Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nos ebben teljesen igazad van. Régebben sűrűn megfordultam egy labdarúgó fórumban, de leszoktam róla a sok primitív emberke miatt.apeszosJól tetted 😊
Jó éjt.
több mint 14 éve
Ezeket a dolgokat a mai világban szinte mindenre ki lehet vetíteni. Én nem vagyok elfogult FcB szurkoló (régen az voltam), de még most is felemelem a szavam a csalás ellen. Néha nem tetszik, hogy tolják a csapatom szekerét. De ugyan úgy elítélem a másik csapatnak való segítséget, nem csak bírói részről. Ez vagyok én.Nos ebben teljesen igazad van. Régebben sűrűn megfordultam egy labdarúgó fórumban, de leszoktam róla a sok primitív emberke miatt.
Viszont legfőképpen 2 dolog bosszant:
1. amit néha egyes emberek megengednek maguknak a mai világban. Gondolok itt az ellenfél szidására, anyázásra. Durva hangnemben előadott nem tetszésre.
2. amikor 10 éves kis csírák meg szőkék, és olyan emberek ajnározzák a Barcát, akik 2-3 éve még divat Real meg MU szurkolók voltak.
Számtalan dolog idegesít még, de nem adok nekik hangot. Nincs értelme. Ez van, ezt kell szeretni.
De tényleg felforr az agyvizem amikor ilyet olvasok, hogy Szarca. Ez ugyan olyan, mint amikor tavaly meg tavalyelőtt azt olvastam, hogy Sinter, Rinyamadrid, Looserpool,.....JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezeket a dolgokat a mai világban szinte mindenre ki lehet vetíteni. Én nem vagyok elfogult FcB szurkoló (régen az voltam), de még most is felemelem a szavam a csalás ellen. Néha nem tetszik, hogy tolják a csapatom szekerét. De ugyan úgy elítélem a másik csapatnak való segítséget, nem csak bírói részről. Ez vagyok én.Viszont legfőképpen 2 dolog bosszant:
1. amit néha egyes emberek megengednek maguknak a mai világban. Gondolok itt az ellenfél szidására, anyázásra. Durva hangnemben előadott nem tetszésre.
2. amikor 10 éves kis csírák meg szőkék, és olyan emberek ajnározzák a Barcát, akik 2-3 éve még divat Real meg MU szurkolók voltak.
Számtalan dolog idegesít még, de nem adok nekik hangot. Nincs értelme. Ez van, ezt kell szeretni.
De tényleg felforr az agyvizem amikor ilyet olvasok, hogy Szarca. Ez ugyan olyan, mint amikor tavaly meg tavalyelőtt azt olvastam, hogy Sinter, Rinyamadrid, Looserpool,.....
több mint 14 éve
Mondom, szerintem azért van ez mert nem is bukkant fel ilyen színtű klubcsapat az elmúlt..(és hát nem akarok most hülyeséget mondani,) de elmúlt 10 évben kb.Mond azt, hogy egyes korszakokban nem volt jellemző ez a miliő más csapatokra.... Inter, Liverpool, Real Madrid, MU, Milan, Bayern, Valencia, csak, hogy párat említsek.Ennyire nem. Ez a fajta csak mostanában bukkant fel, eddig csak az elfogult kommentátorok miatt dühöngött az ember kicsit. Én elfogadom, legfeljebb (sajnos) nem nézek Barca meccset.apeszos
El kell fogadni.JC6
több mint 14 éve
Erre írtam, hogy abszolút a szokásos magyaros hozzállás. Irigykedés, gyülölködés stb. Aki ilyen fociról elkapcsol mindig, mert szerinte állandóan túl vannak dícsérve annak gratulálok.zavi27Köszönöm a gratulációt, pedig nagyon szeretem a jó focit. Ha lenne amerikai foci, amit nézhettem volna most nem is volna nálam ez téma. Minden gúny ellenére ezután is ezt fogom tenni.
több mint 14 éve
Mond azt, hogy egyes korszakokban nem volt jellemző ez a miliő más csapatokra.... Inter, Liverpool, Real Madrid, MU, Milan, Bayern, Valencia, csak, hogy párat említsek.Ennyire nem. Ez a fajta csak mostanában bukkant fel, eddig csak az elfogult kommentátorok miatt dühöngött az ember kicsit. Én elfogadom, legfeljebb (sajnos) nem nézek Barca meccset.
El kell fogadni.JC6
több mint 14 éve
Ha már kölcsönös tiszteletről beszélünk attól kapok agyfaszt mikor Cselszkij meg Dinamo Londonoznak az emberek...
több mint 14 éve
Nagyon szerettem nézni a Barcát 2-3 éve. De egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt, hogyha Messi 3 méterre kipasszolja szélre, akkor a kommentár elalél, hogy mekkora zseniális megoldás. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen szintem nekik szurkolnak. Hajdu B. szabályosan letargiába esett Sergio góljánál.A játékosaik többségével nincs bajom. Iniestát meg Sergiot nem szeretem mert rohadt nagy színészek, meg Dani Alvest mert egy alattomos játékos. De a többiekkel nincs gond.
több mint 14 éve
Jó, oké, elismerem. Néha sok a csapat körül a hype. Na, de amit pár ember megenged magának, sok helyen és itt a fórumon is, inkább az a durva.Erre írtam, hogy abszolút a szokásos magyaros hozzállás. Irigykedés, gyülölködés stb. Aki ilyen fociról elkapcsol mindig, mert szerinte állandóan túl vannak dícsérve annak gratulálok.
Mocskos, meg buzi, meg kikúrt Barca, a többiről had ne beszéljek.
Azért mindennek van határa. Attól még, hogy nekem nem szimpatikus a Real Madrid, mégis tisztelem őket, mint csapatot, és mint ellenfelet, nem fosozom le őket, nem anyázom Ronaldo-t (pedig néha viszket az ujjam a billentyűzet felett).
És a tiszteletet is megadom, hogy nagybetűvel írom mind a csapatnevet, mind a játékos neveket.
Nem értem, hogy dolgozhat ennyi gyűlölet emberekben, amikor a foci egy gyönyörű játék, és most el kell ismerni, hogy mi, azaz elnézést, az FC Barcelona ül a trónon. Maximális tisztelet Mourinho-nak, hogy tavaly megtalálta az ellenszeret, de azon a 2 meccsen kívül nem nagyon volt az utóbbi években ellenfelünk.
Tessék jól igazolni, jó csapatot, jó edzővel összerakni, kifulladásig dolgozni, majd utána megverni a Barcelonát. Ha valami nem tetszik, ne tessék FcB meccset nézni.
Azt hiszitek, hogy nekem olyan jó volt nézni a 2000-es évek Real Madrid-ját? Van Gaal az idegeimre ment, mégse a szép focit játszó Madridot szidtam végtelenségig.
Tessék felnőni, és elfogadni, hogy ezekben az időkben nem sok ellenfele van a Barcának.
Uff.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mond azt, hogy egyes korszakokban nem volt jellemző ez a miliő más csapatokra.... Inter, Liverpool, Real Madrid, MU, Milan, Bayern, Valencia, csak, hogy párat említsek.El kell fogadni.
több mint 14 éve
Jó, oké, elismerem. Néha sok a csapat körül a hype. Na, de amit pár ember megenged magának, sok helyen és itt a fórumon is, inkább az a durva.Nos, én pont ezt teszem. Pedig semlegesként szívesen nézném őket, de nem bírom a kommentárt. Nem a focistákat szidtuk, meg a csapatot -bár csak a magam nevében beszélhetek- hanem azt a miliőt ami körülveszi őket.
Mocskos, meg buzi, meg kikúrt Barca, a többiről had ne beszéljek.
Azért mindennek van határa. Attól még, hogy nekem nem szimpatikus a Real Madrid, mégis tisztelem őket, mint csapatot, és mint ellenfelet, nem fosozom le őket, nem anyázom Ronaldo-t (pedig néha viszket az ujjam a billentyűzet felett).
És a tiszteletet is megadom, hogy nagybetűvel írom mind a csapatnevet, mind a játékos neveket.
Nem értem, hogy dolgozhat ennyi gyűlölet emberekben, amikor a foci egy gyönyörű játék, és most el kell ismerni, hogy mi, azaz elnézést, az FC Barcelona ül a trónon. Maximális tisztelet Mourinho-nak, hogy tavaly megtalálta az ellenszeret, de azon a 2 meccsen kívül nem nagyon volt az utóbbi években ellenfelünk.
Tessék jól igazolni, jó csapatot, jó edzővel összerakni, kifulladásig dolgozni, majd utána megverni a Barcelonát. Ha valami nem tetszik, ne tessék FcB meccset nézni.
Azt hiszitek, hogy nekem olyan jó volt nézni a 2000-es évek Real Madrid-ját? Van Gaal az idegeimre ment, mégse a szép focit játszó Madridot szidtam végtelenségig.
Tessék felnőni, és elfogadni, hogy ezekben az időkben nem sok ellenfele van a Barcának.
Uff.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó, oké, elismerem. Néha sok a csapat körül a hype. Na, de amit pár ember megenged magának, sok helyen és itt a fórumon is, inkább az a durva.Mocskos, meg buzi, meg kikúrt Barca, a többiről had ne beszéljek.
Uff.
több mint 14 éve
Nem kell ebbe belemagyarázni semmit. Tudomásul vettük hogy a Barca a világ legjobb csapata. A második seggnyalásnál elkapcsoltam mert nem bírta a gyomrom. Pedig én is szeretném látni a világ legjobb klubcsapatát. Főleg mert nekem nincs kedvenc soccer csapatom, így nagyjából függetlenül tudom mondani: igenis átesnek a ló túloldalára.Lehet dicsérni egy csapatot, csak a Barcánál szokás átesni a ló túloldalára. Csak hogy mondjak egy példát Hajdú B. mai gyöngyszemei közül: "Alves meg akarta lövetni a mesterhármast Messivel, de ő nem kísérte a támadást, pedig az ilyet Alves belövi." Nem akarom elkeseríteni Pistát de azt a labdát Alves nagyon is berúgni akarta csak eltörte mint a szart, nem viccből nem volt ott Messi. Van ennél jobb példa is csak hirtelen ez jutott eszembe. Hidd el mi is látjuk hogy fantasztikusan játszik ez a csapat, és tényleg a világ legjobbja, de ne akarjam már kinyalni a pitsájukat minden egyes Xavi hátra/oldal passznál.HanniJó ez egy kiragadott belemagyarázott példa, mert ő éppen ezt így érezte ott szerintem, de mindegy. Amúgy meg szerintem azért eshetnek át a ló túlolarára esetleg páran, mert ilyen erdeményes, látványos csapat mostmár hosszú éveken át, nem nagyon volt a fociban mostanában, és aki ajnározza őket jobban az csak szerintem mindig nem győz rácsodálkozni erre a tényre.zavi27
több mint 14 éve
Jó ez egy kiragadott belemagyarázott példa.zavi27Kár hogy minden meccsen van vagy 10 ilyen.
több mint 14 éve
Lehet dicsérni egy csapatot, csak a Barcánál szokás átesni a ló túloldalára. Csak hogy mondjak egy példát Hajdú B. mai gyöngyszemei közül: "Alves meg akarta lövetni a mesterhármast Messivel, de ő nem kísérte a támadást, pedig az ilyet Alves belövi." Nem akarom elkeseríteni Pistát de azt a labdát Alves nagyon is berúgni akarta csak eltörte mint a szart, nem viccből nem volt ott Messi. Van ennél jobb példa is csak hirtelen ez jutott eszembe. Hidd el mi is látjuk hogy fantasztikusan játszik ez a csapat, és tényleg a világ legjobbja, de ne akarjam már kinyalni a pitsájukat minden egyes Xavi hátra/oldal passznál.HanniJó ez egy kiragadott belemagyarázott példa, mert ő éppen ezt így érezte ott szerintem, de mindegy. Amúgy meg szerintem azért eshetnek át a ló túlolarára esetleg páran, mert ilyen erdeményes, látványos csapat mostmár hosszú éveken át, nem nagyon volt a fociban mostanában, és aki ajnározza őket jobban az csak szerintem mindig nem győz rácsodálkozni erre a tényre.
több mint 14 éve
Tavaly kimentünk támadólag, akkor kaptunk 4-et. Az nem volt járható út. Az Inter tavaly bemutatta, hogy lehet a Barcát kiejteni. Megpróbáltuk mi is. Tényleg mocskos gazemberek vagyunk, igazad van.SebiiAz az Inter arra volt kitalálva olyan taktikával, olyan zseniális szervezettséggel, amit az Arsenal nem tud játszani. Persze nem lehet nekirontani, de ez akkor is kevés volt nekem. Vagy hát akkor akármennyire szimpi ez a támadófoci, meg sihederekkel játszani mindig felfogás akkor ezen kell változtatni, mert ebből sosem lesz semmilyen végső kupa, vagy győzelem.
több mint 14 éve
Lehet dicsérni egy csapatot, csak a Barcánál szokás átesni a ló túloldalára. Csak hogy mondjak egy példát Hajdú B. mai gyöngyszemei közül: "Alves meg akarta lövetni a mesterhármast Messivel, de ő nem kísérte a támadást, pedig az ilyet Alves belövi." Nem akarom elkeseríteni Pistát de azt a labdát Alves nagyon is berúgni akarta csak eltörte mint a szart, nem viccből nem volt ott Messi. Van ennél jobb példa is csak hirtelen ez jutott eszembe. Hidd el mi is látjuk hogy fantasztikusan játszik ez a csapat, és tényleg a világ legjobbja, de ne akarjam már kinyalni a pitsájukat minden egyes Xavi hátra/oldal passznál.
több mint 14 éve
Tavaly kimentünk támadólag, akkor kaptunk 4-et. Az nem volt járható út. Az Inter tavaly bemutatta, hogy lehet a Barcát kiejteni. Megpróbáltuk mi is. Tényleg mocskos gazemberek vagyunk, igazad van.
több mint 14 éve
Arshavin padoztatását én is hibának érzem. Azért kezdett Rosi, mert ő sokkal jobb védekezésben, de ma nagyon súlytalan volt. Ugye emlékszünk a londoni meccsen mi történt amikor az orosz visszament védekezni, majdnem gólpasszt fejelt a csatárnak.Hát mer az! 😊 3-4 éve bohocot csinálnak a focivilágból! Nem tudom mire ez a nagy magyaros ellenszenv. Öröljünk hogy van még egy ilyen csapat aki ennyi ideje, ilyen látványos, gólratörő focit játszik a mai világban. És nem vagyok Barca drukker amúgy, de elismerem őket maximálisan, és Messit is élmény nézni, akit természetesen megintcsak sokan fikáznak már, hogy mit hypolják, nevetséges. Kit dícsérjenek a sportteljesítményéért, játékáért (nem celebség, nagyképűség, pénzéhség stb.) hanem az önfeledt fociáért ha nem őt? Csalódtam ma ebben az Arsenalban, ez a gyenge bunkerfoci ami előadtak, elég gáz volt. Ha szépen, és jól játszottak volna akkor nekik is örültem volna, mert szegények mindig a Barcelonáát kapják ki mostanában, de ez gyenge volt tőlük.
Azt sajnálom a legjobban, hogy most megint mindenki nyáladzani fog, hogy milyen kikúrt zseniális ez a barca...Sebii
több mint 14 éve
Arshavin padoztatását én is hibának érzem. Azért kezdett Rosi, mert ő sokkal jobb védekezésben, de ma nagyon súlytalan volt. Ugye emlékszünk a londoni meccsen mi történt amikor az orosz visszament védekezni, majdnem gólpasszt fejelt a csatárnak.ma inkább az Arsenal volt zseniálisan gyenge, az tuti, de hát ez van, ezt kell szeretni, a Barca fikát már nem fog kapni, ha nyer 😊
Azt sajnálom a legjobban, hogy most megint mindenki nyáladzani fog, hogy milyen kikúrt zseniális ez a barca...Sebii
több mint 14 éve
Arshavin padoztatását én is hibának érzem. Azért kezdett Rosi, mert ő sokkal jobb védekezésben, de ma nagyon súlytalan volt. Ugye emlékszünk a londoni meccsen mi történt amikor az orosz visszament védekezni, majdnem gólpasszt fejelt a csatárnak.Azt sajnálom a legjobban, hogy most megint mindenki nyáladzani fog, hogy milyen kikúrt zseniális ez a barca...
több mint 14 éve
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:közel nincs ez a védelem sem a középpálya az Inter tavalyijához.. szóval azért ez elég öngyilkos taktika volt így
Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!Sebii
a másik, hogy van Persie egy hatalmas vicc volt, Arshavin meg nem tudom, hogy miért nem játszott
több mint 14 éve
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...HanniMert volt pénze befizetni magát sajnos. Most is lehetne mondjuk 5 percet hosszabbítani.
Mondjuk wenger is hülye hogy Arshavint nem kezdeti. Remélem a barca nem megy tovább a következő körnél
több mint 14 éve
Sok összetevője volt ennek a vereségnek:Nagyon hiányzott egy jó Walcott. Az ő gyorsaságára lehetett volna alapozni a bunkerfocit, úgy hogy, ne adjuk fel teljesen a támadásokat. Wenger megpróbálta azt, amit az Inter tavaly. Be kell látni, ez a keret gyengébb és rutintalanabb, mint az az Inter. Nem gondoltam volna, hogy a csapat két legjobb játékosa, a klub arcai fognak meccsdöntő hibákat véteni. Fabregas felelőtlen trükközése és VP két idióta sárga lapján elment a meccs. Persze nem kell az egészet a nyakukba varrni, jobb csapat ez a Barca, ez tény. Na meg persze egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy VP tényleg nem hallotta.
Azért büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és emberesen megnehezítettük a nagy barca dolgát. Ja és Wilshere for President!
több mint 14 éve
Valaki magyarázza el nekem Bendner mit keres még ebben a csapatban, amikor városi kispályás bajnokságban vannak jobb csatárok...