Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A lényeg, hogy a Tolmács jöjjön vissza.MCs maradjon OC, a támadójáték eléggé összeállt.A szerb és az olasz csapatot biztos jól ismeri. 😊DekiEKL-be védekeznünk kell majd vélhetően 3 párharcon keresztül, ehhez Csaba nem ért, bebizonyította.
Kíváncsian várom mit fog alakítani.
Nehezített pályára érkezik.
Kb. senki nem gondolta szerintem, hogy MCs hoz egy 10/9-et, rengeteg góllal, sokszor látványos játékkal - jópár játékost újra csúcsformában közeli teljesítményre ösztönözve.
A csapat képe, kisugárzása nagyon megváltozott a tavasz óta, és ebben MCs és Leó valószínűleg vastagon benne voltak.
Sinisa
Hosszú távon jó döntés szerintem.
Mondjuk kb két hete biztos volt. Látszott is, örömfocit játszatott Csaba a csapattal.
Kenny
És igen, a védekezést nagyon össze kell kapni.
Meg jó lenne, ha Dini is sokkal koncentráltabb lenne.
Sinisa
Bálesz
Már nagyon hiányzik!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
MCs maradjon OC, a támadójáték eléggé összeállt.A szerb és az olasz csapatot biztos jól ismeri. 😊DekiEKL-be védekeznünk kell majd vélhetően 3 párharcon keresztül, ehhez Csaba nem ért, bebizonyította.
Kb. senki nem gondolta szerintem, hogy MCs hoz egy 10/9-et, rengeteg góllal, sokszor látványos játékkal - jópár játékost újra csúcsformában közeli teljesítményre ösztönözve.
A csapat képe, kisugárzása nagyon megváltozott a tavasz óta, és ebben MCs és Leó valószínűleg vastagon benne voltak.
Sinisa
Mondjuk kb két hete biztos volt. Látszott is, örömfocit játszatott Csaba a csapattal.
Kenny
Sinisa

több mint 2 éve
Gazdag Dani térdsérülés miatt nem utazik haza a válogatott meccsekre
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
én csak következetlennek látom, ahogy manapság a fociban alkalmazzák a szabályokat, ennyiÉs ez a konklúzió.
bogjosi
Van egy egzakt szabály, de nem következetesen alkalmazzák.
Van három ugyanolyan szituáció, az egyikben piros lap, a másikban sárga, a hamradikban nincs lap.
Góloknál, leseknél, kezezések, szabálytalanságok megítélésénel egyaránt.
A játekvezető dönt, ő az emberi tényező, az emberek meg hibáznak.
"Ez a szép a fociban."
több mint 2 éve
A szerb és az olasz csapatot biztos jól ismeri. 😊DekiEKL-be védekeznünk kell majd vélhetően 3 párharcon keresztül, ehhez Csaba nem ért, bebizonyította.
Sinisa
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Legalább mehet az első meccsen a Stankovics takarodj! Az se gyakori. Mennyeit simán behúzhatták volna, EKL-ben meg kiderül, mekkora a kabát.
Annyit nem képesek leírni, mi lesz Máté Csabával.
több mint 2 éve
Én hagytam volna Máté Csabát. Hogyha kiesnek az EKL-ből akkor jöhet új edző, mert emelni kell a szintet, ha meg nem akkor mehet így tovább.Most meg ha nem sikerül akkor lesz arcvesztés, hogy ezt Máté Csaba hozta volna, ha nem jobbat.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
DekiEKL-be védekeznünk kell majd vélhetően 2 párharcon keresztül, ehhez Csaba nem ért, bebizonyította.
Sinisa
Szerkesztette: Kenny
több mint 2 éve
DekiKíváncsian várom mit fog alakítani.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 2 éve
www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/mate-csabat-dejan-sztankovics-valtja-az-ftc-kispadjan
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ha nincs ott Salah, akkor nem kell elhajolnia/kinéznie a kapusnak jobbra, hogy rálásson a lövésre 😀én indítottam el ezt a les témát, és amúgy nálam továbbra is ez az volt 😀azért remélem érzed, hogy ez nem teljesen ugyanaz a szituáció, és most azért tényleg elég finoman fogalmaztam.
vagy akkor most mi a szabály, mert 1 hete ezt a gólt meg visszafújták olaszban les miatt (emlékszek rá tisztán, mert masszív szelvényemet vitte el a juve 😀 )
1:10-től a szitu:
youtu.be/aNS9XJ4h5Jk?si=uEeYE88qEGyz8m8G&t=70
Szerintem a juve gólnál kevésbé zavarta a kapust az amúgy lesen álló ember, kapus még reflexből bele is ütött a labdába, semmit nem változott volna a szitu, ha nincs ott a "zavaró" juve játékos.
Csak ez az érdekes, hogy régebben nfl-re volt jellemező, hogy nem konzekvensek, manapság meg már a focira is, egyik meccsen lefújják, másikon nem, egyik meccsen sárga egy labdaelrúgás, a másikon nem, egyik meccsen kéz és tizi, másikon semmi...nekem már fogalmam nincs mik a szabályok...
bogjosi
az egyik esetnél a támadó nem takarja ki se a lövő játékost, se a labdát, a másiknál meg pont a kapus és a góllövő között helyezkedik. ha nincs ott Rabiot, akkor amúgy még az is lehetséges, hogy a kapus kivédi a lövést, mert nem csak akkor tudott volna reagálni rá, amint a labda elpattan Rabiot mögött.
ha tegnap ez lett volna, és nem adják meg, akkor egy szavam nem lett volna.
slowmotion
konkrétan Salah-n kívül senki nem volt a kapus-rúgójátékos tengelyen, tehát még jobb rálátása lett volna a kapusnak, az más kérdés, hogy akkor se védte volna ki.
nah, mindegy, nem akarok itt több oldalas flame-t generálni, én csak következetlennek látom, ahogy manapság a fociban alkalmazzák a szabályokat, ennyi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
én indítottam el ezt a les témát, és amúgy nálam továbbra is ez az volt 😀azért remélem érzed, hogy ez nem teljesen ugyanaz a szituáció, és most azért tényleg elég finoman fogalmaztam.
vagy akkor most mi a szabály, mert 1 hete ezt a gólt meg visszafújták olaszban les miatt (emlékszek rá tisztán, mert masszív szelvényemet vitte el a juve 😀 )
youtu.be/aNS9XJ4h5Jk?si=uEeYE88qEGyz8m8G&t=70
Szerintem a juve gólnál kevésbé zavarta a kapust az amúgy lesen álló ember, kapus még reflexből bele is ütött a labdába, semmit nem változott volna a szitu, ha nincs ott a "zavaró" juve játékos.
Csak ez az érdekes, hogy régebben nfl-re volt jellemező, hogy nem konzekvensek, manapság meg már a focira is, egyik meccsen lefújják, másikon nem, egyik meccsen sárga egy labdaelrúgás, a másikon nem, egyik meccsen kéz és tizi, másikon semmi...nekem már fogalmam nincs mik a szabályok...
bogjosi
az egyik esetnél a támadó nem takarja ki se a lövő játékost, se a labdát, a másiknál meg pont a kapus és a góllövő között helyezkedik. ha nincs ott Rabiot, akkor amúgy még az is lehetséges, hogy a kapus kivédi a lövést, mert nem csak akkor tudott volna reagálni rá, amint a labda elpattan Rabiot mögött.
ha tegnap ez lett volna, és nem adják meg, akkor egy szavam nem lett volna.
több mint 2 éve
Meg aztán ez alapján a kép alapján, ha nincs ott egy ember se és mindent lát, ezt a föld levegő rakétát akkor se fogja meg onnan ahol áll.azt, hogy Martineznek esélye nem lett volna megfogni, azt azért nem írtam, mert nem ezen múlik. de egyébként igen, tizenhatról, jó erővel eltalálta, nagyon a kapu szélére ment, ezt így maximum blokkolni lehet, védeni nem.
Matthew99
A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.hát azért ha a saját csapattársa zavarja a védésben a kapust, azt nehogy már a csóri kis futóegerünknek rójuk fel 😮
Mindegy is, amúgy is a Flow volt ami volt.
ozibozi
a lenti képen is látszik, hogy ha lehet egy egyenest húzni Szoboszlai csípője és a kapus között, akkor a labda ettől balra van, Salah meg jobbra. Mo olyannyira nem takarja ki a lövést, hogy Martinez Szoboszlai egész alakját láthatta tőle.
több mint 2 éve
Ramos egy éves szerződést kötött csak egy millió eurót fog keresni.. A szaúdiak szerint logikátlan döntést hozott 20 milkó helyett.
több mint 2 éve
én indítottam el ezt a les témát, és amúgy nálam továbbra is ez az volt 😀vagy akkor most mi a szabály, mert 1 hete ezt a gólt meg visszafújták olaszban les miatt (emlékszek rá tisztán, mert masszív szelvényemet vitte el a juve 😀 )
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Meg aztán ez alapján a kép alapján, ha nincs ott egy ember se és mindent lát, ezt a föld levegő rakétát akkor se fogja meg onnan ahol áll.A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
twitter.com/liambryan02/status/1698388624209764760?s=20
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
slowmotion
A belinkelt videón felnagyítva legalábbis így látszik. Ezért sem tudott mozdulni sem rá
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
ozibozi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wk9RAnw47Q0Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.
Heisman nádor
ozibozi
nekem úgy tűnik hogy Salah lesen van
mi lett volna? nemtom, les gólt elvenni sztem nem gáz
NSOnál mi lett volna nah az már jobb kérdés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A videót kell nézni a (Twitterest), nem a fotót, pont visszaléptek a fehérek a lövés pillanatára, ezért csóri kapus semmit sem látott a labdából csak Szobót. Meg sem tudott mozdulni.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
lövés pillanatában pool játékos egyértelműen lesen van, és kapus-lövés tengelyen helyezkedett...érdekes.
én befújtam volna lesnek, mondjuk nekem az Arsenal 2. gól is szabálytalan volt, akkora elzárást kapott a MU játékos ott... 😀
bogjosi
pedig akartam jönni matematikai szabályokkal meg pályaméretekkel 😀 de egy kép mindennél többet mond.
amúgy talán az volt a leginkább perdöntő, hogy Martinez nem is reklamál a gól után, pedig a kapusok szoktak mindenért is
slowmotion
A belinkelt videón felnagyítva legalábbis így látszik. Ezért sem tudott mozdulni sem rá
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
itt is látszik a haja Szoboszlai nyaka mellett. Martinez tisztán látja Szoboszlait, el is tudna vetődni, Salah kocog kifelé, még véletlenül sem tesz semmilyen hirtelen vagy félreértelmezhető mozdulatot. azért az tényleg kemény lett volna, ha elveszik.Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi
fotosopp
slowmotion
Heisman nádor
több mint 2 éve
Eredeti felvételen ha jól láttam haj alapján Salah kószált ott, ha miatta elvették volna a gólt, akkor nem tudom mi lett volna itt 😀A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi
fotosopp
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A kapus azért nem reklamált mert kb semmit nem látott az egészből, úgy takarásban volt végig, így nem láthatta azt sem ha valaki pont előtte álldogált. 😊most jött csak szembe velem ez a kamera állás, ez alapján hogy hogy nem lett les Szobo gólja?fent Kenny tett be egy videot, azon pont látszik, hogy a labda és Mo vonalához képest balra helyezkedik el a kapus.
bogjosi
slowmotion
ozibozi

fotosopp
több mint 2 éve
Wow!🇭🇺 Dominik Szoboszlai for #LFC after 4 games:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) September 4, 2023
- 1 goal
- 1 penalty won
- 2 MOTM awards
- Most dribbles completed (7)
- Most shot creating-actions (18)
- Most carries into the box (6)
- Most recoveries in midfield (26)
A brilliant start from him in the Premier League. pic.twitter.com/tNU2ok1TwH
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
Naa a lyon ultrak bekemenyitettek..vmi idosebb forma osztotta jatekosokat.Szegyen ez a szurkoloi moral mindenhol.
több mint 2 éve
nekem Cremonese-Catanzaro. és egyébként ez volt az első fordulóban is 😮Campobasso-Cremonese van meg nekem 😊olaszkettőben Catanzaro az élen a válogatott szünet végéig, stop the count!Azok a legendás
slowmotion
Catanzaro-Campobasso nulla-nullák.
Lehet azt feledni?
A kollektív totó szelvények fix pontjai😉
ozibozi
NB2