USA és a világ

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 992
Új helyen :  fr24.com/FORTE10/2afe81cf
Greengo
alaposan megnézi a fehérorosz határt...nem túl örömteli, de az ördög nem alszik
Klaci79
Nem a targyalasok miatt van ott?
Ha jol tudom most a lengyel-belarusz hatarnal tartjak.
Solymi
Elvileg holnap reggel fognak összeülni...ma este indult el Kijevből a konvoj
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 060
Greengo
Klaci79
Nem a targyalasok miatt van ott?
Ha jol tudom most a lengyel-belarusz hatarnal tartjak.
több mint 4 éve
Petiminiszter kommunikációjából érződik, hogy csöppet ideges és kezdi elveszteni a kontrollt.
Tusk meg a többiek helyében én még tennék rájuk egy kis nyomást, megnézni, hogy mikor roppannak össze...

telex.hu/kulfold/2022/03/02/szijjarto-donald-tusk-notorius-hazudozo-kerjen-bocsanatot-az-ordas-hazugsagaert
Solymi
Mé... há nincs igaza a BDSRSTNT!
Hát szétlövik azonnal az országból érkező szállítmányokat...
Mit nem lehet ezen érteni.
Máshonnan érkező halált okozó fegyevereket nem bántanak.
Csak a tőlünk érkezőket.
Mer hát hol a világ közepe?
gyurczi
Senkit nem védve, de a cikk lényegét adó swift bojkott vétóját a németek tovább gondolták magukénak mint mi.
clbass
Teny, viszont a nemetek nem is vedekeztek h hat mi nem is, meg kulonben is mindenki hazudik, mert mi az elejetol fogva tamogattunk mindent is, mar akkor mikor meg szo se volt rola.

Ugyanez a legterzar is, kb. minden orszagot kulon jelentettek be, h o is meg o is, stb. Aztan a szlovakok mellett mi voltunk a masik akinel azt mondtak h akkor most az EU bezar…

Tisztan latszik h mi mindent az utolso pillanatig huzunk es mindenbol ki akarjuk hozni h semlegesek vagyunk es ezt jo hangosan tudatjuk mindenkivel.

Mindekozben Svajc azert csatlakozott mindenhez, mert a polgarok kivertek a balhet es tudtommal a kormanyuk azota is kussban van.

Ugyanez asszem elmondhato a szlovakokrol meg az osztrakokrol is, de tobb mas orszag se nagyon van benne a hirekben.
Vagy legalabbis csak nem kapja fel a kulfoldi media, mert szepen betagozodtak a fosodorba es teszik amit elvar az EU toluk.
több mint 4 éve
Gyerekek kemények vagytok.
96 oldalas az USA-Világ topic, és abból 46 oldalt az elmúlt 7 nap alatt sikerült összehozni. 😀
Respect!
akdestroyer
Sztem mindenki jobban orult volna annak, hogyha csak 2-3 oldal kerul be ugy, h nincs semmifele haborurol szo benne 😕
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
96 oldalas az USA-Világ topic, és abból 46 oldalt az elmúlt 7 nap alatt sikerült összehozni. 😀
Respect!
akdestroyer
lehet némi update ráférne a topikcímre
briareos
RUS és a világ? 😀
Tony Adams
CCCP?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Respect!
akdestroyer
briareos
RUS és a világ? 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
Greengo
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Respect!
akdestroyer

több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 905
Respect!

több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Petiminiszter kommunikációjából érződik, hogy csöppet ideges és kezdi elveszteni a kontrollt.
Tusk meg a többiek helyében én még tennék rájuk egy kis nyomást, megnézni, hogy mikor roppannak össze...

telex.hu/kulfold/2022/03/02/szijjarto-donald-tusk-notorius-hazudozo-kerjen-bocsanatot-az-ordas-hazugsagaert
Solymi
Csak a tőlünk érkezőket.
gyurczi
Senkit nem védve, de a cikk lényegét adó swift bojkott vétóját a németek tovább gondolták magukénak mint mi.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
gyurczi New York Giants 2 620 — Giants fan

Solymi
Csak a tőlünk érkezőket.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette, hogy Moszkva továbbra is elkötelezett Ukrajna demilitarizálása mellett és hozzátette, hogy listát kell készíteni azokról a konkrét fegyverekről, amit nem lehet Ukrajna területére bevinni. De hozzátette, hogy elismerik az ukrán nép jogát arra, hogy saját vezetőt válasszanak, valamint Volodomir Zelenszkijt legitim elnöknek."
Az utolsó két mondat komoly előrelépés lenne orosz részről...
Klaci79
Ahogy naprol napra egyre jobban sullyednek bele a szartengerbe, kenytelenek lesznek 1-2 dolgot elismerni. Kivancsi vagyok hogy milyen konkret fegyverekre gondol... hatha holnap megtudjuk.
Vrij6
Gondolom kb. azt lehetne, ami egy jobban felszerelt rendőrségnek van.
Nem, nem az amerikai SWAT-re gondolnak…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Hányinger

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette, hogy Moszkva továbbra is elkötelezett Ukrajna demilitarizálása mellett és hozzátette, hogy listát kell készíteni azokról a konkrét fegyverekről, amit nem lehet Ukrajna területére bevinni. De hozzátette, hogy elismerik az ukrán nép jogát arra, hogy saját vezetőt válasszanak, valamint Volodomir Zelenszkijt legitim elnöknek."
Klaci79
Ahogy naprol napra egyre jobban sullyednek bele a szartengerbe, kenytelenek lesznek 1-2 dolgot elismerni. Kivancsi vagyok hogy milyen konkret fegyverekre gondol... hatha holnap megtudjuk.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 928 — Apu ökölbeszorított keze
Klaci79
azért könnyű az oroszoknak mert ugyesen és a megszokott szerint semmi konkrétot nem mondanak. Így bármikor megmondhatják,hogy ezt akartuk....

Mert ez a demilitarizálság is egy ködös valami. Azt eleve nem gondolták,hogy egy 40 milliós ország nulla fegyvert fog tartani.... best scenario az lett volna nekik ha csak orosz fegyvert tartanak de ez már elúszott nekik....

több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő.
Vrij6
"Szerencsére" nem Magyarországon keresztül 🧐
zemanla
Euronews-t nézem éppen, csináltak egy közvélemény kutatást Magyarországon amely számomra elég elkeserítő eredményeket mutatott.. az egyik pl az volt, hogy az emberek 70%-a egyet ért abban, h nem engedjük át a fegyvereket Mo-n keresztül.
Szesze
Az Euronewst én lehet, hogy fenntartásokkal kezelném...

telex.hu/gazdasag/2021/12/20/magyarorszagon-is-jol-ismert-portugal-befekteto-veheti-meg-a-euronews-csoportot
Solymi
akkor jó 😊

szerintem életemben először kapcsoltam erre a csatornára, de valószínű akkor utoljára is.
Szesze
Nekem is kerekedett a szemem, gyorsan el is kapcsoltam

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 430
Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő.
Vrij6
zemanla
Euronews-t nézem éppen, csináltak egy közvélemény kutatást Magyarországon amely számomra elég elkeserítő eredményeket mutatott.. az egyik pl az volt, hogy az emberek 70%-a egyet ért abban, h nem engedjük át a fegyvereket Mo-n keresztül.
Szesze

telex.hu/gazdasag/2021/12/20/magyarorszagon-is-jol-ismert-portugal-befekteto-veheti-meg-a-euronews-csoportot
Solymi
Mindenképpen. Főleg, hogy a folyosói pletykák alapján megmérték a három kulcsüzenetet (ne küldjünk fegyvereket, ne küldjünk katonákat, ne engedjünk a légtéren àt a fegyverszállítókat) és 90%+ aki egyetért ezekkel 😊 . Nem véletlenül szajkózza már az utolsó csinovnyik is ezt a három tételt, meg a variációit. Ugyanezt csinálták a migránsos népszavazásnál és bőven több szavazatot kaptak, mint a tábor.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Vrij6
zemanla
Szesze

Solymi
akkor jó 😊

szerintem életemben először kapcsoltam erre a csatornára, de valószínű akkor utoljára is.

Szerkesztette: Szesze