Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam:NSO:
Erősen tartalékos Fehérvár 😀
Bozsovics – Hidvégi, Lipták, Vaskó, Lázár P. – Djordjic (Polonkai, a szünetben), Vasziljevics, Szakály D. (Gosztonyi, 64.), Sándor Gy., Milanovic (Nikolics, a szünetben) – Lencse.
Több, mint a fél csapat full kezdő és rendszeresen játszik 😀 Persze kell valamilyen kifogás az 1-1-re 😀
több mint 14 éve
Én is örültem mindkétt mai továbbjutónak. Spurs mindig is nagyon szimpi volt, örülök hogy ilyen magasságokban járnak jelenleg, míg a Schalkénál a német foci előretörése pozitív nekem, meg egyáltalán hogy eddig picit változatosabb mezőny a 8 között.
több mint 14 éve
És igen, a Schalke is bent van, szép volt! 😊 :cool: Jó lenne egy Schalke-Tottenham derby, baromi élvezetes párharc lenne, élvezetsebb, mint "századjára" egy Chelsea-Barca pl.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak Tottenham - Schalke lenne 😀 Vagy mondjuk Tottenham - Sahtar 😀De érzem a zsigereimben, hogy nagy halat kapnak a srácok..tuti Barca.
Előre le van zsírozva 😀 A sorsolás 85%-át is eltaláltam 😀
több mint 14 éve
végre jön a Taxi! 😊HabiItt vagyok... 😊
Sajnos igazam lett mikor a párharc előtt közöltem h kiesünk 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
El se hiszem hogy sikerült 😊 Most már csak azt remélem, hogy a Barca Spurs külön ágra kerül s aztán a döntőben majdnem mindegy ki nyer 😛 Na jó ez messze van ahogy sejtem nem nagyon érdemeltük meg de össze jött (a második félidő alapján amit úgy ahogy stream-n keresztül láttam nem is volt annyira érdemtelen). Remélem a bajnokságra is azért marad némi erő!
több mint 14 éve
attól még nem kötelező szeretnem, hogy Milán szurker vagyok.célravezető, de nem az én ízlésem.peteyazért ez egy Milan szurker "szájából" elég érdekesen hangzik 😊gabtsi
több mint 14 éve
célravezető, de nem az én ízlésem.peteyazért ez egy Milan szurker "szájából" elég érdekesen hangzik 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
No én még annyit aztán befejezem, hogy ezt Wenger alaposan elszúrta ott, hogy RvP-t le kellett volna hozni már félidőben nagyon látszott mi lesz a vége, úgyhogy csak magát okolhatja. A hyperól meg annyira nem a Barca tehet, ezért kár utálni ők játszák amit tudnak s ez ennyire elég 😊 Most go Spurs bár nem láttam az első félidőt de ahogy itt olvasom ezzel sem leszek most itt népszerű 😛
több mint 14 éve
Nem kell kitámadni, de legalább csináljanak úgy mintha nem lennének beszarva. Tény, célravezető, de nem az én ízlésem.Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a SpurspeteyMiért micsináljon? Támadjon ki, hátha kapnak pár gólt?Duff
több mint 14 éve
Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a SpurspeteyMiért micsináljon? Támadjon ki, hátha kapnak pár gólt?
több mint 14 éve
Itt ma csak a Milan jött focizni. Elég szánalmas hogy hazai pályán tartja az 1-0-át a Spurs
több mint 14 éve
nem igazán egy-egy kiragadott pillanatra akartam utalni, hanem a nagyon hangoztatott dominancia (véleményem szerinti) hiányára.btw, az angol bajnokság első 10 helyezettje közül az Arsenal a legjobb match-up a Barcanak, azért mert hasonló stílus egy (pár) klasszissal magasabb színvonalon.
több mint 14 éve
A mai foci két igen undorító személyisége egy videón: http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2011/03/09/Ez_nagy_gyokorseg_volt_Daniele/
több mint 14 éve
Én legalább ennyire elfogult vagyok, csak a másik irányba.A spanyol bajnokságról szóló bekezdéseddel teljesen egyetértek, hihetetlen mekkorát esett a színvonal a 2000es évek eleje óta, így ezzel nem is tudok és nem is lehet vitatkozni.
Amikor előjön a Barca/BL/csalás hármas, érdekes módon mindig csak egy oldalról közelítik meg az emberek a dolgot. A Chelsea elleni visszavágón vitathatalan, hogy a 4 kérdéses szituációból 2 egyértelmű büntető volt még elfogultan is (az más kérdés, hogy egy emberhátrányban lévő, teljesen kitámadó csapat ellen illett volna végigvinni egy kontrát és a kiállítás sem volt ott jogos), de volt egy első meccs is, ahol Ballackot és egy másik Chelsea játékost is ki kellett volna szórni már az első félidőben és ott is volt egy megadható büntető. A BL döntőben egyértelmű volt az első 10 perc után a Barca fölénye. az meg sosem fog már kiderülni, hogy mi lett volna ha Fletcher is játszik...
Tavaly az Inter elleni párharcban sem mondanám, hogy a Barcának fújtak. A harmadik Inter gól les volt, 3-1-nél meg a meccs végén Alves buktatásáért elmaradt a büntető. A visszavágón pedig Bojan szabályos gólját vették el a hosszabbításban, amivel a Barca ment volna tovább, bár ezen a meccsen meg Motta kiállítása volt érdekes.
Az utolsó bekezdésben gondolom a "Més que un club"-ra utalsz, aminek meg semmi köze nincsen ahhoz, hogy jobbak vagy rosszabbak lennének a többi csapatnál...
több mint 14 éve
Értettem, csak szerintem nem ezzel az angol bajnoksággal kéne most felvágni. Jóval erősebb volt hosszú ideig a Premier League (sőt, nekem mindig is szimpatikusabb volt a légkör, játék, stb), viszont ha ez az Arsenal most az egyik legnagyobb esélyese a ligának, akkor lehet aztán 6-7 erős csapat is, nem kell tőle hanyatt esni.Nem tudom, szerintem elég lesújtó volt az angol bajnokaspiráns és a spanyol ligát vezető csapat közötti különbség.Ahogy én értettem gabtsi gondolatmenetét, ő nem azt mondja hogy a Barca nem állná meg a helyét az angol bajnokságban, hogy az angol bajnok jobb a spanyolnál, hanem azt hogy a spanyolban van 2 csapat, az angolban van 6-7 és nem ugyanaz ha 2 rangadód van egy évben, mintha 10.kisvanek4
Belenyúlt a meccsbe? Ezt követően pedig elismered a szabály szerinti sárgát és mérlegelésre szólítod fel? Nonszensz.Escalade

több mint 14 éve
Nem tudom, szerintem elég lesújtó volt az angol bajnokaspiráns és a spanyol ligát vezető csapat közötti különbség.Ahogy én értettem gabtsi gondolatmenetét, ő nem azt mondja hogy a Barca nem állná meg a helyét az angol bajnokságban, hogy az angol bajnok jobb a spanyolnál, hanem azt hogy a spanyolban van 2 csapat, az angolban van 6-7 és nem ugyanaz ha 2 rangadód van egy évben, mintha 10.
Belenyúlt a meccsbe? Ezt követően pedig elismered a szabály szerinti sárgát és mérlegelésre szólítod fel? Nonszensz.Escalade
több mint 14 éve
Most mindenki ezzel jön,hogy a Barca ellen,csak a bunker taktika jöhet össze,de nem az Arsenalnak,ez nem a mi játékunk 😉Amúgy szerintem is Wenger nagyon benézte ezt a meccset, a bírózással csak tereli a témát (mint mindig). Nyilván nincs olyan minőségű és tapasztalt kerete, mint Guardiolának, viszont az első meccs második félidejében tényleg kijött, mennyire bele lehet zavarni a képbe egy kicsit tudatosabb támadófocival. Azonban ez a taktika, ráadásul a két belső védőt nélkülöző Barca ellen csak időhúzásra és az esélytelenségre volt jó.
Londonban is agresszívan mentünk ki és bizony nem csak a Barca volt a pályán,hiába sulykolják azt a fantasztikus kommentátorok.
A lényeg maradt,nem így kellett volna kimenni szvsz,mert nincs különbség egy 3 és 5 gólos vereség között,az ágyusok egyszerűen nem képesek erre a játékra,persze RvP kiállítása csak az utolsó szög volt a koporsóban,de ha ő maradt volna esetleg,akkor is simán bedaráltak volna minket.
Idén nyerni kell valamit mindenképp,ha nem sikerül,akkor búcsút inthetünk Fabregasnak,amit én egyre kevésbé bánok és szerezni kell,nem egy,hanem több jó (és nem 20 év alatti) játékost,mert ez nem maradhat huzamosabb ideig.Newman

több mint 14 éve
Most mindenki ezzel jön,hogy a Barca ellen,csak a bunker taktika jöhet össze,de nem az Arsenalnak,ez nem a mi játékunk 😉 Londonban is agresszívan mentünk ki és bizony nem csak a Barca volt a pályán,hiába sulykolják azt a fantasztikus kommentátorok.
A lényeg maradt,nem így kellett volna kimenni szvsz,mert nincs különbség egy 3 és 5 gólos vereség között,az ágyusok egyszerűen nem képesek erre a játékra,persze RvP kiállítása csak az utolsó szög volt a koporsóban,de ha ő maradt volna esetleg,akkor is simán bedaráltak volna minket.
Idén nyerni kell valamit mindenképp,ha nem sikerül,akkor búcsút inthetünk Fabregasnak,amit én egyre kevésbé bánok és szerezni kell,nem egy,hanem több jó (és nem 20 év alatti) játékost,mert ez nem maradhat huzamosabb ideig.
több mint 14 éve
dopping.........de mit is várna az ember ha egy egyszerű csaló ül a kispadon.gabtsiEzt kifejtenéd? Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.apeszos
Belenyúlt a meccsbe? Ezt követően pedig elismered a szabály szerinti sárgát és mérlegelésre szólítod fel? Nonszensz.Escaladeannyi a különbség, hogy a második esetben nem egyszerű sárgát kapott, hanem pirosat. nem talpalt nyakon senkit, nem rúgott agyon senkit, nem köpött le senkit, egyszerűen befejezte a mozdulatot. ha szerinted ez egy BL egyenes kieséses szakaszában, az 57. percben korrekt döntés, 1-1es állásnál akkor nincs miről vitáznunk.
az összes nagy játékvezető azért tudott kiemelkedni a többi közül, mert nagyvonalú tudott lenni akkor amikor kellett. nem a sárga lap az egyetlen fegyelmező eszköz egy játékvezető kezében. nem mérlegelnie kell az adott szituációban, hanem egyszerűen elkerülni azt a helyzetet, amikor a semmiért ő maga eldönt egy mérkőzést/továbbjutást.