USA és a világ
32 feliratkozó
3 órája
www.reddit.com/r/Buy_European/comments/1vdbffy/a_migrant_who_arrived_in_ceuta_says_it_was_being/kiváncsi vagyok hogy vajon melyik bot farm indította be ezt a hullámot
orosz, usa, izrael, észak korea
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
üzletembernek szar, ha nem az lenne akkor nem visz csődbe kb minden cégetOnlyMindig is egy gátlástalan üzletember marad, ebben a keretrendszerben korlátok nincsenek.fansTrump, hihetelten a pali😀 midnegy hogy milyen elojellel de az
telex.hu/techtud/2026/08/01/donald-trump-azt-tervezi-hogy-eladja-a-truth-social-bejegyzeseinek-elozetes-megtekintesi-jogat-1
JéBé
Dzsokijuing
viszont mint scammer elsőrangú
5 órája
OnlyMindig is egy gátlástalan üzletember marad, ebben a keretrendszerben korlátok nincsenek.fansTrump, hihetelten a pali😀 midnegy hogy milyen elojellel de az
telex.hu/techtud/2026/08/01/donald-trump-azt-tervezi-hogy-eladja-a-truth-social-bejegyzeseinek-elozetes-megtekintesi-jogat-1
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
15 órája
Onlyez már ilyen másfél hetes infofansTrump, hihetelten a pali😀 midnegy hogy milyen elojellel de az
JéBé
de legalább megjött a telexhez is 😀
15 órája
Only telex.hu/techtud/2026/08/01/donald-trump-azt-tervezi-hogy-eladja-a-truth-social-bejegyzeseinek-elozetes-megtekintesi-jogat-1
23 órája
Milyen migráns az, aki tizenéves, és mezítláb, félmeztelenül, egy szál kisgatyában migrál?Meztéllábas invázió - egyátalán ne gondolj politikai megrendelésre, meg a strandolókat teherautókkat vitték és a marokkói oldalon meg kinyitották nekik a kapukat a szögestrótba és kabálták, hogy éjjen Sanchez, akivéletlenül a baloldali spanyol miniszterelnök
Én most láttam videót, ezek nem szerencsétlen menekültek, hanem olyan, mintha valaki mondta volna egy rakat strandolónak, hogy "most mindenki egyszerre be a vízbe". Azok meg uccu, mentek.
Őszentsége Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
23 órája
Milyen migráns az, aki tizenéves, és mezítláb, félmeztelenül, egy szál kisgatyában migrál?Én most láttam videót, ezek nem szerencsétlen menekültek, hanem olyan, mintha valaki mondta volna egy rakat strandolónak, hogy "most mindenki egyszerre be a vízbe". Azok meg uccu, mentek.
1 napja
Nyílván, ha megfenyegették őket, hogy felfüggesztik a szabad mozgást Spanyolországból más schengen tagállamba... pl Olaszok meg is lépték...Pedro Sánchezt meg a migráns politikája miatt említettem. Az említett migránsok át lesznek szállítva Algecirasba, majd onnan más spanyol városokba... és end of story, ami nagyon veszélyes üzenet...telex.hu/kulfold/2026/07/31/ceuta-spanyolorszag-spanyol-enklave-marokko-migransok
gyurczi
vagy nem
Negritis, a vajda
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 napja
Pedro Sánchezt meg a migráns politikája miatt említettem. Az említett migránsok át lesznek szállítva Algecirasba, majd onnan más spanyol városokba... és end of story, ami nagyon veszélyes üzenet...telex.hu/kulfold/2026/07/31/ceuta-spanyolorszag-spanyol-enklave-marokko-migransok
gyurczi
vagy nem
1 napja
mint írtam ez most lehet inkább az USA, ugye Rubioék mondtak már érdeseket:Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅konteó: külföldi (orosz) azért mozgatják ám a szálakat és nem kevés pénzzel , ez a migrációs majd arra adott szélsőjobbos erősődés jól jön nekik, de nem csak nekik, Kinának az Usának is, az EU csak egy piac legyen ,az egységet bomlasztani , a közös döntéshozatalt még jobban nehezíteni minden versenytársnak érdeke. nem irigylem az utódaim én valószinüleg megúszok,úsztam egy világégést, de lehet unokáim már kinai urakat fognak húzogatni a dunakorzón riksában,
Aztán épphogy leértek spanyol földre lopnak, garázdálkodnak, spanyolokat vernek akár rendőröket is.
Elpuhult világ ez, Európa biztos.
KeyG
Josszi
www.moroccoworldnews.com/2026/04/285816/ceuta-melilla-are-not-in-spain-top-rubio-ally-escalates-against-madrid/
Madrid - Washington beef van erősen
és korábban is voltak már ott erős rohamok
ettől simán lehet organikus roham a bírósági döntések miatt is
1 napja
Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅konteó: külföldi (orosz) azért mozgatják ám a szálakat és nem kevés pénzzel , ez a migrációs majd arra adott szélsőjobbos erősődés jól jön nekik, de nem csak nekik, Kinának az Usának is, az EU csak egy piac legyen ,az egységet bomlasztani , a közös döntéshozatalt még jobban nehezíteni minden versenytársnak érdeke. nem irigylem az utódaim én valószinüleg megúszok,úsztam egy világégést, de lehet unokáim már kinai urakat fognak húzogatni a dunakorzón riksában,
Aztán épphogy leértek spanyol földre lopnak, garázdálkodnak, spanyolokat vernek akár rendőröket is.
KeyG
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 napja
Hát lopta, mi baj van azzal? 😀Vicces volt, h az egyik csàvó liveban közvetítette a többiek szoros-àtúszását, a kezében egy IPhone 17 Pro Max-szal (600000 ft) majd nyilatkozta, h a pénztelenség miatt megy át Spanyolországba.Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅A mobilnak es a nyelvtudasnak mi koze van ahhoz h vki menekult-e vagy sem?
KeyG
Lúdas Solymi
Willie Parker
1 napja
Vicces volt, h az egyik csàvó liveban közvetítette a többiek szoros-àtúszását, a kezében egy IPhone 17 Pro Max-szal (600000 ft) majd nyilatkozta, h a pénztelenség miatt megy át Spanyolországba.Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅A mobilnak es a nyelvtudasnak mi koze van ahhoz h vki menekult-e vagy sem?
KeyG
Lúdas Solymi
1 napja
Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅A mobilnak es a nyelvtudasnak mi koze van ahhoz h vki menekult-e vagy sem?
KeyG
1 napja
Szegények mi elől “menekülnek” mobillal a kezükbe veszik fel ahogy átúsznak mondogatják, hogy gyógyszert akarnak, jobb tanítást és jobb életet, ANGOLUL. 😅Aztán épphogy leértek spanyol földre lopnak, garázdálkodnak, spanyolokat vernek akár rendőröket is.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
A kurva meleg, víz nélküli Afrikából átmennek a kurva meleg, víz nélküli Spanyolországba.Nem elmélet... mindenhol csökken a migráció a mediterrániumban, Libya az ahol nem olyan nagy mértékben. Nyilván való, hogy lesznek ilyen komolyabb kilengések, amikor nagyobb tömegek megjelennek egyes helyeken, mert más korridorokban nem jutnak át...vagy Trump&Bibi és még mindig Afrikában vagyunk ugyeBottleneck effect meg Pedro Sánches...index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/ugye itt még 1500ról van szó
remek hely.
alapbol csungnek az emberek a 10+ melteres keriteseken.
es nagyobb cegek ceutaba vittek at irodakat gibraltarrol.nem is ertem
YoungZeeZee
azóta tán 50k
www.bbc.com/news/articles/cx2kp639yx4o
kiváncsi vagyok mihez lehet itt kezdeni úgy alapvetően bármilyen szinten
az index cikk azért csúsztatgatott elvileg
www.dw.com/en/spain-will-send-troops-to-ceuta-to-help-with-border-security/a-78177638
legalábbis ez alapján a 2 kormány dolgozik azon hogy lehet visszavinni az illegális átlépőket instant
a marokkóiak már "riot control" cuccokat vetnek be
efe.com/english/latest-news/2026-07-31/morocco-uses-riot-control-equipment-at-border-with-ceuta/
Negritis, a vajda
gyurczi
vannak elég vad elméletek
Negritis, a vajda
Pedro Sánchezt meg a migráns politikája miatt említettem. Az említett migránsok át lesznek szállítva Algecirasba, majd onnan más spanyol városokba... és end of story, ami nagyon veszélyes üzenet...
gyurczi
Egyébként azt tudjuk, h mennyi spanyol költözik át délről a hűvösebb Marokkóba?
1 napja
Nem elmélet... mindenhol csökken a migráció a mediterrániumban, Libya az ahol nem olyan nagy mértékben. Nyilván való, hogy lesznek ilyen komolyabb kilengések, amikor nagyobb tömegek megjelennek egyes helyeken, mert más korridorokban nem jutnak át...vagy Trump&Bibi és még mindig Afrikában vagyunk ugyeBottleneck effect meg Pedro Sánches...index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/ugye itt még 1500ról van szó
remek hely.
YoungZeeZee
azóta tán 50k
www.dw.com/en/spain-will-send-troops-to-ceuta-to-help-with-border-security/a-78177638
legalábbis ez alapján a 2 kormány dolgozik azon hogy lehet visszavinni az illegális átlépőket instant
efe.com/english/latest-news/2026-07-31/morocco-uses-riot-control-equipment-at-border-with-ceuta/
Negritis, a vajda
gyurczi
Negritis, a vajda
Pedro Sánchezt meg a migráns politikája miatt említettem. Az említett migránsok át lesznek szállítva Algecirasba, majd onnan más spanyol városokba... és end of story, ami nagyon veszélyes üzenet...
1 napja
vagy Trump&Bibi és még mindig Afrikában vagyunk ugyeBottleneck effect meg Pedro Sánches...index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/ugye itt még 1500ról van szó
remek hely.
YoungZeeZee
azóta tán 50k
Negritis, a vajda
gyurczi
1 napja
Bottleneck effect meg Pedro Sánches...index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/ugye itt még 1500ról van szó
remek hely.
YoungZeeZee
azóta tán 50k
Negritis, a vajda
1 napja
index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/ugye itt még 1500ról van szó
remek hely.
YoungZeeZee
azóta tán 50k
2 napja
2 napja
index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/Hát meg kell büntetni a spanyolokat, de nyilván egy határnak nem 2 oldala van, hanem csak 1...
remek hely.
YoungZeeZee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 napja
YoungZeeZee
9 942
index.hu/kulfold/2026/07/30/migracio-krizis-spanyolorszag-ceuta-bevandorlas/remek hely.
3 napja
Surprisewww.cnbc.com/2026/07/29/james-comey-trump-8647-seashells-threat-secret-service.html