Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
mindegy megadtak.2-1 :-p
több mint 11 éve
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......dandeFizesd ki nekik a közvetítési jogokat.
Elég súlyos pénzekről van szó.
több mint 11 éve
ezt a kamu 11-st.......................
több mint 11 éve
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......
több mint 11 éve
Ez igy mar nehez lesz...
több mint 11 éve
A kupában idén,igen!😀
több mint 11 éve
Torres mindig a félidő 1 perceire van időzítve?😊
több mint 11 éve
Kibaszott Torres, a Milanban miért nem tudott egy egyeneset a labdába rúgni?Kismocsok
több mint 11 éve
KÖLYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK
több mint 11 éve
El Nino 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Milyen meglepo....Mára én is látens Atletico drukker leszek. De a meccs lefújása után ha spanyol fociról van szó AMUNT VALENCA!
Ma este Auuuupaaaaa!!!
Nem lesz Godin... :-/ZoliZoltán

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Costa 3 meccses eltiltást kapott Emre Can megtaposásáért.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Milyen meglepo....Ma este Auuuupaaaaa!!!
Nem lesz Godin... :-/
több mint 11 éve
persze, csak az ilyen kurvára idegesítMert szerinted ha Messi csinálni ilyet, ebben a helyzetben ő is max. 2-őt kapott volna, hogy játszhasson az Atletico ellen.
ha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessenNegritis
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
persze, csak az ilyen kurvára idegesítha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
jó, a zelklasszikót is betették Suarez büntetésének lejárta után egy napra, ezen felesleges rugózni.nem az ütésre céloztam, hanem hogy véletlen pont csak 2 meccs eltiltást kap a nyomorékNegritisAmúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.TocaCR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tonynem szándékos, ááá 😀Negritis
különben is, ki az, akiben felmerült, hogy a legfontosabb meccsek közül akár csak egyet is ki fog hagyni?
több mint 11 éve
nem az ütésre céloztam, hanem hogy véletlen pont csak 2 meccs eltiltást kap a nyomorékAmúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.TocaCR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tonynem szándékos, ááá 😀Negritis
több mint 11 éve
Amúgy zseniális a gyerek lábon rúgják és elkezdi fogni a fejét XD. Amúgy a rúgásért általában 2-t szoktak adni, kérdés, hogy a ütés dolog miatt halmozhatták volna-e.CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tonynem szándékos, ááá 😀Negritis
több mint 11 éve
CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.Tonynem szándékos, ááá 😀
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
CR 2 meccs eltiltást kapott. Kihagyja a Real Sociedad és a Sevilla elleni meccset, az Atleti ellen már játszhat.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
az a szép az egészben, hogy Suarezt ezért a két esetért külön-külön simán pálya mellé tették volna 10-10 meccsre, még az Ivanovic-affér előtt.de hát sajnos kikezdhetetlen az FA logikája, mert amíg egyszer ki nem állítják vagy el nem tiltják ezt a faszparasztot, addig nem lehet visszaeső sem.
több mint 11 éve
vine.co/v/OTTP1Md31VJDe hát nem is látta, hogy hova lép... 😉
vine.co/v/OTtKWgTYO6K
ehhez képest Suh egy ma született bárány...ZERO_L

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ritkán kívánok sportolónak sérülést, de ennek a faszparasztnak kijárna egy kettős szilánkos lábtörés.le sem kell játszani az év többi meccsét, a taplóválogatott mind a tizenegy helyét megkapja már most ez a köcsög.
több mint 11 éve
ugyan már, teljesen jogos az egy sárga :p amúgy rohadt jó a meccs, de ez a spori tényleg fogyatékos 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!