Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
mindegy megadtak.2-1 :-p
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 824 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......dande
Fizesd ki nekik a közvetítési jogokat.
Elég súlyos pénzekről van szó.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 451 — Így remélem megfelelek nektek.....
ezt a kamu 11-st.......................
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 451 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......
több mint 11 éve
Ez igy mar nehez lesz...
több mint 11 éve
A kupában idén,igen!😀
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
Torres mindig a félidő 1 perceire van időzítve?😊
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 824 — Whoops, looks like something went wrong.
Kibaszott Torres, a Milanban miért nem tudott egy egyeneset a labdába rúgni?
Kismocsok

több mint 11 éve
KÖLYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
El Nino 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Milyen meglepo....

Ma este Auuuupaaaaa!!!

Nem lesz Godin... :-/ZoliZoltán
Mára én is látens Atletico drukker leszek. De a meccs lefújása után ha spanyol fociról van szó AMUNT VALENCA!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Costa 3 meccses eltiltást kapott Emre Can megtaposásáért.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Milyen meglepo....

Ma este Auuuupaaaaa!!!

Nem lesz Godin... :-/
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
persze, csak az ilyen kurvára idegesít
ha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessenNegritis
Mert szerinted ha Messi csinálni ilyet, ebben a helyzetben ő is max. 2-őt kapott volna, hogy játszhasson az Atletico ellen.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 875 — The Mathematician
persze, csak az ilyen kurvára idegesít
ha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan
CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tony
nem szándékos, ááá 😀Negritis
Amúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.Toca
nem az ütésre céloztam, hanem hogy véletlen pont csak 2 meccs eltiltást kap a nyomorékNegritis
jó, a zelklasszikót is betették Suarez büntetésének lejárta után egy napra, ezen felesleges rugózni.
különben is, ki az, akiben felmerült, hogy a legfontosabb meccsek közül akár csak egyet is ki fog hagyni?
több mint 11 éve
CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tony
Amúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.Toca
nem az ütésre céloztam, hanem hogy véletlen pont csak 2 meccs eltiltást kap a nyomorék

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 331 — Vikings fan
Amúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.
több mint 11 éve
nem szándékos, ááá 😀

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.
több mint 11 éve
az a szép az egészben, hogy Suarezt ezért a két esetért külön-külön simán pálya mellé tették volna 10-10 meccsre, még az Ivanovic-affér előtt.

de hát sajnos kikezdhetetlen az FA logikája, mert amíg egyszer ki nem állítják vagy el nem tiltják ezt a faszparasztot, addig nem lehet visszaeső sem.
több mint 11 éve
Most ez olyan nagy dolog?

(tök véletlen volt mind a 3!XD)
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
 vine.co/v/OTTP1Md31VJ

vine.co/v/OTtKWgTYO6K

ehhez képest Suh egy ma született bárány...ZERO_L
De hát nem is látta, hogy hova lép... 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ritkán kívánok sportolónak sérülést, de ennek a faszparasztnak kijárna egy kettős szilánkos lábtörés.

le sem kell játszani az év többi meccsét, a taplóválogatott mind a tizenegy helyét megkapja már most ez a köcsög.
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 623 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ugyan már, teljesen jogos az egy sárga :p amúgy rohadt jó a meccs, de ez a spori tényleg fogyatékos 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!