Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.Bazzani
győrbe is jól hallhatóan szép szavak mentek, láki-vidi szintén zenész...de neeeeem, csak és kizárólag nálunk ért büntit! ofc... 😀Divat
Vasárnapra is biztos megírták már a számlát.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.Bazzani
győrbe is jól hallhatóan szép szavak mentek, láki-vidi szintén zenész...de neeeeem, csak és kizárólag nálunk ért büntit! ofc... 😀

|
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
A Hali drukkerek egész meccsen nyomatták, hogy "Buzi MLSZ". Ők nem kaptak semmit.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Marco Caneirát a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mivel a portugál légiós berúgta a debreceni öltözőajtót csapata 2–1-es veresége után. A légiósnak két meccset kell kihagynia.

A testület 600 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a Ferencvárosra, mivel – az indoklás szerint - a pápai meccsen szurkolói „jól hallhatóan, hosszabb ideig Romániával és az Újpesttel kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak."

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 511
 m.origo.hu/sport/egyeb/roplabda/20130911-interju-meszaros-domotor-roplabdazoval.html#comments

a focirol is beszelt.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.Kenny
pedig Bobby-t megnézném, amikor megint mennének a f**k you Bobbyk 😀csebi
de ahogy üvöltötte az ember,fákk ju boby,gó hóm!
😀

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.Kenny
pedig Bobby-t megnézném, amikor megint mennének a f**k you Bobbyk 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
azért ebből pisont,cate,bölöni,lothar,bobby kb esélytelen.

több mint 12 éve
gatyás bobby!!! 😀

|
több mint 12 éve

Lehet fogadni 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 323 — Cowboys fan
ha a stúdióban Carragher és Neville nem ért egyet, akkor meccs után az utcán egymásra csúsznak? 😊
több mint 12 éve

vótmár?

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 203 — nabege2@yahoo.com
hát most őszintén, a lány vetkőzzön inkább vagy pl a hétvégén a derbin letoljátok az alsót?😊
több mint 12 éve

Nyugaton megoldották.
KÉTMILLIÓ!

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ezen beszartam. 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Nekem nagyobb a türelmem , de asszem lassan elfogy 😀Toca
akkor itt a probléma mert nekem olyanom nincs 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-fradi-meccsen-tobben-voltak-mint-a-tobbin-osszesen-2279749

nc.....bmlsz el lehet gondolkodni miért van ez, és lehet h még se ultrák/hoolok miatt!!!

|
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
 444.hu/2013/09/15/facebookon-kuncsorog-penzert-a-roman-magyar-meccsre-kulonvonatot-szervezo-ultra/

szerencsétlen.Amadeus91
Mondjuk én sajnálom.
Én is ilyen szervező típus vagyok/voltam. Aki szervez valamit (buli/meccsnéző túra/osztálytalálkozó/bármi) az általában mínuszosan jön ki az egészből mert mindig van pár köcsög aki elfelejt fizetni.
Ez az utolsó pillanatban visszamondás pedig a legszemetebb dolog.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
 444.hu/2013/09/15/facebookon-kuncsorog-penzert-a-roman-magyar-meccsre-kulonvonatot-szervezo-ultra/

szerencsétlen.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 309 — Vikings fan
Bale gólt rúgott, de nem igazán tudom mit játszunk és azt se hogy a mák faktorunk meddig tart ki. Mert amekkora mák hogy nem kaptunk gólt 1-2 helyzetből, akkora mák volt CR gólja...
Szerk.:Eddig...
Botrány fos ez amit játszottunk... MB1 szintToca
montam én neked hogy fos, de te örültél hogy nyerünk és azt mondtad nem érdekel a játék csak az eredmény. ( Ja bemákoltunk 2 meccset), csak van ahol nem elég bemákolni, hanem játszani is kéne.
CR-nek egyszer volt területe akkor gólt is lőttünk, egyébként 0.
Pepe meg a kedvencem, de amit ma játszott az még Ramos szintjét sem üti, pedig az is elég alacsony.eaglesmcnabb
Nekem nagyobb a türelmem , de asszem lassan elfogy 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Anci nem sokáig lesz a Madrid edzője...
A Barca meg ma nem hogy győzelmet, de egy pontot nem érdemelt. Vagyis tegnap...
több mint 12 éve
Bale gólt rúgott, de nem igazán tudom mit játszunk és azt se hogy a mák faktorunk meddig tart ki. Mert amekkora mák hogy nem kaptunk gólt 1-2 helyzetből, akkora mák volt CR gólja...
Nyugi,én ilyet ritkán mondok de a mai Barcelona meccs nézhetetlen volt.Minősíthetetlenül gyenge játék.
A villareal meg simán nyerhetett volna.
Bale meg kb semmit nem csinált a gólján kívül.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
montam én neked hogy fos, de te örültél hogy nyerünk és azt mondtad nem érdekel a játék csak az eredmény. ( Ja bemákoltunk 2 meccset), csak van ahol nem elég bemákolni, hanem játszani is kéne.
CR-nek egyszer volt területe akkor gólt is lőttünk, egyébként 0.
Pepe meg a kedvencem, de amit ma játszott az még Ramos szintjét sem üti, pedig az is elég alacsony.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 309 — Vikings fan
Botrány fos ez amit játszottunk... MB1 szint
több mint 12 éve

Egy ismerős eljött megnézni a Haliban a haverját 😀
Aki benne van ebben a szurkolói mizériában, most komolyan, bármilyen nevet lehet írni regisztrációkor vagy hogy? 😀JC6
Csak a beléptetéskor valamikor elkérik a személyit is. Ha pedig nem az szerepel rajta, akkor baj van (lásd diósgyőr).

Bode
Samaras játszott?