Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 492 — "Grammar maci"
éG A BISZEM BASZOM UNITED IS!!! 8 meccs 7 pont lehet így!! 😀.D..... 😀ano92
😛 😛 😛

amúgy köszi de ez itt nem az nso.hu, itt nem rugdossuk a fekvő csapatokat, maximum egy kis zrika (még a Poolt sem bántottuk az utóbbi években pedig őket aztán lehetett volna 😀 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
éG A BISZEM BASZOM UNITED IS!!! 8 meccs 7 pont lehet így!! 😀.D..... 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
nem is tudok egy embert kiemelni a Diósgyőrből, annyira egyben van most a társaság 😊)kristof
Nikházi kurva jó! mondtam én!

mi persze megint kiszopunk

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vidic atyaúristen....davemayer
Múltkor is nagyon benne volt az egyik gólotokban, mi van vele mostanában? Pedig az egyik kedvenc védőm annak ellenére, hogy MU-s.Schleck
zavar van a fejében + a sérülése óta fizikálisan sem dominál annyira. Ez akit most látsz kb a 70%a a 3 évvel ezelőtti Vidicnek...davemayer
Értem. Mondjuk ami nagyobb gond szerintem számotokra, hogy mellette meg a nagyon csúnyán öregedő Rió van, ez a hátvédsor így nem túl acélos.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Atyám ez a mezőkövesdi Farkas Balázs. Az első félidőben egyszer passzolt a 20. percben de addigra 4szer mutatta a kamera. Iszonyat ügyesen kerülte el egész meccsen az összes ellent és a labdát is. Még megye kettőben is gyenge lenne erre bemondja a kommentátor hogy ő a csk. Haverral szétröhögtük magunk.Matthew99
Tökéletesen illik a Józsi, Polonkai, Szakály, Sándor Gyuri vonulatba, ők a mai mb1 "szervező" középpályásai, és szinte mindegyik csk is a csapatában, eszméletlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 288 — Invisible man
Atyám ez a mezőkövesdi Farkas Balázs. Az első félidőben egyszer passzolt a 20. percben de addigra 4szer mutatta a kamera. Iszonyat ügyesen kerülte el egész meccsen az összes ellent és a labdát is. Még megye kettőben is gyenge lenne erre bemondja a kommentátor hogy ő a csk. Haverral szétröhögtük magunk.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Múltkor is nagyon benne volt az egyik gólotokban, mi van vele mostanában? Pedig az egyik kedvenc védőm annak ellenére, hogy MU-s.Schleck
zavar van a fejében + a sérülése óta fizikálisan sem dominál annyira. Ez akit most látsz kb a 70%a a 3 évvel ezelőtti Vidicnek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Múltkor is nagyon benne volt az egyik gólotokban, mi van vele mostanában? Pedig az egyik kedvenc védőm annak ellenére, hogy MU-s.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 223 — #NoStress
A livescore-on mókás a paksi góllövő:

több mint 12 éve
Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀peach
Csak a szokásos...
Én ilyenkor egyből elkapcsolok / hangot le, mert annyira felháborít.
Senki nem veszi észre az illetékesek közül, hogy ez mennyire gáz?
Senki nem veszi észre a színvonal különbséget (szakkomentátorok) NFL/NBA(régebben NHL) vs. soccer???Sinisa
Nincs különbség, pont ezt magyarázzuk mindig...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vidic atyaúristen....

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem is tudok egy embert kiemelni a Diósgyőrből, annyira egyben van most a társaság 😊)
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀peach
Csak a szokásos...
Én ilyenkor egyből elkapcsolok / hangot le, mert annyira felháborít.
Senki nem veszi észre az illetékesek közül, hogy ez mennyire gáz?
Senki nem veszi észre a színvonal különbséget (szakkomentátorok) NFL/NBA(régebben NHL) vs. soccer???

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Régen láttam mezeket felt, de ez a várhidi féle mágnes táblázás azért elég erős volt... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mert olyanok hivatalosan NEM IS LÉTEZNEK!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
 www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0

Most komolyan ez ekkora gáz???NB2
A csoportosan támadó cigányhordákról miért nincs ilyen lista?
"Remélem" halálbüntetést kap mindenki aki bement ünnepelni a pályára, de legalább életfogytiglant.
Mosolyogva pályára szaladó lányokat is keresnek, nevetséges.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A 005-ös Véber Gyuri, a 006-os meg Pepe 😀 Ki szeretne telefonálni? 😀

103-as kép a legkeményebb, rendőrség oldalán az ACAB 😀

..én amúgy a 032-est ismerném meg szívesen 😀
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ki-ismeri-fel-oket-0

A 014-est például szívesen felismerném!
több mint 12 éve
a pályára való berohanásról annyit, hogy most olvastam, az USA-ban úgy van, ha SZERVEZETT keretek között rohannak be a győzelem után a diákok a pályára NCAA meccseken, akkor nincs gond, ellenben ha páran kifejezetten be akarnak törni (hogy majd a többiek úgy is követik őket), akkor az szinte minden esetben őrizetbe vétellel végződik

---
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

Mindenki, aki a meccs utáni ünneplésben résztvett?
Azok a képek a legjobbak, amelyiken kb. 7 ember...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com

Most komolyan ez ekkora gáz???
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.pmfc.hu/hir/indul-a-jegyarusitas-1
Jöhetsz nyugodtan. Nem tudom mivel jössz, de ha autóval ne a Szigetin akarj parkolni.

És vigyázz😊
 www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/fokozott-ellenorzes-pecsettNB2
köszönöm

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
 www.pmfc.hu/hir/indul-a-jegyarusitas-1
Jöhetsz nyugodtan. Nem tudom mivel jössz, de ha autóval ne a Szigetin akarj parkolni.

És vigyázz😊
 www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/fokozott-ellenorzes-pecsett
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Összességében nem nagyon érdekel a magyar foci, de most hétvégén (ha jó idő lesz) kimennék meccsre. Mivel nem érdekel ezért nem nagyon követtem ezt a regisztrációs mizériát, ezért a kérdésem az lenne: Szombaton Pécs meccsre csak úgy, egyszerű pécsi polgárként hogy tudok bejutni? Régen ott helyben megvettem a jegyet azt annyi. Ezt most is lehet?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

Keresd a hibát 😀 😀 A Nemzeti sport mai száma 😀 😀Kiss
balfaszok... 😀😀😀

|