Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 653 — Omar's Coming Yo!
Pepe ritka undorító mentalitású játékos volt akkor amikor Mourinho még Madridban dolgozott,azóta sokat változott és megkockáztatom hogy az év egyik legjobb belsővédő teljesítményét tette le az asztalra.Szinte hiba nélkül hozza le a meccseket.
Néha elkattan az agya,akkor szépen el kell meszelni 2-3 meccsre utána lehiggad.
Remek védő,sajnos Mourinho a rossz oldalát hozta ki belőle teljesen,most meg már persze hogy ugranak rá,úgy ahogy Busquets Jászai díjas eséseire.

több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 735 — Jedi Master
Annyit lehet elmondani, hogy mentalitásban változott a Real és Pepe is...és ez egy embernek köszönhető: Ancelottinak!
Special5 edzősködése alatt botrányos volt a királyiak mentalitása.
Ráadásul az olasz edzővel jutottak BL döntőbe elsőre, ami Mounak nem sikerült.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 735 — Jedi Master
Én nem vagyok spanyol fan, Barcás, vagy ilyesmi, (az Atlético szimpi már vagy 15 éve kb., játszott anno egy bizonyos Kiko benne, aki egy zseni volt)....de Pepére azt mondani, hogy nem aljas, meg 3 éve nem volt az, vagy akár most...😀 Kb 3 éve taposta meg a hason fekvő (Getafe?) játékos hátát és tiltották el, 1.5 éve meg Messi kezét taposta meg 😀 Lehet, hogy egy étteremben nem aljas, de a pályán akkora gyökér tud lenni néha...senkinél nem annyira visszatérő a dolog, mint nála. És nem ilyen kis könyökösöket oszt ki. Persze volt, hogy ő szenvedte el, mint legutóbb, hogy Busquets megtaposta a búráját, az is nagy "lurkó". De most a portugálról van szó.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Ribery pofonja?
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79
Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...JoeyPorter
Ugye ezt a csacsiságot Te sem gondolod komolyan. Gyakorlatilag minden héten látom játszani, így pontosan meg tudom ítélni. Azért mert mostanában nem rúgja hátulról fejbe a földön fekvő játékost még ne kapjon fair play díjat. Mondjuk mostanában Ramos lepipálja, de ettől még borzalmas sunyi játékos Pepe. Ettől még persze nagyon jó védő és ezt is el kell ismerni.Klaci79
Anno lerúgta a hátát a Getafe játékosának és kb annyi...Ezen kívül nem csinált olyat amelyet ne látnánk bármely más pályán bárki mástól.Még a Mourinho érában volt a színészkedős időszaka,de az legyen a legnagyobb baj ha így játszik mellé.

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
Ribery pofonja?
Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79
Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...JoeyPorter
Ugye ezt a csacsiságot Te sem gondolod komolyan. Gyakorlatilag minden héten látom játszani, így pontosan meg tudom ítélni. Azért mert mostanában nem rúgja hátulról fejbe a földön fekvő játékost még ne kapjon fair play díjat. Mondjuk mostanában Ramos lepipálja, de ettől még borzalmas sunyi játékos Pepe. Ettől még persze nagyon jó védő és ezt is el kell ismerni.
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
Ribery pofonja?
Általánosíts le tényleg... Végülis Real fanként próbáltam Pepet védeni.
Amúgy meg Pepe nem tenne ilyet ( Ramos akkor inkább), mert nem aljas, régen el-el durrant az agya de már nagyon régóta nem jellemző, ráadásul Thiago Silvával a legjobb védő a világon.Toca
Pepe nem tenne ilyet? Jó vicc. Ezentúl majd ezeket a jeleneteit belinkelem neked 😀 Az se jelemző rá, hogy 40-50m-es sprint után kezd üvöltözni az ellenféllel, ugye? Na amúgy nem mintha Ribery nem lenne egy idegbeteg hülye.
Na de akkor ezentúl küldöm neked Pepe "szép" jeleneteit.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 609 — Vikings fan
Ribery pofonja?
A
Arra már nem is merek mit mondani, hogy egy aljas mozdulat utan annyi jon, hogy a masik is csinalt mar ilyet... Tiszta ovi, raadasul szerintem az itteni Real fanok eleg kritikusak pl. Ramos ganesagain, kar hogy masnak csak a mutogatas megy.

Ez az Atletico döntő nagyon nehéz lesz. Az Atletico messze a legrosszabb matchup nekünk.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 664 — Lucas Scott
Pepet nem szabad fikázni sztem. Persze volt most egy rossz meccse, ez van. Jövőre viszont nagy feladatai lesznek
1: végre megtalálni Schweinsteiger helyét, ha nem megy, akkor urambocsá el kell adni vagy nem tudom, mert idén sajnos szenvedés volt Bastiant nézni, hogy mit művel.
2. Thiago-Badstuber visszatérését menedzselni
3. Götzét beépíteni, fontos meccseken sajnos nem sikerült ez látszik
4. Mandzukicot eladni. Felesleges Lewa mögé.

EZ legyen a legnagyobb csalódás, hogy kiesünk a BL elődöntőben...

szerk.: ja és visszahozni játékelemként a jupp féle széljátékot, és az üres területek támadását...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 653 — Omar's Coming Yo!
Felvillant az esély a bajnoki címre😀

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Ribery pofonja?
Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...

több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
az emberevő bennszülött lövése, elsült a híres kongói csavart

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na meg lett az eredménye, a tökéletes célfocinak. Arra számítani lehetett, hogy ha kezdésnek nem lőnek minimum két gólt odahaza (Chelsea), akkor az Atlético-nak elég egy gólt begyötörnie, hogy borítsa Mourinho stratégiáját. Be is jött Simeone-nak, az meg külön piros pont, hogy a "special one"-nal ellentétben nem kezdett el védekezni, hanem játszottak tovább. Így lelkileg kifacsarták a Chelsea-t és továbbjutottak. Mégse volt annyira tökéletes az a célfoci, szemben a Reál első meccsbéli taktikájával.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 609 — Vikings fan
Ribery pofonja?
Általánosíts le tényleg... Végülis Real fanként próbáltam Pepet védeni.
Amúgy meg Pepe nem tenne ilyet ( Ramos akkor inkább), mert nem aljas, régen el-el durrant az agya de már nagyon régóta nem jellemző, ráadásul Thiago Silvával a legjobb védő a világon.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.Schleck
Illetve hogy továbbra sincs kezdő szintű csatár.Hanni
Persze, az sincs, de az adva volt már a meccs előtt is. A védekezésbeli hibákra pedig én legalábbis nem számítottam.

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 695 — Poloska confirmed
Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.Schleck
Illetve hogy továbbra sincs kezdő szintű csatár.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 981 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
amúgy le a kalappal az Atleti előtt, tényleg tökéletesen játszottak, szerintem Mou ott baszta el, hogy hamar hozta be Eto-t. mondjuk az 1. félidő vége előtt a gól felborított mindent és nem tudott mást kitalálni 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 585 — nabege2@yahoo.com
1. az első félidő végén az atleti gól nagyon fájó volt, ha az nincs... (tudom ha)
2. Chelsea ilyen csatársorral, hogy Ba, Torres, Eto egy BL elődöntőben nagyon kevés!
3. az atleti szurkolók még nem az az elfuserált divatszurker banda, jó őket hallani, de a döntőben hajrá Real!

A Dió-Fradi képhez: azért megnéztem volna ezt nem ligakupa meccsen, hanem egy bajnokin😊 Jobbról jött volna a ci....nyok, balról meg a Bp-en mindenki c...ány😊
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailor
nagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer
Hát igen, ez egy Chelsea fantól elég nagy öngól volt, duplán is 😊 örömmel poroltam le atletico fanságomat, gyönyörűen játszott a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 023
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
én
asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailor
nagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer
jaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.

hanyadik elbukott bl elődöntője ez Mounak egyébként?Dexxter Tailor
minimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna nekislowmotion
hatodik sikertelen elődöntőnek mondta a kommentátor

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 981 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
én
jaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.

minimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna nekislowmotion
most mondták be, 8-szor volt elődöntőben a csapataival, mindössze kétszer jutott tovább... (mondjuk akkor meg is nyerte a bl-t)

Don't blink!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 020 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kérem Mourinho egy zseni, Pep egy kókler, mégis ugyanott tartanak 😛 😀
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 749 — Cowboys fan
én

minimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna neki
több mint 12 éve

hanyadik elbukott bl elődöntője ez Mounak egyébként?

Don't blink!