Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cink ha bealszok a kedvenc csapatom meccsén? Kajak elfárad a szemem...
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 650 — Volt egy kis zápor
Valahogy találni kell Cselszkiéknek egy gólt idegenben is,mert még egyszer nem lesz ekkora mákjuk :rolleyes:

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Ezzel a játékkal meccset nyerni azért nem kis bravúr, le a kalappal 😉
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 947 — Vikings fan
Kommentator 2-1 el kodzont el valamirol lemaradtam 😊
Izgis lesz a visszavago ha a Chelsea talal mergy golt akkor lesz eselyuk max
több mint 14 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Istenem mekkora mákja van a kékeknek...
Barcelonban sem lehet másra számítani, reméljük elfogy a szerencse.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jézusom ezt az antifocit...Blevi
Csak így van esélyük, te is ugyanezt csinálnád, ha a Barca ellen kellene készülnöd...
több mint 14 éve
Jézusom ezt az antifocit...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Valdes-t...JC6
Nem az övé volt ez.szaba
Vetődik és megvan. Mit kell spárgázni? Igaz, innen könnyebb...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 184
De rühellem ezt a Valdes-t...JC6
Nem az övé volt ez.
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
bőven van keresnivalónk, a barca védelmééig nem sokszor jutottunk el, akkor viszont mindig zavarba jöttek 😊
drogba, cashley és meireles játéka nem tetszett a csapatból. cashley gólvonalról mentett, drogba gólt lőtt, meirelestől is várom a hasonlót 😀

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Valdes-t...
több mint 14 éve
2-0 lene jo 😊
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 790 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt a makkert......................tipikus Spurs meccs is egészen a vezető gólig a Chelsea sehol nem volt aztán Drogba talált egyet, remélem itt is lesz 5-1 😛 csak fordítva bár én ezek láttán az X-nek is örülnék
több mint 14 éve
De tipikus. Egy támadást vezet a Chelsea, és az egész eddigi meccsen alibiző Drogba lövi a gólt.szaba
Ennyi, elég dühítő. A helyzeteket meg be kell rúgni. Ugyanezt kell nyomni a Chelseanek köze nincs a meccshez.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 184
De tipikus. Egy támadást vezet a Chelsea, és az egész eddigi meccsen alibiző Drogba lövi a gólt.
több mint 14 éve
1-0 a chelszkinek ole
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Találtam egy nagyon jó kommentet (fetomy, ne sértődj meg, ez nem támadás 😀) az NSO-n.

KTE - Vidi 0-3

"3-szoros ligakupa győztes! Ha 3 csillagot nem is, de 3 kis narancsot felvarrhatnak a mezükre!"

😂
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 030
én meg a '99-est 😉 (sorry)davemayer
megvolt reggel a tréfa répa? 😊
több mint 14 éve
Én mindenhol azt olvasom, hogy ez a Bayern erőn felül teljesített, meg ennek a Realnak szarrá kellett volna vernie őket. Gyenge ez a München, így meg úgy...
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.JC6
én is így láttam...
remélem Viktornak lesz igaza és megnyerjük a visszavágót, de jelen pillanatban eléggé borúlátó vagyok.
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.eaglesmcnabb
Szerintem a BM tuti lő gólt Madridban, de ha jó napot fogtok ki, verhettek 3-at, 4-et...JC6
Persze és 10-9 el is tovább juthatnak, de maradjunk a realitások talaján. 1 gólt fogunk szopni viszont mégegyszer nem leszünk ennyre fogalmatlanok támadásban. 2-1es OT-t vagy 3-1 et várok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én mindenhol azt olvasom, hogy ez a Bayern erőn felül teljesített, meg ennek a Realnak szarrá kellett volna vernie őket. Gyenge ez a München, így meg úgy...
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.JC6
én is így láttam...
remélem Viktornak lesz igaza és megnyerjük a visszavágót, de jelen pillanatban eléggé borúlátó vagyok.
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.eaglesmcnabb
Szerintem a BM tuti lő gólt Madridban, de ha jó napot fogtok ki, verhettek 3-at, 4-et...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
én is így láttam...
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 023 — Whoops, looks like something went wrong.
Már kb. 3 hónapja lehozta fél olaszország, hogy Montolivo aláírt hozzánk.
Nagybevásárlás a lófaszt, azért, ezeket a játékosokat max. figyelemmel kísérjük, ami nálunk semmit sem ér kb., mercato/100 nevet dobnak fel, abból sosem jön senki, max ingyen, vagy nagyon olcsón kukázgatunk.
Csak minden évben eljátsszák ezt a Zsidóék, hogy minket, elfogult és mindig reménykedő Milan szurkolókat hülyítsék folyton.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120418-riccardo-montolivo-alairt-az-ac-milanhoz.html
Kagava+balbekk? Hol kell aláírni?

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én nem látom ennyire negatívan mint te Eagles. Látszott, hogy ha akar a Madrid akkor tud játszani. Amikor egyenlíteni kellett jöttek a támadások helyzetek stb. Azt mondjuk kurvára nem értem miért kellett ráülni az 1-1-re, mikor simán meg lehetett volna nyerni a meccset is. Biztos vagyok benne, hogy otthon nem így fogunk játszani. Khedira helyett Kaká, Coentrao helyet Marcelo és jó lesz ez a csapat. Most azt mondom otthon kettővel ütjük majd a Bayernt. Kicsit látszott amúgy a Madridon, hogy nekik ez a meccs nem fontos, hanem sokkal inkább a Barca illetve a Bayern elleni otthoni a kulcsmeccs.