Soccer
Spanyol források szerint a Barcelona megegyezett Neymarral, a játékos évi 12 millió euróért érkezik, az üzlet hamarosan létrejöhet. Továbbá a brazil jelenleg tárgyal a PSG-vel a szerződése felbontása céljából, így szabadúszóként érkezne! G. Romero viszont cáfolta..Akkor èn idèn nem nèzek Barca meccset ha ez a nyomi visszajön, illetve amíg a Barcánál van....😡
DBook90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
vszeg igyis csak tvbol kovetem a Hibs edzomeccset, mert mennem kell a repterre vissza. raadasul Birkirkara fuuuujjjjj.Azt hittem a Birkirkara-Naxxar meccsre nézel ki, vagy a Sirens-Sliema derbyre.pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Épp az első meccsek mennek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Azt hittem a Birkirkara-Naxxar meccsre nézel ki, vagy a Sirens-Sliema derbyre.pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Mekkorát?Spiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Állami pénzből mi egyáltalán a koppanás?
pontosan. mar en is alig varom a Hibernians-Mosta edzomeccset a Tony Bezzina stadion fel 7tol.hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
hát... Ma este sokkal jobb meccsek lesznek, mint a szaudi bajnokság meccsei. De járjanak sikerrelSpiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
DBook90
#zsaNB2
Spiler megvette a szaudi ligátMegkorát fognak koppani mikor 2 év múlva bedől az egész
zacknorb
Semmi kb. Valszeg marad arra való hivatkozással, h jövőre ingyen megy. Aztán majd jövő júniusban hosszabbit a psg-vel 80 milliárdért.Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
csebi
— Kay | Snapchat & IG Ads (@Emini_Sir_Kay) August 11, 2023
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.amugy akartam is kerdezni, hogy most mi van Mbappéval. mert igy a Kane buborekbol nem nagyon lattam semmit Mbapperol.
Sixo
Kemény átigazolási szezon. Mbappé dráma, Kane dráma, Caicedo dráma. Ez a drámák nyara.Érdekes lesz FFP szempontjából h oldják meg a rohadék Chelseanél.Ez egyre jobb. 😂EXCLUSIVE: Moisés Caicedo has just informed Liverpool that he only wants to join Chelsea! 🚨🔵🇪🇨 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 11, 2023
Caicedo has decided to keep his word and only accept Chelsea as personal terms were agreed since end of May.
Chelsea, set to bid again in order to get deal done with Brighton. pic.twitter.com/HI3geVVq9Z
Beki
Mikey
Érdekes lesz FFP szempontjából h oldják meg a rohadék Chelseanél.Ez egyre jobb. 😂EXCLUSIVE: Moisés Caicedo has just informed Liverpool that he only wants to join Chelsea! 🚨🔵🇪🇨 #CFC
Caicedo has decided to keep his word and only accept Chelsea as personal terms were agreed since end of May.
Chelsea, set to bid again in order to get deal done with Brighton. pic.twitter.com/HI3geVVq9Z
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
egyébként ilyen átigazolásoknál privát géppel utaznak a játékosok mondjuk Londonból - Münchenbe, vagy pl Ryanair-el? 😀lehet a mai ryanair jarat ezert kesett 😊 viccet felreteve, sztem ilyenkor a Munchen is lazan berel egy privat gepet neki, csak jojjon mar.
Minden top csapatnak van ezekre vajon egy privát gépe?
Toto21
amugy mas: szamomra amugy tok erdekes interju ez. ritka sztem, hogy vki ennyire nyiltan beszel dolgokrol:
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/08/11/nikolics-nemanja-interju-fehervar-legia-chicago-magyar-valogatott/?_gl=1*amm2u2*_gcl_au*MjAzNTQ1ODI4LjE2ODY4MTI5NTE.
EXCLUSIVE: Moisés Caicedo has just informed Liverpool that he only wants to join Chelsea! 🚨🔵🇪🇨 #CFC
Minden top csapatnak van ezekre vajon egy privát gépe?
mekkora lol lenne ha ezek után túllicitálnák a Liverpoolt Caicedóért. Brighton tulajdonosa röhög most a markába.Klopp arról beszélt hogy megvan a megállapodás a BHAval, a játékossal "we will have to see", és nem tudja lesz e ma orvosiA Chelsea nem zárta még le a Caicedo ügyet, meg akarnak ők is egyezni a BHA-val. 😬Hát már Klopp is beszélt Caicedóról hogy megvan a megállapodás, szóval vergődhet a Chelsea.
Tony Adams
Mikey
Közben a Chelsea tovább tárgyal, pl már a még meg nem vett Tyler Adams-et is belerakták az ajánlatba.
Januárban már a biztos Arsenal-Mudryk házasságot verték szét Boehly-ek, szerintem most is mindent meg fognak tenni.
Személyes véleményem, ha akarják, Colwill-t is bele kell rakniuk a csomagba.
Tony Adams
built for this shit
Klopp arról beszélt hogy megvan a megállapodás a BHAval, a játékossal "we will have to see", és nem tudja lesz e ma orvosiA Chelsea nem zárta még le a Caicedo ügyet, meg akarnak ők is egyezni a BHA-val. 😬Hát már Klopp is beszélt Caicedóról hogy megvan a megállapodás, szóval vergődhet a Chelsea.
Tony Adams
Mikey
Közben a Chelsea tovább tárgyal, pl már a még meg nem vett Tyler Adams-et is belerakták az ajánlatba.
Januárban már a biztos Arsenal-Mudryk házasságot verték szét Boehly-ek, szerintem most is mindent meg fognak tenni.
Személyes véleményem, ha akarják, Colwill-t is bele kell rakniuk a csomagba.