Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mascheranot már megérte leigazolni... 😀szerk: balfasz bendtner... 😊
|
több mint 14 éve
Bendtner te fasz, de nagy slusszpoén lett volna pedig
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én meg 11 éve Barca fanként azt utálom, hogy Messi még a 11est is kikönyörögte magának, mait nagyon régóta Xavi lő (kivéve amikor Roni). De ha ez nem elég, akkor még 30-ról, balról, a szabadrúgást is elvállalta. Természetesen sorfal. Ráadásul egyre önzőbb...lehoz...
több mint 14 éve
De utálom a Barcát. Igazából nem őket, hanem bárkit aki így ural egy sportágat.(mondjuk maximális respect)
több mint 14 éve
tizi, ez eldőltMessi be is vágta
több mint 14 éve
Vége. Köszönjük Robin te pöcs.
több mint 14 éve
Le a kalappal, ez nagy zsuga volt 😐
több mint 14 éve
de szép támadás volt..igazából azt csinál a Barca javarészt, amit akar, egyértelmű a két csapat közti különbség, főleg van Persie faszságának is köszönhetően
több mint 14 éve
4 védő, 6 középpályáshát igen, Wenger nem szarral gurigázik
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lol rvp ezért aztán érdemes volt felépülni 😀
több mint 14 éve
120ezres Nou Campban ÉN elhiszem hogy nem hallotta...
több mint 14 éve
te inkább fossál, amíg Almunia véd 😀Nekünk is van beépített emberünk. 😀SebiiPersze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
én legalábbis rettegnék, eléggé Dida-komplexus 😀
van Persie meg akkora hatalmas bráner, hogy az elképesztő
több mint 14 éve
Persie te idióta fasz. Két teljesen fölösleges sárga... :mad:
több mint 14 éve
Nekünk is van beépített emberünk. 😀Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊Stez
Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...Sebii
több mint 14 éve
legalább már Busquetsnek is van gólja a BL-ben
több mint 14 éve
Szegény HajdúB, biztos fogadott a Barcára 😂
több mint 14 éve
Barca/Messi hype szokás szerint...Hanniakkor nem csak én gondolom ezt így...pöppet zavaró Hajdú B. :/
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Fabregas a beépített ember, évekkel ezelőtt ezért nevelte ki a Barca, hogy eladhassa az Arsenalnak és majd segítse a spanyolokat 😊
több mint 14 éve
Persze bazdmeg sarkalgatni kell 20 méterre a kaputól...Öngyilkos ez a taktika, tudtam, hogy nem fogjuk tudni kibírni úgy mint az Inter...
több mint 14 éve
messi.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
hopp Messi, attól tartok, itt el is dőlt
több mint 14 éve
Barca/Messi hype szokás szerint...Hanniaz utóbbi néhány percben inkább az adok-kapok és a favágás megy
több mint 14 éve
Barca/Messi hype szokás szerint...
több mint 14 éve
legyen csak mészárlás 😊vezet a Sahtar, mekkora királyság :cool:Stezés Mexest is kiszórták. remélem nem lesz mészárlás csak szolid győzelem h jöjjön a 2v3 gól mixen 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vezet a Sahtar, mekkora királyság :cool:Stezés Mexest is kiszórták. remélem nem lesz mészárlás csak szolid győzelem h jöjjön a 2v3 gól mixen 😊