Tenisz
16 feliratkozó
18 órája
Házat kellett volna arra tenni hogy egy bravúr után kiesik a choker amerikaiNem is volt nagy szorzó a spanyol ifjúra.
remontada
19 órája
Házat kellett volna arra tenni hogy egy bravúr után kiesik a choker amerikai
1 napja
Más meccset néztünk ezek szerint, és a számok is ezt mutatják (no meg Alcaraz is így gondolja és a szakértők is).Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
remontada
Szerkesztette: Jughead
1 napja
nem sok kiemelt maradt Miamiban
2 napja
En nem lattam a meccset es mar meg sem fogom nezni.Lényegtelen, csak kolléga írta hogy stat szerint Alcaraz jól játszott. Érdekelne mi alapján számolják ezt mert mint írtam pályát se találta el a meccs nagy részében de ez a szám alapján meg jól játszott.
Miert lenyegesek az hogy jol vagy rosszul jatszott alcaraz?
A ket szurkolotaboron kivul akik termeszetesen "jo alcarazt" akarnak kihozni a szamokbol.
no
2 napja
En nem lattam a meccset es mar meg sem fogom nezni. Miert lenyegesek az hogy jol vagy rosszul jatszott alcaraz?
A ket szurkolotaboron kivul akik termeszetesen "jo alcarazt" akarnak kihozni a szamokbol.
2 napja
Ez tiszta, de a statot nem értem. Pályát nem talál el valaki 1.5 szettig majd stat szerint jól játszott..3 nyert szettnél ilyen Korda kaliberek azért nem fognak gyakran nyerni ellene. Ott beleférnek ilyen kóválygások, itt meg nem.Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
remontada
ozibozi
2 napja
3 nyert szettnél ilyen Korda kaliberek azért nem fognak gyakran nyerni ellene. Ott beleférnek ilyen kóválygások, itt meg nem.Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Jughead
remontada
2 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Jughead
2 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Na ilyenekkel tele van majdnem minden korszak, minden generacioja es pontosan ez a ketto feltetel ami hihetetlen nehez feladat es keveseknek vagy akar senkinek nem sikerul adott korszakokban.
Kár hogy ........ fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
Es pont ugyanigy jon a "kovetkezo RF, Alcaraz, Agassi" es persze az 1/10 talan lesz top10 jatekos is egyszer beloluk.
2 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos). Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
2 napja
Meglepne ha innen nem 6:1/6:2 lenne6:4
remontada
Maradhat? 🙃
2 napja
Meglepett😃
2 napja
Meglepne ha innen nem 6:1/6:2 lenne
2 napja
🤣🤣Alcarazt Kordában tartják!Magát is sikerült
steelwolf
remontada
2 napja
Vesztett 7 labdát zsinórban
2 napja
Korda megmutatta h kell totálisan beszarni, ha a meccsért szerválsz 🤣
2 napja
Alcarazt Kordában tartják!
5 napja
Na lássuk a Marozsán - Fonseca derbit
9 napja
RF jo volt salakon is, sokkal jobb mint mondjuk most a legjobb palyaikon Shelton-ADM-FAA-Bublik-Fritz-FAA-Mensik, hogy csak az elejet nezzem a ranglistanak.Pont ezért írtam ha most lenne velük egykorú és ezt a játékot játszaná akkor szerintem ő lenne a harmadik. Salakon Federer se volt nagy ász, ezt a szerepet most az orosz venné át ebben a tekintetben. Füves gyenge teljesítmény az számomra is érdekes, pedig mindene adott hozzá. Fejben erős(már amikor formában van), de értsd úgy tud nyerni pl Zverevvel ellentétben. Ki tudnának hozni belőle egy komoly vetélytársat ha most indulna az ő karrierje.Fuu de nagy szükség van egy ilyen szintű Medvedevre. Kár hogy nem Sinnerekkel egykorú. Meglenne a nagy hármas. Remélem újra a régi lesz és lesz egy híd amíg valamelyik fiatal beérik. Remélhetőleg lesz akár ismét BIG4 is(igen én Murrayt is ide teszem). Ha pár évvel előbb vagy később illetve ha a Fed, Djoko, Nadal hármasból jön valaki más korban akkor biztos hogy Murrayről beszélnénk mint a nagy hármas tagja 10-15 GS győzelemmel.Medve sosem volt es lenne resze egy nagy 3-nak ( barmennyinek ). A jateka kemenypalyara van kalibralva. Sem fuvon ( itt erdekesebb miert nem, de jatekot kellene valtoztatnia, eddig nem tette meg es most mar tul oreg ). Raadasul ha egyszavasra akarjuk redukalni a jatekat akkor o a falat jatsza. ehhez iszonyatos fizikum kell es a rossz vegen van a kornak. Persze a csucsformajaval fantasztikus kemenypalyas, de mar reg lattuk a csucsformajat. De a mezony erosebb lesz vele ha nem fellangolas de meglatjuk.
remontada
Murray-t siman lehet hivni a 4.-nek. Csak nem tudott annyit nyerni, ami termeszetes. A big3 mindegyike a legjobb volt egy range-ben es emellett fantasztikus mindenhol mashol. Ide betorni nagyon nehez volt.
no
remontada
Medvere peldaul nem igaz, mert o jobb kemenypalyas jatekos, mint RF salakos volt. De kb amig jatszott top10 salakos volt RF.
Medvet meg kar igy nezni. Ahogy anno RF is valtozott a korulmenyekkel es lett belole vegulis inkabb alapvonaljatekos mint S&V. Medve az elozo korszakhoz igazodva volt zsenialis jatekos. Cserebe ezek a kozepen ragadtak most szenvednek. Az ujak viszont a mai jatekot fogjak hozni. Medve fantasztikus jatekos es persze mondhatnank ha 20 eves lenne akkor megint jo jatekos lenne egy teljesen mas jatekkal. De akkor maskeppen kellene felepitenie magat. 30 eves es egyertelmuen erre kell tolnia magat.De hogy erthetobb legyen, ha holnap megvaltoztatnak megint mindent es S&V lenne a jatek, akkor a mai mezony 80%-at 2 even belul verne az ifjusag. Az idosebbeket26+ felett meg meg nagyobb aranyban. Az atmenetet nyerne aki, de utana a friss ero aki erre edz vinne a palmat. A maiak kozul 5 db-t nem talalsz aki tud S&V roptet jatszani csak max taktikai vonalon.
Amugy peldaul itt erdemes megnezni a labdat, vegyetek egyet es jatszatok vele egy fel orat.
Zverevnel tobb baj vanemellett: a feje a legnagyobb, a taktikaja is es ez foleg a hajlandosag vagy a rossz coach. Ez volt medvenek is, mivel marha sikeres volt es kb a 2 legjobb kemenypalyas jatekos volt ezert nem volt hajlando valtoztatni. Most mar has to, mert a sajat formaja oriasit hanyatlott, mert o nem csaka a ket titan ellen szenvedett hanem a piszok szar mezony ellen is. Meglatjuk, mert tavaly mar elkezdett eletjeleket mutatni, de igazan nem nyert csak Zverev ellen az ertelmesek kozul. Iden is jo, de a legfontosabb tornan betli es 1 tornara vagyunk a salakos szezontol.
9 napja
Zverevnél ez már mentális gát. Annyit bukott nyerő helyzetből is. Inkább próbál a biztosra menni, de azzal lő öngólt folyamatosan. Ebben a korban nehéz elhinni hogy merne váltani.Fuu de nagy szükség van egy ilyen szintű Medvedevre. Kár hogy nem Sinnerekkel egykorú. Meglenne a nagy hármas. Remélem újra a régi lesz és lesz egy híd amíg valamelyik fiatal beérik. Remélhetőleg lesz akár ismét BIG4 is(igen én Murrayt is ide teszem). Ha pár évvel előbb vagy később illetve ha a Fed, Djoko, Nadal hármasból jön valaki más korban akkor biztos hogy Murrayről beszélnénk mint a nagy hármas tagja 10-15 GS győzelemmel.Ilyen szintű Medvedev ez előtt nem létezett és kétlem, hogy ezután fog, pedig nagyon kedvelem.
remontada
Mindenesetre azt jó látni, hogy egyre többen jönnek rá, hogy Alcaraz/Sinner ellen nem tudsz úgy nyerni, ha passzívan játszol. AdM is ezt próbálta Alcaraz ellen az AO-n (egy szettig bírta) és most Medve is ezt csinálta, ami igazából majdnem b2b W-t hozott neki (Sinner élete meccsét hozta adogatóként).
Bár nem kedvelem, de remélem Zverev nézte Medve meccseit, mert a Sinner elleni elődöntőben megint az jött ki, hogy egyszerűen nem mer váltani, pedig kéne.
Jughead