Sorozatok
33 feliratkozó
14 órája
MC12
6 460
Igen, a 10 kevés, 100 valószínűleg jobb közelítés, és abban szinte biztos vagyok, hogy ez a 100, mondjuk úgy 90%ban azonos lenne, ha a szakértőket kérdeznénk, nem magunkfajta mezei olvasót. Egy szakértői lista pont attól szakértői, hogy nem ízlés kérdése, és akkor is beleteszi az Ulysses-t ha olvashatatlan mocsoknak tartja, önmagán túlmutató jelentősége miatt (ismerek ilyet) 😊Ízlés kérdése.Erős és elgondolkodtató állítás.A Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Mondjuk a 100 év magány minden idők 10 legjobb könyve között simán ott van, szóval elég magas a léc, de írok akkor hármat, ahol a sorozatot biztosan nem übereli a könyv:
Dzsokijuing
Mozart in the jungle, Terror, Dexter
r.baggio
MC12
Ritka még szakmai körökben is, hogy ugyanazt a 10 könyvet teszik a top10-be. Pláne hogy ki milyen zsánereket preferál. Van olyan barátom, akinél a top10-ben nincs is szépirodalom. 😊
De ha mondjuk elfogadjuk, hogy 100 könyv is lehet a top10-ben, akkor simán beleférhet. Ezért gondolom, hogy annak, aki olvasta a könyvet nem lesz nagy kaland a sorozat.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
15 órája
amúgy van olyan változtatás a könyvhöz képest ami javít a történeten (mória bejárata)lehet. 16-17 évesen olvastam őket.LotrBár a Gyűrűk ura nem sorozat, de ha szerinted a filmek jobbak, mint a könyvek, akkor nem olvastad a könyveket. Vagy túl fiatalon letudtad.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
viszont nagyrészt hülyeségekkel rakták tele és fontos dolgok maradtak ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
lehet. 16-17 évesen olvastam őket.Bár a Gyűrűk ura nem sorozat, de ha szerinted a filmek jobbak, mint a könyvek, akkor nem olvastad a könyveket. Vagy túl fiatalon letudtad.LotrA Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
www.netflix.com/hu/title/81087583?preventIntent=true
Aki látta már, milyen lett?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
De annyira dícsérik, hogy önmagában szar nem lehet. De a könyvhöz képest úgyis szar minden sorozatfeldolgozás. Én legalábbis nem tudok kivételt.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
peach
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
16 órája
Ízlés kérdése.Erős és elgondolkodtató állítás.A Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Mondjuk a 100 év magány minden idők 10 legjobb könyve között simán ott van, szóval elég magas a léc, de írok akkor hármat, ahol a sorozatot biztosan nem übereli a könyv:
Dzsokijuing
r.baggio
MC12
Ritka még szakmai körökben is, hogy ugyanazt a 10 könyvet teszik a top10-be. Pláne hogy ki milyen zsánereket preferál. Van olyan barátom, akinél a top10-ben nincs is szépirodalom. 😊
De ha mondjuk elfogadjuk, hogy 100 könyv is lehet a top10-ben, akkor simán beleférhet. Ezért gondolom, hogy annak, aki olvasta a könyvet nem lesz nagy kaland a sorozat.
16 órája
MC12
6 460
Erős és elgondolkodtató állítás.A Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Mondjuk a 100 év magány minden idők 10 legjobb könyve között simán ott van, szóval elég magas a léc, de írok akkor hármat, ahol a sorozatot biztosan nem übereli a könyv:
Dzsokijuing
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
16 órája
Bár a Gyűrűk ura nem sorozat, de ha szerinted a filmek jobbak, mint a könyvek, akkor nem olvastad a könyveket. Vagy túl fiatalon letudtad.LotrA Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
De annyira dícsérik, hogy önmagában szar nem lehet. De a könyvhöz képest úgyis szar minden sorozatfeldolgozás. Én legalábbis nem tudok kivételt.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
peach
16 órája
LotrA Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
A Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Mondjuk a 100 év magány minden idők 10 legjobb könyve között simán ott van, szóval elég magas a léc, de írok akkor hármat, ahol a sorozatot biztosan nem übereli a könyv:
Dzsokijuing
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
A Keresztapa, a Sztalker és az Amadeus, de sorozatban nekem sem rémlik ilyen.Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Nem olvastam a könyvet, de a sorozatot egy részig tudtam nézni.De a könyvhöz képest úgyis szar minden sorozatfeldolgozás. Én legalábbis nem tudok kivételt.A Hill-ház szelleme, khm.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Nekem a Hannibal ilyenItt a könyv azért nem egy műremek, és inkább alapanyag volt a könyv a sorozathoz, mintsem feldolgozás, de oké, ha ez feldolgozásnak számít, akkor adom, valóban kurva jó a sorozat, a könyv(ek) meg tizenkettő egy tucat.
no
1 napja
egyik legjobb art direction és fényképezés amit valaha láttam sorozatban sztemNekem a Hannibal ilyenHamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
no
1 napja
no
7 365
Nekem a Hannibal ilyenHamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
A Hill-ház szelleme, khm.Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Hamarabb kérdezted mint végig lehetett volna nézni. 😊Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
1 napja
Itt kérdeztem, a google-t én is ismeremWowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Wowowtelex.hu/after/2024/12/16/a-szaz-ev-magany-kritika-zsenialis-tevesorozat-regeny-gabriel-garcia-marquez?
r.baggio
2 napja
dugo93
4 245
Köszi, a leírtak logikusak. Simán lehet amúgy, hogy emiatt a hsz miatt szedtem le annak idején, csak most jutottam oda, hogy meg is nézzem. 😀Amúgy itt van amit 13 oldallal ezelőtt írtam róla 😄Igen, arra gondoltam. Ha emlékszel még rá akkor,A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Ez a lengyel? Azt láttam, nekem tetszett, asszem írtam is róla.
Egyébként nem rossz kis thriller. Főleg ha azoknak a dolgoknak van magyarázata, ami nekem nem jött át. 😀 2 szálon fut, az egyik 94-ben, a másik napjainkban. A régebbi szálon több időt is elbírtam volna.
A sztori szerintem kimondottan jó. A színészek nagyja elég gyenge, talán kicsit túl is van nyújtva, de a hangulata nekem bejött. 7,5 pont. Ha van magyarázat a kérdőjeleimre, akkor egy szűk 8-at is adnék rá.
dugo93
warr_b
| 1. Miért bukkant fel Arthur? Miért épp most?
2. Az öreg Goldsztajn miért ölte meg? A sztoriból a homi szálat leszámítva neki nem sok bűne volt. |
dugo93
bowl.hu/forum/egyeb-temak/sorozatok/2855859
warr_b
2 napja
Amúgy itt van amit 13 oldallal ezelőtt írtam róla 😄Igen, arra gondoltam. Ha emlékszel még rá akkor,A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Ez a lengyel? Azt láttam, nekem tetszett, asszem írtam is róla.
Egyébként nem rossz kis thriller. Főleg ha azoknak a dolgoknak van magyarázata, ami nekem nem jött át. 😀 2 szálon fut, az egyik 94-ben, a másik napjainkban. A régebbi szálon több időt is elbírtam volna.
A sztori szerintem kimondottan jó. A színészek nagyja elég gyenge, talán kicsit túl is van nyújtva, de a hangulata nekem bejött. 7,5 pont. Ha van magyarázat a kérdőjeleimre, akkor egy szűk 8-at is adnék rá.
dugo93
warr_b
2. Az öreg Goldsztajn miért ölte meg? A sztoriból a homi szálat leszámítva neki nem sok bűne volt. |
dugo93
2 napja
1.: igazából valszeg csak hogy beinduljon a sztori 😁Igen, arra gondoltam. Ha emlékszel még rá akkor,A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Ez a lengyel? Azt láttam, nekem tetszett, asszem írtam is róla.
dugo93
warr_b
dugo93
Amúgy az lehet még, hogy | tudta hogy az öreg otthonban van, leépült, demens, és tisztázni akarta vele a dolgokat, és bocsánatot kérni amiért a családja - igazából ok nèlkül - tönkretette a perrel és kártérítéssel. |
2.: | pont ezért ölte meg, mert táborvezetőként őt tették felelőssé a történtekért, és ráment mindene a kártérítések kifizetésére, holott Artur végig életven volt. Paweltől meg azért fosott, azért tett Artur hullájára Pawelről szóló újságcetliket meg akarta őt is megölni a végén, mert anno '94-ben látta a homo afférját az erdőben a gyilkos csávóval és félt hogy beszél róla, holott Pawelnek eszében sem volt ilyesmi. |
2 napja
topin
2 023
RTL+-on találtam egy westernsorozatot, Hell on Wheels, lezárt 2011-2016, látta valaki? Jókat írnak róla, de én még eleddig soha, sehol nem hallottam róla.Nekem volt benne furcsa évad, de összességében bejött. Ajánlom.
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
WowowMeg nem néztem meg és a regényt se olvastam de mindenhol pozitívan írnak róla ami szembejön
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Wowowwww.netflix.com/hu/title/81087583?preventIntent=true
---
3 napja
dugo93
4 245
Igen, arra gondoltam. Ha emlékszel még rá akkor,A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Ez a lengyel? Azt láttam, nekem tetszett, asszem írtam is róla.
dugo93
warr_b
3 napja
A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Ez a lengyel? Azt láttam, nekem tetszett, asszem írtam is róla.
dugo93
3 napja
dugo93
4 245
A The Woods-ot látta valaki? Most fejeztem be. Nekem eléggé tetszett, viszont vannak dolgok amiket nem értek.Egyébként nem rossz kis thriller. Főleg ha azoknak a dolgoknak van magyarázata, ami nekem nem jött át. 😀 2 szálon fut, az egyik 94-ben, a másik napjainkban. A régebbi szálon több időt is elbírtam volna.