Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Fradinal anno nem így volt.
Egy ismerős eljött megnézni a Haliban a haverját 😀
Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀JC6
Ott fényképes igazolvánnyal kell igazolnod magad.
Majd a kártya átvételénel is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Debrecenben egy füzetbe felírják a neved és a születési időpontodat és kiadják a jegyet. Persze bármit mondhatsz... 😀 értelme sok van...Masztur Bálint, 1969.06.09. valaki süsse el könyörgöm 😀
Ha azt mondod h Faf Kálmán, 1928.08.01 akkor azt...Kroos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Debrecenben egy füzetbe felírják a neved és a születési időpontodat és kiadják a jegyet. Persze bármit mondhatsz... 😀 értelme sok van...Ha azt mondod h Faf Kálmán, 1928.08.01 akkor azt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Egy ismerős eljött megnézni a Haliban a haverját 😀
Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀
több mint 12 éve
micsoda szép gólt rúgott Böde Dani! gyors, okos, tudatos. Az a baj hogy annyira tehetséges h el fogják vinni külföldre...davemayerKár hogy a (nemnagyszám) románok elleni nemzetközi mecsen egy lassú, darabos, lökdöső gyenge játékosnak tűnt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fuj, most ettem, ne akard, hogy visszajöjjön...
több mint 12 éve
micsoda szép gólt rúgott Böde Dani! gyors, okos, tudatos. Az a baj hogy annyira tehetséges h el fogják vinni külföldre...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
le se fújta először?! egyértelműen piros volt, jobbulást Ákosnak 😕
több mint 12 éve
Özilnek 10 perc kellett hogy csináljon valamit 😀 . áh, kurvajó lesz ez az Arsenal idén
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Stig Töfting pályát váltott.

csak a rend kedvéért, volt amikor ők alkották a dán középpálya szűrőpárosát.
több mint 12 éve
má' bocsánat. (figyeljünk a részletekre, ha kérhetem)nem. amit lentebb lehet olvasni, az nem ide való. már elnézést...JC6komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡Divatvéleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.Amadeus91
több mint 12 éve
Radó tuti nem fog eltűnni. Illés Béla rá a garancia.szabaMármint az a Béla király, aki nemzetközi szinten olyan sokat ért el?
Nem tudom JJ mire gondolt az eltűnés alatt, de egy NK9 karrier szerintem az lenne...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Radó tuti nem fog eltűnni. Illés Béla rá a garancia.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem. amit lentebb lehet olvasni, az nem ide való. már elnézést...komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡Divatvéleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.Amadeus91
több mint 12 éve
komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡Divatvéleménynyilvánítás szabadsága, vagy mi.
több mint 12 éve
komolyan muszáj már ebben a totyikban is ezt a trollt etetni?? f.szkivan, h hiába némítom akkor is látnom kell............ 😡
|
több mint 12 éve
Nem ez a Kanta volt néhány éve /2006 körül/ kikiáltva a magyar labdarúgás reménybeli megmentőjének?laccoo74volt már sok ilyen, csak amikor eltűnnek szépen a süllyesztőben, akkor tudd, hogy mi is az oka
Radót sztárolják nagyon, 99% biztosra veszem, hogy ő lesz a következő "áldozat"
László Csaba free agent.laccoo74én szóltam 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ebben tévedsz, megértem, hogy ez neked egy háború.Miért, te életedben nem buliztál még? Annak mi haszna van? "Boldogabb, vidámabb, elégedettebb leszek, ha nyerek". Meg is adtad a kérdésedre a választ. A motorozásnak mi értelme van, vagy a raftingolásnak? Mennyivel valóságosabb az, mint elutazni Bukarestbe ? Én ugyanis nem videókat néztem. Szerintem sokkal szánalmasabb olyanba beleokoskodni, ahol jelen sem voltál.
Csak azt nem értem, hogy mi a haszna?
Az én életemben az én háborúimnak a saját életemre vetítve olyan haszna van amitől boldogabb, vidámabb, elégedettebb leszek, ha nyerek.
Egy gurulósfocimeccs, mint háború?!
Kb. olyan, mintha valaki adrenalinnövelés céljából motorozás vagy raftingolás helyett autóskártyázna, vagy bungee jumpingról készült videókat nézne.
Szánalmas pótszer a valósághoz képest.
De persze megértem, vannak akiknek jobb az alibi, mint a valóság.
Sobri Jóska
Ha valaki úgy viselkedik, mint egy pöcs, akkor vélhetőleg pöcs.Miért mit kellene tenni? Mosolyogni nekik, esetleg fényesre is nyalni a hátsójukat, ahogy a szar politikusaink teszik? Azt azért ne feledjük el, hogy haragudni itt maximum nekünk van okunk. Nem mi élünk az ő területükön és nem is mi basztatjuk az itt lévő román kisebbségeket. Az előző telefonos példámhoz visszatérve, ez kb az a helyzet, hogy én elveszem a telefonod és még én lennék felháborodva, hogy mi az, hogy te vissza akarod kérni. Hogyan kellene erre reagálni? Esetleg te nagyon jófej vagy és azt mondod, hogy amíg valahogy dűlőre tudunk jutni, legalább vigyázzak rá és ne basztassam, erre még jól földhöz is csapkodnám. Most akkor mi lenne véleményed szerint a helyes reakció?
Ha valaki gyűlölködik, akkor vélhetőleg ostoba.
Akár magyar, akár nem.
Igen.
Ezt felesleges ragozni.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
amúgy 1-2 játékosnak se volt őszinte az arckifejezése a Mateos hype-tól... DivatPersze, mert neki konkurencia a srác.
több mint 12 éve
madridban már üdvözlés koppintás van...vmilyen Bale, sose hallottam még róla! és persze CR7 adja neki az első pacsit! 😀indavideo.hu/video/El_Primer_Entrenamiento_de_Gareth_Bale_En_El_Real_Madrid_11092013_HD
|
több mint 12 éve
hát igen, itthon nem ezt szoktuk meg...de ha azt nézed, h nem akármikor igazolunk a Real Madridtól! 😊Nem semmi 😊Mit jelenthet az a mondat Buzsáky nyilatkozatában, hogy a Fradinál azt kaptam amihez külföldön hozzászoktam?nézd meg ezt:
Eurot?laccoo74
Mateos is egyből dicsérte a körülményeket, ha esetleg régebben láttad a népligeti edzőkomplexumot, akkor még jobban el tudod képzelni, h ami most van az mennyire PROFI!
pénz szerintem itt most másodlagos tényező..Divat
Bár nekem egy kicsit furcsa, hogy a klub ügyvezetője személyesen megy ki egy játékos elé a reptérre, kvázi mint sofőr.laccoo74
amúgy 1-2 játékosnak se volt őszinte az arckifejezése a Mateos hype-tól... 😀
|
több mint 12 éve
Nem semmi 😊Mit jelenthet az a mondat Buzsáky nyilatkozatában, hogy a Fradinál azt kaptam amihez külföldön hozzászoktam?nézd meg ezt:
Eurot?laccoo74
Mateos is egyből dicsérte a körülményeket, ha esetleg régebben láttad a népligeti edzőkomplexumot, akkor még jobban el tudod képzelni, h ami most van az mennyire PROFI!
pénz szerintem itt most másodlagos tényező..Divat
Bár nekem egy kicsit furcsa, hogy a klub ügyvezetője személyesen megy ki egy játékos elé a reptérre, kvázi mint sofőr.
több mint 12 éve
László Csaba free agent.