USA és a világ
Én csak azt nem értem, h miből gondolod, h egy ártér/hullámtér legalacsonyabb pontjára építenek fegyvergyárat az oroszok, ami ugye nemzetstratégiailag elég WTF húzás lenne..Ironia. Írtam hogy a fegyvergyarak szempontjabol. De itt befejeztem.Ja hogy ez csak így működik? Várjál, szólok Orbán bácsinak is hogy ne lopjon!Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 13, 2024
And water is still rising.
There are important Russian weapon factories in the region. pic.twitter.com/OcnkS5X6BY
12 méteres, és emelkedik. A fegyvergyáraknak remélhetőleg annyi.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Én nem zárók ki semmit, lehet ilyen hülyék. Csak furcsállom.
Bár közben írták, hogy nem Széchenyi idézet, de egyébként is, 2024-ben én igyekszem nem a 19. századi értékek szerint élni.Igen. De ezt már Széchenyi is megmondta anno.Én pl. nem értek egyet a magyar politikai vezetéssel, ha valamilyen őrült ötlet miatt háborúzni kezdenének azzal sem értenék egyet, de nehéz ellene mit tenni (és ez még csak nem is Oroszország). Ennek ellenére megérdemelném, hogy ez történjen velem, mert itt élek?Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
There are important Russian weapon factories in the region. pic.twitter.com/OcnkS5X6BY
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Jughead
„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Go Vikings!
Fun fact: Széchenyi sose mondott ilyet.Igen. De ezt már Széchenyi is megmondta anno.Én pl. nem értek egyet a magyar politikai vezetéssel, ha valamilyen őrült ötlet miatt háborúzni kezdenének azzal sem értenék egyet, de nehéz ellene mit tenni (és ez még csak nem is Oroszország). Ennek ellenére megérdemelném, hogy ez történjen velem, mert itt élek?Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Jughead
„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Go Vikings!
www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/
Igen. De ezt már Széchenyi is megmondta anno.Én pl. nem értek egyet a magyar politikai vezetéssel, ha valamilyen őrült ötlet miatt háborúzni kezdenének azzal sem értenék egyet, de nehéz ellene mit tenni (és ez még csak nem is Oroszország). Ennek ellenére megérdemelném, hogy ez történjen velem, mert itt élek?Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Jughead
Tulzas az relativ. Iran nem akar haborut igazan es a fo celja a nuklearis fegyver amivel el tudna riasztani mind Izraelt/Usat. Mivel igazan nem akar haborut nem kuldott meg akkorat sem mint a Hamasz ami szinten o. De meg is atlepett egy oriasi kuszobot amit eddig sosem. Ha akarom ez mar maga a legfontosabb mozzanat. Zsenialis sakklepes volt toluk ha mar atlepte ezt a kuszobot. En jobban szerettem volna ha nem lepi at. Meg boven megallithato, de most a kovetkezo lepes Izraelnel van, addig Iran ertelemszeruen fenyegetozik. Irannak nincs eselye egy haboru eseten, de Izr/usa sem tud nyerni csak a csatamezon.A lenyeg nem a kar, bejelentes, mennyiseg hanem Iran a sajat teruleterol most eloszor intezett tamadast Izrael ellen es nem a Hamasz....Hezbo.......stb. lett megkerve a harcra. Most nem a zold emberkek tamadtak, hanem Iran megha egy szepen becsomagolt es elkerulhetetlennek komunikalt valaszcsapasnak van eladva. Remek sakklepes. Erre kell egy olyan valasz ahol nem mutatkozol gyengenek es nem is eszkalalsz.De azért Irán se merte túlzásba vinni, fosnak azért rendesen az esetleges választól. Megint főleg a fenyegetőzés megy.
no
Klaci79
Ilyet sehol nem irtam. Ne adj a szamba ilyen szavakat, kosz.folyamatosan örömködsz mikor az orosz civilekkel bármilyen szerencsétlenség történik
Zsellér van de Vrij
szóval, de utalsz rá masszívan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A lenyeg nem a kar, bejelentes, mennyiseg hanem Iran a sajat teruleterol most eloszor intezett tamadast Izrael ellen es nem a Hamasz....Hezbo.......stb. lett megkerve a harcra. Most nem a zold emberkek tamadtak, hanem Iran megha egy szepen becsomagolt es elkerulhetetlennek komunikalt valaszcsapasnak van eladva. Remek sakklepes. Erre kell egy olyan valasz ahol nem mutatkozol gyengenek es nem is eszkalalsz.De azért Irán se merte túlzásba vinni, fosnak azért rendesen az esetleges választól. Megint főleg a fenyegetőzés megy.
no
Pár éve Kászem Szulejmáni halálakor is ez volt, sőt ott csak egy ballisztikus rakéta ment amerikai bázis felé és arról konkrétabb információk is voltak.
Most nem úgy szólt Irán, mint akkor, hanem folyamatosan fenyegetőzött, hogy megtorolják. Nekik ezt kellett mutatni ebben a helyzetben, tisztában lehetettek azzal, hogy minimális mennyiségű áldozat lesz, talán egy katonai bázis volt, ahol több találatot is feljegyeztek, de működésben állítólag ott sem volt fennakadás.
Viszont az izraeli kormány is hajszolja a népszerűséget, mert a kabinet felelősségét sokan emlegetik a tavalyi támadás után. Most félő, hogy nekik is csapást kell mérniük, ebben az esetben pedig a válasz is jönni fog.
Szóval nehéz elképzelni, hogy ha Izrael lépéseket tesz iráni célpontok felé, akkor ne legyen újabb eszkaláció.
Közben meg persze Amerika nyugtatja Izraelt, más sem hiányzik nekik, mint még egy közvetlen konfliktus, ahol aztán Izrael mellett mögött állhatnak.
Ez elég csapdahelyzet és nem látok értelmes döntéshozókat egyik oldalon se.
Ironia. Írtam hogy a fegyvergyarak szempontjabol. De itt befejeztem.Ja hogy ez csak így működik? Várjál, szólok Orbán bácsinak is hogy ne lopjon!Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Ja hogy ez csak így működik? Várjál, szólok Orbán bácsinak is hogy ne lopjon!Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Én pl. nem értek egyet a magyar politikai vezetéssel, ha valamilyen őrült ötlet miatt háborúzni kezdenének azzal sem értenék egyet, de nehéz ellene mit tenni (és ez még csak nem is Oroszország). Ennek ellenére megérdemelném, hogy ez történjen velem, mert itt élek?Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Jah jo, oke. Persze, 324 db-ot le is szedtek a kulonbozo legterekben, ez igaz. Mennyisegileg ertettem.Amennyire olvastam, még csak halálos sérülés sem volt, valami beduin kisfiúról írnak, aki megsérült a lelőtt rakéta repeszeitől.Éreztem én, hogy az igazán komoly támadásokat nem szokták napokkal előtte bejelenteni.A 331 db dron es raketta kilovese nem komoly? Oke.
Kampman
Zsellér van de Vrij
A komolyságot úgy értettem, hogy gyakorlatilag előre tudta mindenki, hogy mikor jönnek. Hiroshima és Nagaszaki előtt nem szóltak, hogy jön mindjárt egy nagy bumm, aztán jól megdöglik tőle mindenki.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Ilyet sehol nem irtam. Ne adj a szamba ilyen szavakat, kosz.Vrij-nél kollektív bűnösség van...Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
NB2
Amennyire olvastam, még csak halálos sérülés sem volt, valami beduin kisfiúról írnak, aki megsérült a lelőtt rakéta repeszeitől.Éreztem én, hogy az igazán komoly támadásokat nem szokták napokkal előtte bejelenteni.A 331 db dron es raketta kilovese nem komoly? Oke.
Kampman
Zsellér van de Vrij
A komolyságot úgy értettem, hogy gyakorlatilag előre tudta mindenki, hogy mikor jönnek. Hiroshima és Nagaszaki előtt nem szóltak, hogy jön mindjárt egy nagy bumm, aztán jól megdöglik tőle mindenki.
Hat szoljanak Putyin bacsinak hogy vonja ki a hadsereget Ukrajnabol es segitsenek inkabb a mentesben az tobbet szamit, nem? Ez nem jutott eszedbe? A haboru szenpontjabol irtam a fegyvergyarakat.Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Vrij-nél kollektív bűnösség van...Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Mikey
Azt hittem az ártatlan lakosság, akiknek mindenük odalett.Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Zsellér van de Vrij
Éreztem én, hogy az igazán komoly támadásokat nem szokták napokkal előtte bejelenteni.A 331 db dron es raketta kilovese nem komoly? Oke.
Kampman
Itt ez a lenyeg a tortenetben.Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Mikey
Most szállt fel gép Tel Avivból, meg oda is terveznek küldeni járatot0400Z kinyitott az izraeli légtér...az ElAl 1 a W6 ma meg holnap törölt, a többi most úgy néz ki jön menetrend szerint. Aztán majd meglátjuk...
r.baggio
Sikerült megragadni a lényeget.The flooding in Orenburg, Russia has increased to 12 meters, the highest since 1942.
Zsellér van de Vrij
Persze en is bizom hogy mindketto fel ugy ertekeli hogy most megmutattuk, es vannak jelek ami mindketto fel reszerol jozansagot is mutatnak, de azert ez olyan mint egy furcsa "kocsmai verekedes" ahol kardokkal a kezben de csak qva anyaznak es nem is akarnak tobbet.
Meglatjuk a dontest.
Kilőttek néhány drónt, jó előre bejelentve, a nép boldog, izrael megvédte magát, válaszcsapás letudva.Az a néhány drón több száz volt, plusz még ballisztikus rakéták is.
Remélem ezzel a téma lezárva.
gabokocka
Emellett az amerikai és a Cipruson állomásozó angol légierő is beszállt a védelembe, mindemellett Jordánia is átadta a légterét.
De valóban, nincs itt semmi látnivaló...
Remélem ezzel a téma lezárva.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.