USA és a világ
Elvileg holnap reggel fognak összeülni...ma este indult el Kijevből a konvojNem a targyalasok miatt van ott?Új helyen : fr24.com/FORTE10/2afe81cfalaposan megnézi a fehérorosz határt...nem túl örömteli, de az ördög nem alszik
Greengo
Klaci79
Ha jol tudom most a lengyel-belarusz hatarnal tartjak.
Solymi
Nem a targyalasok miatt van ott?Új helyen : fr24.com/FORTE10/2afe81cfalaposan megnézi a fehérorosz határt...nem túl örömteli, de az ördög nem alszik
Greengo
Klaci79
Ha jol tudom most a lengyel-belarusz hatarnal tartjak.
Teny, viszont a nemetek nem is vedekeztek h hat mi nem is, meg kulonben is mindenki hazudik, mert mi az elejetol fogva tamogattunk mindent is, mar akkor mikor meg szo se volt rola.Senkit nem védve, de a cikk lényegét adó swift bojkott vétóját a németek tovább gondolták magukénak mint mi.Petiminiszter kommunikációjából érződik, hogy csöppet ideges és kezdi elveszteni a kontrollt.Mé... há nincs igaza a BDSRSTNT!
Tusk meg a többiek helyében én még tennék rájuk egy kis nyomást, megnézni, hogy mikor roppannak össze...
telex.hu/kulfold/2022/03/02/szijjarto-donald-tusk-notorius-hazudozo-kerjen-bocsanatot-az-ordas-hazugsagaert
Solymi
Hát szétlövik azonnal az országból érkező szállítmányokat...
Mit nem lehet ezen érteni.
Máshonnan érkező halált okozó fegyevereket nem bántanak.
Csak a tőlünk érkezőket.
Mer hát hol a világ közepe?
gyurczi
clbass
Ugyanez a legterzar is, kb. minden orszagot kulon jelentettek be, h o is meg o is, stb. Aztan a szlovakok mellett mi voltunk a masik akinel azt mondtak h akkor most az EU bezar…
Tisztan latszik h mi mindent az utolso pillanatig huzunk es mindenbol ki akarjuk hozni h semlegesek vagyunk es ezt jo hangosan tudatjuk mindenkivel.
Mindekozben Svajc azert csatlakozott mindenhez, mert a polgarok kivertek a balhet es tudtommal a kormanyuk azota is kussban van.
Ugyanez asszem elmondhato a szlovakokrol meg az osztrakokrol is, de tobb mas orszag se nagyon van benne a hirekben.
Vagy legalabbis csak nem kapja fel a kulfoldi media, mert szepen betagozodtak a fosodorba es teszik amit elvar az EU toluk.
Gyerekek kemények vagytok.Sztem mindenki jobban orult volna annak, hogyha csak 2-3 oldal kerul be ugy, h nincs semmifele haborurol szo benne 😕
96 oldalas az USA-Világ topic, és abból 46 oldalt az elmúlt 7 nap alatt sikerült összehozni. 😀
Respect!
akdestroyer
CCCP?RUS és a világ? 😀Gyerekek kemények vagytok.lehet némi update ráférne a topikcímre
96 oldalas az USA-Világ topic, és abból 46 oldalt az elmúlt 7 nap alatt sikerült összehozni. 😀
Respect!
akdestroyer
briareos
Tony Adams

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
RUS és a világ? 😀Gyerekek kemények vagytok.lehet némi update ráférne a topikcímre
Respect!
akdestroyer
briareos
Szerkesztette: Tony Adams
Új helyen : fr24.com/FORTE10/2afe81cfalaposan megnézi a fehérorosz határt...nem túl örömteli, de az ördög nem alszik
Greengo
Gyerekek kemények vagytok.lehet némi update ráférne a topikcímre
Respect!
akdestroyer
Respect!
Senkit nem védve, de a cikk lényegét adó swift bojkott vétóját a németek tovább gondolták magukénak mint mi.Petiminiszter kommunikációjából érződik, hogy csöppet ideges és kezdi elveszteni a kontrollt.Mé... há nincs igaza a BDSRSTNT!
Tusk meg a többiek helyében én még tennék rájuk egy kis nyomást, megnézni, hogy mikor roppannak össze...
telex.hu/kulfold/2022/03/02/szijjarto-donald-tusk-notorius-hazudozo-kerjen-bocsanatot-az-ordas-hazugsagaert
Solymi
Csak a tőlünk érkezőket.
gyurczi
Russian soldiers continue to get a warm welcome in Ukraine: “Do you know where you are?! It’s Konotop. Here every second woman is a witch. Tomorrow you’ll no longer be able to get your d*ck to stand” pic.twitter.com/N8UcJUgsaD
— Oliver Carroll (@olliecarroll) March 2, 2022
RUAF SU-25 shot down north of Kyiv, RF-91961 pic.twitter.com/HNIBQ0Shlh
— OSINTtechnical (@Osinttechnical) March 2, 2022
Petiminiszter kommunikációjából érződik, hogy csöppet ideges és kezdi elveszteni a kontrollt.Mé... há nincs igaza a BDSRSTNT!
Solymi
Csak a tőlünk érkezőket.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Gondolom kb. azt lehetne, ami egy jobban felszerelt rendőrségnek van."Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette, hogy Moszkva továbbra is elkötelezett Ukrajna demilitarizálása mellett és hozzátette, hogy listát kell készíteni azokról a konkrét fegyverekről, amit nem lehet Ukrajna területére bevinni. De hozzátette, hogy elismerik az ukrán nép jogát arra, hogy saját vezetőt válasszanak, valamint Volodomir Zelenszkijt legitim elnöknek."Ahogy naprol napra egyre jobban sullyednek bele a szartengerbe, kenytelenek lesznek 1-2 dolgot elismerni. Kivancsi vagyok hogy milyen konkret fegyverekre gondol... hatha holnap megtudjuk.
Az utolsó két mondat komoly előrelépés lenne orosz részről...
Klaci79
Vrij6
Nem, nem az amerikai SWAT-re gondolnak…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Russia’s Education Ministry is rolling out a special campaign to ensure that the nation, especially its schoolchildren, understand that the war in Ukraine isn’t a “war.” More details here: https://t.co/UKpOmtlg3G pic.twitter.com/v6vmbbxxjI
— Meduza in English (@meduza_en) March 2, 2022
"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette, hogy Moszkva továbbra is elkötelezett Ukrajna demilitarizálása mellett és hozzátette, hogy listát kell készíteni azokról a konkrét fegyverekről, amit nem lehet Ukrajna területére bevinni. De hozzátette, hogy elismerik az ukrán nép jogát arra, hogy saját vezetőt válasszanak, valamint Volodomir Zelenszkijt legitim elnöknek."Ahogy naprol napra egyre jobban sullyednek bele a szartengerbe, kenytelenek lesznek 1-2 dolgot elismerni. Kivancsi vagyok hogy milyen konkret fegyverekre gondol... hatha holnap megtudjuk.
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
"Szergej Lavrov orosz külügyminiszter ma kijelentette, hogy Moszkva továbbra is elkötelezett Ukrajna demilitarizálása mellett és hozzátette, hogy listát kell készíteni azokról a konkrét fegyverekről, amit nem lehet Ukrajna területére bevinni. De hozzátette, hogy elismerik az ukrán nép jogát arra, hogy saját vezetőt válasszanak, valamint Volodomir Zelenszkijt legitim elnöknek."azért könnyű az oroszoknak mert ugyesen és a megszokott szerint semmi konkrétot nem mondanak. Így bármikor megmondhatják,hogy ezt akartuk....
Klaci79
Mert ez a demilitarizálság is egy ködös valami. Azt eleve nem gondolták,hogy egy 40 milliós ország nulla fegyvert fog tartani.... best scenario az lett volna nekik ha csak orosz fegyvert tartanak de ez már elúszott nekik....
According to U.S. officials speaking today, ~100,000 #Russia troops inside #Ukraine (~70% of its entire deployed force) is running out, or has already run out of fuel & food.
— Charles Lister (@Charles_Lister) March 2, 2022
Four Russian fighter planes violated Swedish airspace at Gotland.
— Petri Mäkelä (@pmakela1) March 2, 2022
At the same time Finland and Sweden are having a joint military exercise on the island with both Finnish F/A-18:s and Swedish JAS-39:s operating in the area!#BREAKING #säkpol #turpo https://t.co/LX5Hja5lcG
Nekem is kerekedett a szemem, gyorsan el is kapcsoltamakkor jó 😊Az Euronewst én lehet, hogy fenntartásokkal kezelném...Euronews-t nézem éppen, csináltak egy közvélemény kutatást Magyarországon amely számomra elég elkeserítő eredményeket mutatott.. az egyik pl az volt, hogy az emberek 70%-a egyet ért abban, h nem engedjük át a fegyvereket Mo-n keresztül.Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő."Szerencsére" nem Magyarországon keresztül 🧐
Vrij6
zemanla
Szesze
telex.hu/gazdasag/2021/12/20/magyarorszagon-is-jol-ismert-portugal-befekteto-veheti-meg-a-euronews-csoportot
Solymi
szerintem életemben először kapcsoltam erre a csatornára, de valószínű akkor utoljára is.
Szesze

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Mindenképpen. Főleg, hogy a folyosói pletykák alapján megmérték a három kulcsüzenetet (ne küldjünk fegyvereket, ne küldjünk katonákat, ne engedjünk a légtéren àt a fegyverszállítókat) és 90%+ aki egyetért ezekkel 😊 . Nem véletlenül szajkózza már az utolsó csinovnyik is ezt a három tételt, meg a variációit. Ugyanezt csinálták a migránsos népszavazásnál és bőven több szavazatot kaptak, mint a tábor.Az Euronewst én lehet, hogy fenntartásokkal kezelném...Euronews-t nézem éppen, csináltak egy közvélemény kutatást Magyarországon amely számomra elég elkeserítő eredményeket mutatott.. az egyik pl az volt, hogy az emberek 70%-a egyet ért abban, h nem engedjük át a fegyvereket Mo-n keresztül.Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő."Szerencsére" nem Magyarországon keresztül 🧐
Vrij6
zemanla
Szesze
telex.hu/gazdasag/2021/12/20/magyarorszagon-is-jol-ismert-portugal-befekteto-veheti-meg-a-euronews-csoportot
Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
akkor jó 😊Az Euronewst én lehet, hogy fenntartásokkal kezelném...Euronews-t nézem éppen, csináltak egy közvélemény kutatást Magyarországon amely számomra elég elkeserítő eredményeket mutatott.. az egyik pl az volt, hogy az emberek 70%-a egyet ért abban, h nem engedjük át a fegyvereket Mo-n keresztül.Esztektol erkezett masodik adag javelin, meg a nemet adag is megerkezett, 500 db Stinger, 1000 db panceltörő."Szerencsére" nem Magyarországon keresztül 🧐
Vrij6
zemanla
Szesze
Solymi
szerintem életemben először kapcsoltam erre a csatornára, de valószínű akkor utoljára is.
Szerkesztette: Szesze