Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 288
Mostanra csupán másodjára kellett volna kiállítani ezt a faszt.

Megjegyzem, Oliver nagyon nagy harcban van Frienddel a leggyalázatosabb játékvezető címért.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

ehhez képest Suh egy ma született bárány...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 875 — The Mathematician
Costánál nagyobb cigányt keresni kell a pályán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante
tudják, hogy kell kezelni a social mediát, ezt még Nottingham fanként is elismerem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hát ez xD

baggio
A County új Facebook borítóképe megvan?

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727

Erre kíváncsi leszek...Tony
Aztán jön a City,Arsenal,Chelsea.
Fokozatosan kell kizárni őket,ha egyszerre teszed akkor a játékosügynökök nem tudják megtölteni a zsebüket minden félévben.

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
Páros lábbal rácsúsztam volna

Klasszikus Phil Neville. 😀😀Mikey
Aztán ha a második ilyen után valaki felugrott volna és merő véletlenségből a sípcsontjára érkezik, akkor zokon vette volna. Sose az eszéről volt híres. Mondjuk a focitudásáról se...Matthew99
mondjuk Lauren kitépi a gigáját... csak egy tipp

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan
egyébként: rest in peace Hereford United Football Club
| de régen is volt, amikor BL-t nyertem velük 😥 |
több mint 11 éve

...azzal érvelt, hogy Rosicky nem elég jó játékos ilyen cselek használatához.
ha meg tudja csinálni, akkor elég jó játékos hozzá.
vagy akkor mondjuk egy csereirányító az NBA-ben se merjen no look pass-t adni? azért kíváncsi lennék, mit gondol erről a tesókája, neki kicsit több esze van a szakértősködéshez...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man

Aztán ha a második ilyen után valaki felugrott volna és merő véletlenségből a sípcsontjára érkezik, akkor zokon vette volna. Sose az eszéről volt híres. Mondjuk a focitudásáról se...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve

Klasszikus Phil Neville. 😀😀

több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727

nahát...
| még a végén kiderítik, hogy Ödegaard apukát is azért hozták a klubhoz, mert kurva jó UP-edző, és ő csak vitte magával a kölkét véletlenül |
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebi
Pf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....flzoli
annyira nem mint amit a bl döntőn csinálsz hisztinaNegritis
hm?
Ha már valami keményet mondasz, figyelj már oda légyszíves a ragozásra, mert nem értem mit akarsz mondani.....

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 875 — The Mathematician
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebi
Pf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....flzoli
annyira nem mint amit a bl döntőn csinálsz hisztina

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Pf. ez a fajta gyűlölködés már kezd kicsit szánalmas lenni.....

több mint 11 éve

Egyre szánalmasabb ez a FIFA....
Biztos vagyok benne, hogy a Barca által használt "módi" az összes többi nagy csapatnál is használatban volt valamilyen szinten, Nem tudom ki állhat a lejárató kampány mögött, de simán kinézem Blatterből, hogy ilyen módon fúrni kezdi a jelentősebb elnököket. (Barca-Rosell egy vicc, de Laporta igencsak meghatározó, Real-Perez, kb. benne van a 3 legbefolyásosabb nem választott ember között szerintem az európai fociban (Beckenbauer meg mondjuk Mendes mellett)

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Erre kíváncsi leszek...
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 920 — no es importante
hát ez xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.Toca
az utóbbi évek atma-real meccseit elnézve ezt erős túlzásnak érzem 😀

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 331 — Vikings fan
Őszintéin mi a szar köze van annak hogy elborult az agya,ahhoz hogy neki itélték a legjobb játékosnak szóló trófeát? Értem hogy fáj hogy nem Neuer kapta, de lassan lépj túl ezen,ez egy gaz világ. 😕
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_L
mi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XDbalazs799
Kb így tudom elképzelni:
Zlatan: Barátom még1x megtaposol, megkereslek és letöröm az arcod... mutassad csak ki vagy.
Paul: Mit magyarázol, mi az hogy ki vagyok? Mé te ki vagy? Elhiszed öreg...
Landry: Haggyadmá' Ibra
Zlatan: OOOohohohohoho lol, hallod tesó ki ez a fasz?

😀😀
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Remelem az aranylabu megkapja a 3 meccses eltiltasat..... :-p
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 866 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_L
mi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XD

Liverpool Fc
több mint 11 éve

Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_L
Nem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉dande
Kollégám igen.
Csak a Spurs maradt le.
4/3-ban 80ezer.