg és kb 12 perc után nincs 11-es. 😀

Most pedig megy a 17 perc hosszabítás!

Szerkesztette: Toto21
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Sajnálom hogy ellenünk nem próbált kb 10-15 percnél többet kezdeményezni a MU, mert voltak veszélyes jeleneteik. De addig nem fogom igazán elismerni őket (legalábbis ellenünk, ahol próbálnak játszani ott más a helyzet), mert évek óta ebből kapjuk a gólokat, hogy inkább mi szervezünk. Nem tudom mit akar ETH egyébként, mert igazából mindenből van a csapatban, de emiatt semmiből sincs. Se totális dominancia a labdával, se nagy intenzitással történő letámadás, se igazi védekező park the bus. Rashford ma is kiemelkedett elől, benne van a legtöbb output, de akkor miért nem játszanak rá teljesen és erre teszik fel a gameplant. Valamilyen szinten ő is felelős ebben, mert nincs egy igazi fazonja a csapatnak, és simán ki lehet pottyanni a Top 4-ből. Az Onana igazolás nekem védhető, De Geahoz képest upgrade, Mount nem telitalálat, Højlund viszont lehet az, neki kevés a játékperce felnőtt szinten eddig. Kell adni neki időt, csak itt nem lehet.

Egyébként egy MU szintű csapatban meg egyszerűen nem fordulhatna elő, hogy Maguire-Johnny Evans védelmi duó van fenn a pályán egy derbi utolsó perceiben. Maguire elmegy az egy dolog, neki kéne PL középcsapat. De egy MU-nál a (spanyol) kommentátorok ne azon viccelődjenek, hogy "Antony ha valami jót csinál, az is véletlennek tűnik" (egyedül a visszazárásai működtek ma), valamint hogy "lehet szólni kéne Wes Morgannek hogy ugorjon be, igazi Delikatessen védelem ez."

Persze nálunk is van miben javulni hogy ne Gabriel behúzott hasán múljon a meccs, vagy Havertz pl befejezhetne egy helyzetet végre, de a játék alapja jobb volt. UFC-ben ezt split decisionben megnyerhettük volna, de legalább 29-28-re pontozásban.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.
ozibozi
A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
slowmotion
ez most melyik csapat épp?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
A kapu mögötti üres lelátók azok átépítés alatt vannak? Gondolom nem szándékosan üresek.
ozibozi
A régi lelátó mögött húzták fel a plusz részt, de a kivitelező csődeljárást kért, a munkások levonultak, úgyhogy nem lett befejezve, nem kapta meg az engedélyt. A régi lelátórészen ugyanúgy szurkolhatnak az emberek, mint eddig.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Denis Vavro-nak elég menő hete van:

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 615
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀

twitter.com/liambryan02/status/1698388624209764760?s=20
bogjosi
Peter smeichel is ezt magyarazta a szunetben.itt valszeg az lehet h kb 5.5 meterre volt a kapustol, szoval nem pont elotte..talan...
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀

bogjosi
Pont ezt néztem én is hogy evanst nagyon visszatartotta ott a srác... na mindegy, az x reálisabb lett volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 243

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem írják ki 100 percre a meccseket ès játszák 150 ig 😏
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
jó az 55M-ós kapus! Védelem kuka, csatár nincs, hosszú szezon lesz
Toto21
De passzolni azt tud, az kell.
A masodikról nem tehetett mert megpattant, de látszik hogy 0 impactja van a meccseinkre, es rá meg mountra elköltött 120m-t...

Megint a hosszabbitasban, mint tavaly, sztem ezt most nem érdemelte meg a hazai csapat mert főleg az első félidőben elég beszarian játszottak.
davemayer
ahogy mondtad többször, inkább ment volna 100M Oshimen-re, meg eskü az Openda, Simons, Sesko 3-asból mi is hozhattunk volna valakit, mind1 segítene nekünk is.

Bár kellett volna egy normális belső védő és nem ilyen Lindelöf, Maguire, Evans embereknek kéne pályán lennie. Idén nem lesz a csapat Top4-es.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
jó az 55M-ós kapus! Védelem kuka, csatár nincs, hosszú szezon lesz
Toto21
De passzolni azt tud, az kell.
A masodikról nem tehetett mert megpattant, de látszik hogy 0 impactja van a meccseinkre, es rá meg mountra elköltött 120m-t...

Megint a hosszabbitasban, mint tavaly, sztem ezt most nem érdemelte meg a hazai csapat mert főleg az első félidőben elég beszarian játszottak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Végig támadunk szinte, most is két geci kontra... hányadék
Heisman nádor
ne már, hogy ilyen kurvajó csapatod van, Te meg végig sírod a meccset 😀
Klaci79
Őszintén, a tavalyi 3-1-es Old Trafford meccs hatalmas PTSD-t hagyott bennem 😀
Heisman nádor
azt elhiszem...😀
kurva nagy meccs volt basszus, abszolút semlegesként mondom..élmény volt
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 291
Az hogy nem volt fault???
Duff
A bírók kedvencei lettünk valahogy - biztos erre is költött Kroenke
Willie Parker
nyilván poén és erre nem gondol az ember, de az élet ezt egyszer visszaveszi...csak majd akkor nem felháborodni 😉
Klaci79
Látod, végül nem számított
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Végig támadunk szinte, most is két geci kontra... hányadék
Heisman nádor
ne már, hogy ilyen kurvajó csapatod van, Te meg végig sírod a meccset 😀
Klaci79
Őszintén, a tavalyi 3-1-es Old Trafford meccs hatalmas PTSD-t hagyott bennem 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
na ha esetleg nem bírja a szemetek ezt az iramot, most kezd a dvsc-kte...mintha lassításban menne az egész
több mint 2 éve
Duff
Willie Parker
nyilván poén és erre nem gondol az ember, de az élet ezt egyszer visszaveszi...csak majd akkor nem felháborodni 😉
Klaci79
Nekem is újdonság, főleg a MU ellen
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
Volt azért egy berohanó szurkoló is.

több mint 2 éve
Duff
Willie Parker
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jézus lecsapott
Willie Parker
Mit keres Tebow itt?
több mint 2 éve
Jézus lecsapott