Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 382
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀
Ez vajon megtiszteltetés?!Amúgy sztem kurvára nem hasonlítok rá.

Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....ZoliMP
Mondjuk a meccs vmi borzalmas volt. 😀 Igazából győzelmet se nagyon érdemelt a csapat bár a 3. akció és a befejezés is egész pofás volt , hát a többi annyira nem 😀 (ráadásul az első gól így élőben nálam szabálytalan is volt). De nyert a csapat szóval jöhet a bajnokavatás 31-én. 😊
Amúgy ja a stadion maga még mindig jó, bár én a hangulattal sem voltam elégedett... Kiváncsi leszek TV-n keresztül milyen lesz, bár azt tartom, hogy a közönség nagyrésze csak ült, mint a színházban, ami nekem mint aki régebben a B-ben volt bérletes nagyon zavaró volt, (pláne az, hogy a liláktól 2 szektorra voltam szóval pont őket hallottam, ezért is akarom TV-n is megnézni), páran akkor se tudták mit kéne csinálni mikor a hangosban kérték őket... na majd legközelebb 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kassainak megköszönheti a fradi, hogy 1-1-nél nem adta meg a tiszta DVTK tizit...
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
nem nagyon láttam sajnos mostanában sok mennyei meccset , de amúgy Leonardo mit keres itt az NB1-ben ? o_o
egyszer már komolyan lerúgták, előbb utóbb kicsinálja valaki az tuti...

a magyar bajnokság amúgy sem kedvez a scrammbling játékosoknak !
inkább a kezdőkörből passzolgató zseb irányítóknak ! lásd kései Lipcsei Peti pl.... 😀
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀

Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....ZoliMP
hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen fociznidavemayer
Mi kézimeccs után kapcosltunk oda a csarnok egyik TVjén. Többen is azt hittük hogy valami nyugati meccs megy, aztán leesett hogy MB1(kameraállás uraim!!!). Esküszöm jó érzés volt.Hanni
erről kb annyit h amikor a Wembleyben járok (már kétszer voltam 😛 ) a stadion legalább akkora élmény mint maga a meccs, szerintem most a debreceniek is így érezhetnek. Persze ez idővel megkopik, de akkor is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed

Loki - Újpest
hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen fociznidavemayer
Mi kézimeccs után kapcosltunk oda a csarnok egyik TVjén. Többen is azt hittük hogy valami nyugati meccs megy, aztán leesett hogy MB1(kameraállás uraim!!!). Esküszöm jó érzés volt.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 514
Aláírom, így inspirálóbb.
több mint 11 éve

Loki - Újpest
hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen focizni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 370 — Cowboys fan
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.
HAJRÁ KAPOSVÁR!Kenny
hát nem jött be.
viszont a fiúk legalább mínusz kettőnél, emberhátrányban is mentek előre. búcsúzni csak emelt fővel...
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 514

Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 532 — Omar's Coming Yo!
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.
HAJRÁ KAPOSVÁR!

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggio
állítólag őszre lesz csak megDub
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggio
miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊slowmotion
egyszer már idéztem Moldovát:

"engem mindig bántott ez, mert már nem egy kuplerájban jártam, de mindben rend, tisztaság és fegyelem uralkodott..."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 779 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
ahogy anno ezt sem 😊

több mint 11 éve
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
régebben is volt ilyen meze a münchennek nem értem miért cikizitek őket...? | értem ám 😛 |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dexxter Tailor
eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mosták
több mint 11 éve
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggio
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggio
miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊
több mint 11 éve
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengénpetey
Mezei annyira lefőtt már mint kommentátor hogy az hihetetlen, persze nyalt is a fradinak, de úgy zusammen volt idióta végig, pl ilyet mondani hogy a DVTK leparkolta a buszt, úgy ahogy Mou is csinálta - miközben a Diósgyőr rendre átment támadni a Fradi térfelére, nem volt bunkerfoci egyáltalán...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 588 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengén

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Visszahívják Kovács Zoltánt Újpestre
 www.borsonline.hu/20140509_visszahivjak_kovacs_zoltant_ujpestreBazzani
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.berger90
mennyire vicces, hogy amikor jött, és nyilatkozott valami szerényet egy egész pofás eredmény után, akkor a lila kontingens itt majdnem elcsöppent, hogy mekkora királyságos edző...slowmotion
kábé tíz éve esünk ugyanabba a hibába minden szezonban. Ékesszóló edzők, aztán kiderül, hogy csak tudás és akarat nincs mögötte. Az a nyilatkozat pedig, ahogy te is írtad, szerencsés időben született. Egy ugyanilyen nyilatkozatot pl a múlt heti 0-4 után egyenesen letiltattak volna.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
állítólag őszre lesz csak meg
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.berger90
mennyire vicces, hogy amikor jött, és nyilatkozott valami szerényet egy egész pofás eredmény után, akkor a lila kontingens itt majdnem elcsöppent, hogy mekkora királyságos edző...
több mint 11 éve
imádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 122 — Axel Foley
 www.borsonline.hu/20140509_visszahivjak_kovacs_zoltant_ujpestre