Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante
Ez a mai meccs is mi volt?JC6
kit érdekel a mutatott játék, hát nem a győzelem a lényeg?
mikor Argentína mocsokszar focival 1:0-ra verte Iránt, érdekelt a gólkülönbség, meg hogy amúgy 332 millió (353 vs 21) font különbség volt a két csapat értéke között?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553

Skip a fociról
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szomorú látni, hova jutott az FTC pár év alatt. Nem mondom, hogy Moniz isten volt, de vele elindultak egy úton és szemmel jól látható volt a fejlődés, már fél év után is. Erre minden évben más csapatot kell építeni, más edzővel - jószerivel.
Ez a mai meccs is mi volt?
Egy szót nem szólhattak volna, ha a 2 meccs összképét nézve a máltaiak jutnak tovább. Málta, értitek?! M-Á-L-T-A. Nem Rijeka vagy Rosenborg vagy Levszki, nem. Sliema Wanderers...
Lassúak, körülményesek, langyosak, lazák, olyan, mintha nem lenne erőnlétük. Nem akarom az ellent bántani, minden dicséretet megérdemelnek, de egy kis ráhatással, komolyabb nyomással és 1-2 gyors passzal sima a meccs.
Nem tudom melyik játékos volt az a Fradinál, aki a második félidő elején szó szerint kivezette a labdát az oldalvonalon túlra. Egy profi. Pedig nekem tényleg nincs nagy elvárásom, tisztában vagyok a magyar focival, de ez a mutatott valami, amit csinálnak egyenlő a játék megcsúfolásával és a szurkolók szembeköpésével. Gusztustalan. Aztán persze szarnak kimenni, legalább megtapsolni azt a kétezer valahány száz embert, akik csütörtök este mindent félretettek, hogy nekik szurkoljanak... kár volt. Mondjuk jó látni, hogy a játékosok félnek a szurkolóiktól, meg fül és farok behúz, húzás az öltözőbe.
Sajnos nincs gerincük. Csak arc van, a semmire. Emeljünk még a fizetésükön, ugye Pali és Gabi?
Vicc, hová süllyesztették a FERENCVÁROS-t...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 538 — Omar's Coming Yo!
Nem kell erősíteni ugye Kubatov?Lényeg hogy tudok a helyemről sört rendelni,van szép ledfal és tenyérszkenner.Takarodj.Nembaj majd lehet parádézni a Chelsea ellen.
Jövő héten röhögve gúrít nekünk egy hármast a Rijeka.

több mint 11 éve
Na ezért mondtam, hogy valami nagyon nincs rendben a fradi öltözőben, cukic mit művelt a végén? Szánalmas volt, Doll teljesen elvesztette a kontrollt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezt a gyökér bírót. 😀

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittli
ez maradt! a színe-java a vb-n van...😀
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/696x392/jul_14/gun__1405013789_sanchez_trainingkit2.jpgSebii
Iszonyat jó játékos. Szerintem az Arsenal keretében nincs jobb nála.

több mint 11 éve
Sebii
Tudok gratulálni a Barca vezetőinek.

több mint 11 éve
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittli
Ha a digitális adást nézed, akkor itt is le lehet venni a kommentátor hangját, mint a vb-n 😊

---
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 962
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
jól hallottam a közönség soraiból: "Kubatov tedd fel a kezed" ?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 280 — Bears & Illinois fan

bejött az életAmadeus91
Akár az ezüst is szépen csilloghat.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Leonardo egy förtelmes, túlértékelt primadonna volt, aki általában a füvön feküdt. Hihetetlen boldog vagyok, hogy elkotródik innen, lényegében egy jó ütemben megtolt labda után vinnyogtak a fradisták, hogy mekkora tehetség, komikus volt.

Annál jobb húzása még nem volt Oroszéknak, hogy Leo pénzét odaadták Gerának, így még egy kicsit szurkolni is fogok nekik. Hajrá Zoli, hajrá Jc6!Höri
😛 😉
több mint 11 éve
Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kenny
de miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer
elég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀Kenny
arra mehetsz mindenképp, csak nem biztos, hogy a fradi lesz az ellenfelük :p
én a DVTK-t jobban fétlem ma.Höri
Nekünk itthon kötelező a továbbjutás.Egyszerűen nem lehet más eredmény.Diósgyőr meg háááát,ők is elég halványak voltak az első meccsen,de azért remélem továbbmennek.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
elég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀Kenny
arra mehetsz mindenképp, csak nem biztos, hogy a fradi lesz az ellenfelük :p
én a DVTK-t jobban fétlem ma.

több mint 11 éve
elég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀

több mint 11 éve
Azert maltai csapattol kiesni... 😀Toca
mit is játszott a Győr esetleges ellenfele, a Göteborg hazai pályán a luxemburgiakkal?

---
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Azert maltai csapattol kiesni... 😀
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
de miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.

több mint 11 éve
 m.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nemetek-elismertek-a-szunet-utan-lassitottak-2348889
Nem akartuk őket megalázni, de azért elmondjui után, hogy érezzék magukat megalázva.
Megérdemelnék a németek hogy annyi év hoppon maradás után most felérjenek a csúcsra. De annyira unszimpatikusak az egesz vb-n főleg a kurva nagy arcom van mert egy pihe száll rameseik eldobom magam Müllerestül, hogy már hányingerem van tőlük.

Mondjuk ha meg Messi meg VB-t is nyer hat mi nyaladzas lesz ( nem itt mert itt ertelmesek a Barca fanok 😀)...
De ha megnyerik es DiMaria jatszik hátha megkapja a. Aranylabdat 😊
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man

bejött az életAmadeus91
Szép Photoshop csináljak neked én is egyet ?Toca
Pont ugyanezt akartam mondani. Hagyjuk már a hülyeséget.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve

bejött az életAmadeus91
Szép Photoshop csináljak neked én is egyet ?