Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem tudom, szerintem elég lesújtó volt az angol bajnokaspiráns és a spanyol ligát vezető csapat közötti különbség.Belenyúlt a meccsbe? Ezt követően pedig elismered a szabály szerinti sárgát és mérlegelésre szólítod fel? Nonszensz.

több mint 14 éve
Előrebocsátva, hogy minden elismerésem a Barcáé és elismerve, hogy a világ legjobb csapata (Real fanként ez szörnyű) engem az idegesít, hogy elrontják a játékot. NFL nézőként az ember azt látja hétről-hétre, hogy bárki megverhet bárkit, hétről-hétre teljesen ellentétes eredmények jönnek, a félidei szünetben megváltozhat teljesen a játék képe és én ezt szeretem a sportban. Erre itt egy csapat aki gyakorlatilag bárki ellen megyner 10-ből 9 meccset. Olyan mintha a magyar kosárlabda bajnokságban játszana mondjuk a Spurs és a többieknek a nullánál is kevesebb esélyük lenne nyerni.szerintem is ez a csodálatos (borzalmas?), hogy mindenki tudja hogyan fognak játszani, a fő ismérveit mindenki ismeri, elemzik a csapatok, és mégsem tudják "megölni" a játékukat. A világ legjobb csapata jelenleg, dehogy mit nyernek meg idén, az már más kérdés, szerintem mindent.. 😀 Csak az a kérdés, meddig lehet ezt a szintet tartani,..?
Persze ez nem az ő "hibájuk", hanem a többiek "szégyene", hogy ilyen hosszú idő után sem tudnak semmit kitalálni ellenük.zinedine5
ui.: nem vagyok se Real, se Barca drukker, spanyol bajnokikat néha megnézem 😊
több mint 14 éve
Én sem kötözködöm, de ezen a liverpoolos dolgon még mindig röhögnöm kell.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
.........de mit is várna az ember ha egy egyszerű csaló ül a kispadon.gabtsiEzt kifejtenéd? Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.
több mint 14 éve
na csak nem állom meg énsem. előrebocsájtom, hogy én barca-hater vagyok, és ennek legfőbb oka a környezetemben lévő rengeteg divat-driod. véleményem tehát koránt sem elfogulatlan de:ez a csapat egyszerűen nincsen versenyeztetve, a spanyol bajnokság egy vicc. az a Real Madrid aki hosszú évek óta közröhej az európai színtéren (tavaly egy közepesen gyenge Lyon simán kibaszta őket a 16 között), összességében 3 ponttal többet szerzett az összes csapat ellen, az hogy a barca 3(!) ponttal megnyerte a bajnokságot, kizárólag a két rangadón szerzett 6 pontjának köszönhette, úgy hogy a bronzérmes Valencia 25 (!!!) ponttal maradt el a második helytől. (és akkor most megkímélek mindenkit attól, hogy az angoloknál milyen gyilok megy a BL-helyekért, és hogy az új belépő Spurs, miként szerepel, és vszleg egy city se esne ki a csoportkörben). szóval ezekkel a győzelmi rekordokkal meg minden idők legjobb csapata és hasonlókkal azért óvatosan bánjunk, vszleg minden idők leggyengébb spanyol bajnoksága zajlik napjainkban.
szóval ami szerintem egyedül értékmérő az a BL egyenes kiesés, annak is inkább a vége. Van kb 5-6 olyan csapat, amely kiemelkedik a mezőnyből és le lehet mérni, hogy ki mit tud. és itt nekem már nem annyira tűnik dominánsnak ez a csapat. a BL győzelem - pontosabban a döntőbe jutás egyszerű csalás volt, ezen sztem nem érdemes vitatkozni (és akkor azzal nem is jövök, hogy ha fletchert kamura nem állítják ki a végén a másik elődöntőn akkor _szerintem_ nem is nyerik meg a döntőt).
azt nehéz lenne vitatni, hogy a barcat focival igen nehéz megverni, azaz hogy jobban JÁTSSZÁL mint ők. ezért azt számon kérni (tavalyi inter, vagy a tegnapi meccs), hogy valaki nem támad agyba főbe megnyitva ezzel a területet a barcanak ahhoz, hogy azt csinálják amiben a legjobbak, elég nevetséges dolog.
szóval engem zavar a legyőzhetetlenség mítosza, mert egyszerűen nem igaz. tegnap igenis belenyúlt a bíró a meccsbe, mert bár lehet hogy betűre azt mondja a szabály, hogy ez sárga lap, de a játékvezetőnek kell annyira nagyvonalúnak lennie, hogy egy ilyen meccsen, ilyen körülmények között nem dönti el a mérkőzést és a továbbjutást. 19:0 ide vagy oda, ha bendtner nem olyan béna amilyen, akkor ma rengeteg szomorú droidot láttam volna a munkahelyen.
a másik, amit a liverpool kapcsán is felhoztam, az igazán nagy sportemberek sokkal nagyobb méltósággal viselik a győzelmet, és attól, hogy valaki jobb még nem lesz TÖBB, mint más klubok. de mit is várna az ember ha egy egyszerű csaló ül a kispadon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
én sem csípem a Barcát, viszont egy valamiben sokkal-sokkal szimpatikusabbak mint a Real:UTÁNPÓTLÁSKÉPZÉS
szóval ha vkit/vmit meg kell említeni a Barca jelenlegi sikereiben akkor azok az utánpótlásban dolgozó edzők, játékosmegfigyelők és mindenki aki a fiatalokkal van, törődik velük, tanítja őket. Mert Pep is nyúlkálhatna a B csapatba, ha ott nem lenne semmi tehetség (elég megnézni, hogy a Realban hány sajátnevelésű player van)
Valdes, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi, Bojan, Pedro, Busquets, Cesc (16éves koráig csak ott volt) dos Santos (jó ő nem lett sztár) és akkor még ott vannak a mostani fiatalok is, akikben szintén ott a fantázia. És azért akiket felsoroltam 9 jelenlegi Barca player igen sok helyen kezdő lenne. Szóval szvsz a Barca jelenlegi sikeressége nem az utóbbi 5 évben van, hanem abban a közel 20 évben amíg kinevelték ezeket a játékosokat.
És remélem, Rómában is ez lesz majd a divat az új vezetéssel. Még ha nem is lehet elvárni, hogy ilyen eredményes legyen.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Előrebocsátva, hogy minden elismerésem a Barcáé és elismerve, hogy a világ legjobb csapata (Real fanként ez szörnyű) engem az idegesít, hogy elrontják a játékot. NFL nézőként az ember azt látja hétről-hétre, hogy bárki megverhet bárkit, hétről-hétre teljesen ellentétes eredmények jönnek, a félidei szünetben megváltozhat teljesen a játék képe és én ezt szeretem a sportban. Erre itt egy csapat aki gyakorlatilag bárki ellen megyner 10-ből 9 meccset. Olyan mintha a magyar kosárlabda bajnokságban játszana mondjuk a Spurs és a többieknek a nullánál is kevesebb esélyük lenne nyerni.Persze ez nem az ő "hibájuk", hanem a többiek "szégyene", hogy ilyen hosszú idő után sem tudnak semmit kitalálni ellenük.
több mint 14 éve
A Barcáról meg annyit, hogy lehet hogy ők játsszák a legszebb játékot, de akkora felhajtás van körülöttük (kommentátorok, újságírók, Újfalusi 3(!) meccses eltiltása...), hogy az undorító. úgy utáltatja meg a Barcát a média a többi csapat szurkolóival, hogy a játékosok szimpatikusak, a játékuk gyönyörű, mégse hallottam eddig sok embertől olyat, hogy a második kedvenc csapatom a Barca ( akitől meg ezt hallom, ők már 10 éve Barca szurkolók). vagy szereted vagy pedig utálod.Így van. Nekem is herótom van attól, hogy úgy kell végignézni a meccseiket, hogy huh ez valami csodálatos bedobás volt Messitől és a 2. percben már lefocizták az ellenfelet, mert 90%-al passzoltak 4-et. Elismerem, hogy jók de ez a hype bármelyik csapatnál is, nekem visszataszító (és még azt is elfogadom, hogy a játékosok szerények). És mint ilyennél csak azért is azt várom, hogy elbukjanak.
az meg megint gyönyörű, hogy 5 éve a BL döntőkor 1 Barca fant ismertem, tegnap 20 ember írta ki fb-ra hogy "hajrá Barca, messi, fasz RvP..."kisvanek4

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Na ideírom ki a bennem felgyülemlett feszültséget a tegnapi meccs meg egyéb hozzászólások kapcsán mert itt van normális fórumközösség. 😛 Komolyan nem értem Wengert meg az Arsenalt, de azokat sem akik még egy ilyen meccs után kérdőjelessé teszik a Barca továbbjutását, és nyavalyognak. Ha 19-19 lett volna a kapuralövés és Valdes bravúrt bravúrra halmozott volna de így 19-0.... Pláne, hogy azt még sehol nem olvastam és nem említették, hogy az egész Abidal Van Persie konfliktus onnan indult(Abidal indulata innen jött) hogy Abidalt rendesen letalpalták a bíró meg elegánsan tovább intett.... Szerintem innentől kezdve nincs miről beszélni, még akkor is ha éppen Abidalt is meg lehetett volna róni azért amiért kézzel a nyak fölé nyúlt. Messi szándékos kezezését reklamálni s azért sárgát, nevetséges mert váll volt de mindegy.... Azt gondolom semmi más miatt nem lehet szólni a Barca ellen csak irígységből meg provokációból. A játékosok nem nagyképűek az edző különösen nem!!!és megbecsülik az ellenfelet, és úgy nem nagyon tudnak ellenünk nyerni, hogy megpróbálnak játszani, csak tökéletes bekkeléssel, és abból esetleges kontrákkal. Még Mourinho sem tudott kitalálni semmi mást. S ezt igeni Pep hozta össze még ha jó időben is volt jó helyen.nem hiszem hogy Wenger taktikája rossz lett volna, hiszen a kiállításig 55 percig 1 gólt kaptak, és 35 percet kellett volna lehozni gól nélkül. Arshavin padoztatása se volt rossz ötlet Wengertől, mert szerintem arra számított hogy csakúgy mint az első mérkőzésen a 65-70. perc környékén bejön Rosicky helyére és ezzel felfrissíti a csapatot. Amit viszont sohse fogok megérteni Wengerben az Bendtner játszatása. Chamack jobb játékos nála, és nem az első meccs megy el a dán kihagyott helyzetein.(még ő akar több játéklehetőséget kapni, és el akarni menni az Arsenaltól...). A meccsen látszódott, hogy Song mennyire hiányzott Wilshere mellől, egy jó szűrővel más lett volna a meccs ( nem az eredmény, de jóval kevesebb helyzete lett volna a Barcának). Ami viszont pozitív a meccsel kapcsolatba Arsenal szempontból, az a védelem, ami szerintem remekül játszott a 3 gól ellenére, Koscielny mind2 meccsen közel élete legjobbját nyújtotta, Wilshere és Djourou is kiemelkedő munkát végeztek.
Na szóltam uff köszönöm ha elviseltétek lehet vitatkozni banolni 😉 Forca Barcaű
dandedande
A Barcáról meg annyit, hogy lehet hogy ők játsszák a legszebb játékot, de akkora felhajtás van körülöttük (kommentátorok, újságírók, Újfalusi 3(!) meccses eltiltása...), hogy az undorító. úgy utáltatja meg a Barcát a média a többi csapat szurkolóival, hogy a játékosok szimpatikusak, a játékuk gyönyörű, mégse hallottam eddig sok embertől olyat, hogy a második kedvenc csapatom a Barca ( akitől meg ezt hallom, ők már 10 éve Barca szurkolók). vagy szereted vagy pedig utálod.
az meg megint gyönyörű, hogy 5 éve a BL döntőkor 1 Barca fant ismertem, tegnap 20 ember írta ki fb-ra hogy "hajrá Barca, messi, fasz RvP..."
több mint 14 éve
Na ideírom ki a bennem felgyülemlett feszültséget a tegnapi meccs meg egyéb hozzászólások kapcsán mert itt van normális fórumközösség. 😛 Komolyan nem értem Wengert meg az Arsenalt, de azokat sem akik még egy ilyen meccs után kérdőjelessé teszik a Barca továbbjutását, és nyavalyognak. Ha 19-19 lett volna a kapuralövés és Valdes bravúrt bravúrra halmozott volna de így 19-0.... Pláne, hogy azt még sehol nem olvastam és nem említették, hogy az egész Abidal Van Persie konfliktus onnan indult(Abidal indulata innen jött) hogy Abidalt rendesen letalpalták a bíró meg elegánsan tovább intett.... Szerintem innentől kezdve nincs miről beszélni, még akkor is ha éppen Abidalt is meg lehetett volna róni azért amiért kézzel a nyak fölé nyúlt. Messi szándékos kezezését reklamálni s azért sárgát, nevetséges mert váll volt de mindegy.... Azt gondolom semmi más miatt nem lehet szólni a Barca ellen csak irígységből meg provokációból. A játékosok nem nagyképűek az edző különösen nem!!!és megbecsülik az ellenfelet, és úgy nem nagyon tudnak ellenünk nyerni, hogy megpróbálnak játszani, csak tökéletes bekkeléssel, és abból esetleges kontrákkal. Még Mourinho sem tudott kitalálni semmi mást. S ezt igeni Pep hozta össze még ha jó időben is volt jó helyen.Na szóltam uff köszönöm ha elviseltétek lehet vitatkozni banolni 😉 Forca Barcaű
dande
több mint 14 éve
Szvsz a Dinho-féle 2006-os BL-győztes csapat is volt kb. ilyen szinten mégsem ajnározták őket ennyire...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Érdekes. Vannak jó keretek, de azért én sok edzőt láttam bedőlni bomba csapattal. Sőt, sztem ritkább, hogy egy edző eltaláljon valamit, ha tele van jó játékosokkal a csapat.Kár ezen vitázni. Ez a Barca mint CSAPAT lett óriás. Tény, hogy kellenek bele egyéniségek, de feltehetően egyikük sem tudna maradandót nyújtani más együttesben. Ilyen hosszú távon biztos nem. Talán Messi a kivétel, de ha nem jut labdához még ő sem lenne zseni. Ők kitűnő alkatrészek egy remekül összerakott gépezetben, ahol ha esetleg az egyik "fogaskerék" csikorog kicsit, a másik akkor jobban pörög, kiegyensúlyozva a gyengébb teljesítményt. Ritka, mikor több alkatrész is elromlana. Ezért én inkább a masinisztára, Pep Guardiolára tenném a voksot...apeszosÉn rá semmiképpen sem.
Ilyen kerettel dolgozni áldás, nincs valami baromira nehéz dolga.Stez
több mint 14 éve
Tény, hogy Rijkaard alatt fejlődött nagyon nagyot a csapat, de az ő regnálásának a végén (asszem' öt évet volt a Barcánál?) már leszálló ágban voltak. Guardiolával léptek ismét nagyot. De hát ízlések és pofonok....Kár ezen vitázni. Ez a Barca mint CSAPAT lett óriás. Tény, hogy kellenek bele egyéniségek, de feltehetően egyikük sem tudna maradandót nyújtani más együttesben. Ilyen hosszú távon biztos nem. Talán Messi a kivétel, de ha nem jut labdához még ő sem lenne zseni. Ők kitűnő alkatrészek egy remekül összerakott gépezetben, ahol ha esetleg az egyik "fogaskerék" csikorog kicsit, a másik akkor jobban pörög, kiegyensúlyozva a gyengébb teljesítményt. Ritka, mikor több alkatrész is elromlana. Ezért én inkább a masinisztára, Pep Guardiolára tenném a voksot...apeszosÉn rá semmiképpen sem.
Ilyen kerettel dolgozni áldás, nincs valami baromira nehéz dolga.Stez
több mint 14 éve
Kár ezen vitázni. Ez a Barca mint CSAPAT lett óriás. Tény, hogy kellenek bele egyéniségek, de feltehetően egyikük sem tudna maradandót nyújtani más együttesben. Ilyen hosszú távon biztos nem. Talán Messi a kivétel, de ha nem jut labdához még ő sem lenne zseni. Ők kitűnő alkatrészek egy remekül összerakott gépezetben, ahol ha esetleg az egyik "fogaskerék" csikorog kicsit, a másik akkor jobban pörög, kiegyensúlyozva a gyengébb teljesítményt. Ritka, mikor több alkatrész is elromlana. Ezért én inkább a masinisztára, Pep Guardiolára tenném a voksot...apeszosÉn rá semmiképpen sem.
Ilyen kerettel dolgozni áldás, nincs valami baromira nehéz dolga.
több mint 14 éve
Kár ezen vitázni. Ez a Barca mint CSAPAT lett óriás. Tény, hogy kellenek bele egyéniségek, de feltehetően egyikük sem tudna maradandót nyújtani más együttesben. Ilyen hosszú távon biztos nem. Talán Messi a kivétel, de ha nem jut labdához még ő sem lenne zseni. Ők kitűnő alkatrészek egy remekül összerakott gépezetben, ahol ha esetleg az egyik "fogaskerék" csikorog kicsit, a másik akkor jobban pörög, kiegyensúlyozva a gyengébb teljesítményt. Ritka, mikor több alkatrész is elromlana. Ezért én inkább a masinisztára, Pep Guardiolára tenném a voksot...
több mint 14 éve
hát akkor bizony teljesen helytálló az állításom. 😛nem értem miről beszéltek, sztem egyértelműen Sergio Busquets a mai Barca motorja... 😊DivatJó, azért egy öngól miatt nem kell úgy beállítani, mintha a csapat legrosszabb játékosa lenne... Nem tudom idén hány Barca meccset láttál, de ebben a szezonban az egyik legjobb teljesítményt nyújtja eddig, hullámvölgyek nélkül. Én sem értettem, amikor Pep őt erőltette már tavaly is Yaya helyett, de egyelőre úgy tűnik, hogy hosszabb távon neki lesz igaza.barney
|
több mint 14 éve
nem értem miről beszéltek, sztem egyértelműen Sergio Busquets a mai Barca motorja... 😊DivatJó, azért egy öngól miatt nem kell úgy beállítani, mintha a csapat legrosszabb játékosa lenne... Nem tudom idén hány Barca meccset láttál, de ebben a szezonban az egyik legjobb teljesítményt nyújtja eddig, hullámvölgyek nélkül. Én sem értettem, amikor Pep őt erőltette már tavaly is Yaya helyett, de egyelőre úgy tűnik, hogy hosszabb távon neki lesz igaza.
több mint 14 éve
nem értem miről beszéltek, sztem egyértelműen Sergio Busquets a mai Barca motorja... 😊DivatVictor Valdes. 😊 Bíróm SB-t, de azért ennyire nem ász. 😛
több mint 14 éve
nem értem miről beszéltek, sztem egyértelműen Sergio Busquets a mai Barca motorja... 😊
|
több mint 14 éve
Azért ezek:Iniesta hypetól kicsit herótom van. Szerintem baromira túlértékelt játékos, én úgy gondolom, hogy Xavi az igazi vezéregyéniség a középpályán és a játékszervező, mellette pedig nincs valami nehéz dolga Iniestának. Amennyi van, azt jól végzi, de úgy érzem, Őt akkor is túlértékelik, mag Xavit alul. Számomra nem kérdés, melyikük fontosabb és jobb játékos.
20(12) Shots (on Goal) 0(0)
76% Time of Possession 24%
Beszarás. Nem hinném, h más csapat sokkal többet tudott volna nyújtani a tegnapi Barca ellen.
Am meg nem is Messi a legjobb játékos a Barcaban, hanem Iniesta...Duff
több mint 14 éve
Azért ezek:20(12) Shots (on Goal) 0(0)
76% Time of Possession 24%
Beszarás. Nem hinném, h más csapat sokkal többet tudott volna nyújtani a tegnapi Barca ellen.
Am meg nem is Messi a legjobb játékos a Barcaban, hanem Iniesta...
több mint 14 éve
Szerencse,hogy nem néztem,nem meglepő vereség.Bunker taktika meg ismét hiba Wengertől,ez a keret teljesen alkalmatlan rá.Én kitámadtam volna,most édes mindegy,hogy hármat vagy négyet kapunk,a Barca ömlengést ezen a héten is megkapjuk.NewmanEz a keret teljesen alkalmatlan volt a támadásra is a tegnap látottak alapján.
Hiába utáljuk Henryt és barátait, de ebben a csapatban nincs meg az az ász, az ütőkártya, a playmaker, aki meccset tudna eldönteni egy mozdulatával. van Persie egy kiszámíthatatlan bohóc. A segge is ki van nyalva és lövögeti a gólokat, de hát mindent rá játszanak ki, viszont amikor kéne, az égvilágon semmit sem tud felmutatni.
Csóró Arsenal, évek óta baszott jó csapatuk van, de a tegnapi meccs után ismét megkapják majd, hogy csak kergetheti ez a keret a kupákat, nyerni nem fog semmit sem, mert nem alkalmasak rá.
Sajnálom, mert nagyon szimpatikus csapat és nagyon szeretem őket, de sajnos ez kevés lesz. Mindenhol.
több mint 14 éve
Talán nem véletlen hogy ha valakinek sikerül néha elkapni a Barcát az jórészt a bunkertaktikával csinálja...Gondolom Arsene Wenger egy fokkal jobban ért a focihoz mint itt bárki , nem véletlenül választotta ezt ő is ( főleg előnyből ugye) !
VP kiállításáig teljesen működött ez a módszer , utána azonnal el lehetett kapcsolni , borult a taktika garantált volt a Barca továbbjutás....
ettől a párharctól egyáltalán nem lett kevésbé szimpatikus az Arsenal hiszen alapvetően nem ez az ő játékuk
( nem is tudták megoldani mint tavaly egy olyan csapat aki erre lett kitalálva)
csak most muszáj volt ezt csinálni....
+ vannak akiket a védekező játék hoz lázba ( catenaccio, vagy akár az NFL-ben is Steelers ,Ravens )
ez is egy stílus ,el kell fogadni....
több mint 14 éve
Szerencse,hogy nem néztem,nem meglepő vereség.Bunker taktika meg ismét hiba Wengertől,ez a keret teljesen alkalmatlan rá.Én kitámadtam volna,most édes mindegy,hogy hármat vagy négyet kapunk,a Barca ömlengést ezen a héten is megkapjuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nos ebben teljesen igazad van. Régebben sűrűn megfordultam egy labdarúgó fórumban, de leszoktam róla a sok primitív emberke miatt.apeszosJól tetted 😊
Jó éjt.