Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
ki a nagyobb balfasz meccsHat ez kesz 😀ezt gondolom még nem a 4. pool gólra írtad 😀
Duff
bogec7
nekem a streamem meghalt a 88. percben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Valahol éreztem,hogy a Liverpool valahogy elbalfaszkodja....az egész szezonjuk ilyen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ez mi meccs, gecc 😊
több mint 3 éve
Hat ez kesz 😀ezt gondolom még nem a 4. pool gólra írtad 😀
Duff
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Hat ez kesz 😀
több mint 3 éve
Valencica a mai 6 pontos cumival vígan robog a laliga2 felé 😬Remélem nem esnek ki, azért egy ilyen klubnak, városnak az első osztályban lenne a helye.
Stoki
több mint 3 éve
Amikor 3-0-nál csesztek kiállítani Skippet, akkor legyintettem, hogy belefér. Hát, nem úgy tűnik.
több mint 3 éve
csak elbasszuk
több mint 3 éve
Egyetlen szerencséje van a Vidinek, hogy a Honvéd ultra szar. Amúgy bajban lennének…Plusz a honvednak szar sorsolása van.
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Na jolvan vazze, harmadik kapufa... 😀De minimum kettő előtt les volt
Duff
több mint 3 éve
Na jolvan vazze, harmadik kapufa... 😀
több mint 3 éve
Vidi - Kövesd jövő héten, talán el is dől, bár lesz még egy Honvéd - Kövesd.Egyetlen szerencséje van a Vidinek, hogy a Honvéd ultra szar. Amúgy bajban lennének…Én még mindig azt mondom, hogy Vasas, Kövesd a két kieső.
jobbágy#JC6
Stoki
több mint 3 éve
Hogy ezért a Skipp belépőért semmit nem adtak viccTakarásban volt.
Stoki
Oh wait...
De a hullába nem akart belerúgni a videobíró
több mint 3 éve
Egyetlen szerencséje van a Vidinek, hogy a Honvéd ultra szar. Amúgy bajban lennének…Én még mindig azt mondom, hogy Vasas, Kövesd a két kieső.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Egyetlen szerencséje van a Vidinek, hogy a Honvéd ultra szar. Amúgy bajban lennének…
több mint 3 éve
Hogy ezért a Skipp belépőért semmit nem adtak vicc
több mint 3 éve
Birkirkara lett a kupagyőztes így kedden kiharcolhatja a csapatom a konfetti liga szereplést
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Spurs arra megy az első 20 percben kapott legtöbb gól rekord vagy mi?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Valencica a mai 6 pontos cumival vígan robog a laliga2 felé 😬
több mint 3 éve
Ilyen szinten, ilyen komolytalan, szétesett csapatot mint ez a Spurs mostanában nem láttam.
több mint 3 éve
Kezdődik a holland kupadöntő, jó kis meccs lesz idén is várhatóan, reméljük hasonló eredménnyel.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
AA passza Jonesnak... Ez a támadásban 6-os/8-as pozíció baromi jól áll neki (ha nem pressingelik le labakihozataloknál)De mire írom már 2 😀 Diaz is back

Liverpool Fc
több mint 3 éve
that escalated quickly
több mint 3 éve
Ennél jobb csapatokkal esélyük sem volt áprilisra a Juvék ellen sohaez a mai meccs hűen tükrözi a Napoli egész szezonját 😊33 évente nyernek 1 bajnokságot
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
ozibozi
Some Napoli fans had a “funeral” for the rest of the Serie A teams. 😳
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) April 29, 2023
Naples is preparing for their first title since 1989. 🏆 pic.twitter.com/tlomFimYIk
több mint 3 éve
Ennél jobb csapatokkal esélyük sem volt áprilisra a Juvék ellen sohaez a mai meccs hűen tükrözi a Napoli egész szezonját 😊33 évente nyernek 1 bajnokságot
NB2
ThundersNFL a Jobbágy