Soccer
Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.Pedig ha bajnok akar lenni a Brighton, akkor mindenki jól jön.
Sixo
Ugyanannyi gólt lőttek, mint az első helyen álló Kiel.Hertha - LOLPali nem fogja megèrni a decembert, ebben biztos vagyok.
JC6 - a ruszki
Amadeus von Dollárbaloldal
Igaz, öttel többet kaptak.
Ez 9 pont difit eredményez.
Majd összeáll a védelem, és akkor jók lesznek.
Tudom hogy vágott szemű=vágott szemű, de te a Minamino 2.0 ra gondoltál, Mitoma-ra!! 😁Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
— OptaJoe (@OptaJoe) September 2, 2023
Tony Adams
Sixo
Ez nem divatozas ott.Third division football? First home game after relegation? You wouldn’t notice, the place is buzzing. 🔵⚪️ pic.twitter.com/Mz7UoQSAix
— Christian Machowski (@Christian_ESEM) September 2, 2023
Az Atletico B ellen játszanak fél tíztől
zacknorb
Eleg sok berlet is fogyott.
Hertha - LOLPali nem fogja megèrni a decembert, ebben biztos vagyok.
JC6 - a ruszki
Már az is cink, hogy egy Szabó NB1-es játékos lehet. De hogy volt válogatott, az a világ szégyene..szépen hazakezezte a beadást, aztán var sehol
JC6 - a ruszki
Third division football? First home game after relegation? You wouldn’t notice, the place is buzzing. 🔵⚪️ pic.twitter.com/Mz7UoQSAix
— Christian Machowski (@Christian_ESEM) September 2, 2023
Az Atletico B ellen játszanak fél tíztől
Poloska vagyok.
Pont ő miatta nem látni semmi értelmét, hogy minek hozták ide Fatit. Bal szélen nem fog játszani ahol egy Minamino van, meg ebbe a rendszerbe amúgy is inkább 9es az ő posztja, és ott meg van egy Evan Fergusonuk. Értelmetlen, hogy ez a kölcsönvétel.10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
Tony Adams
10 - Evan Ferguson (8 goals, 2 assists) is only the second non-English player to hit 10 Premier League goal involvements while aged 18 or younger, after Cesc Fàbregas (5 goals, 10 assists). Fledgling. pic.twitter.com/FDVlo08JAu
Csodálkoztam is hogy Gravenberch-ért nem ajánlottak 129 milliót. Még belefért volna nekik egy olcsó ember oda középre.Cselzi kezd összeállniMár csak pár minõségi, bár drága játékost kell venni, és közel a siker!
Stoki
ulpianus
A jó öreg Mauríció így nem fogja sokáig húzni, ezt a szintet Frank Lampard is hozta. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Csak a Spurs, mindörökké! ÁmenCselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Cselzi kezd összeállniMár csak pár minõségi, bár drága játékost kell venni, és közel a siker!
Stoki

Állat vagyok, ami enni kér...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
A Spurs olyat tol, mint mi 2 éve, csak jobb az alap valamilyen szinten. Ange taktikája jó és illik a jelenlegi mainstream stílushoz (sajnos), hagyni kell építkezni.Milyen meglepetés? Ezt úgy hívják papírforma.Cselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
Sixo
Ja. Bellingham király. Csak kar h ő sem fog minden meccsen gólt lőni.Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Ezt első olvasatra sem értettem, de szerencsére Megintham cáfolja fordulóról fordulóra.
rob3r7o
gyurczi
4 támadóval nekimenni egy szezonnak számomra nem éppen a jól átgondolt átigazolást mutatja.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Milyen meglepetés? Ezt úgy hívják papírforma.Cselzi kezd összeállniTottanhem viszont meglepetés eddig nekem
Stoki
csebi
Hat ha ez vigasztal a Real megluzerebb volt ezen a nyáron. 😀Ezt első olvasatra sem értettem, de szerencsére Megintham cáfolja fordulóról fordulóra.
rob3r7o
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Poloska vagyok.
Bellingham megint? Nem hiszem el. 😀
rob3r7o
Bellingham megint? Nem hiszem el. 😀This is Bellingham's house 😀
rob3r7o
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!