NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
68
8
2:15, Aréna4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
dawyd728
3 848
Biztos jobban értesz ehhez. Én fél éve mást sem látok olvasok, h bőőőven 300 feletti eredménnyel fog nyerni Biden. Ha ilyen bonyolult előrejelezni, akkor egy magára valamit adó oldal, h csak egyet mondjak, az nem rak ki ilyet az oldalára:Ahogy nem lehet kiosztani a nap győztesét, úgy a nap veszteseiA baj azzal van, hogy az emberek keverik a bizonyosságot a valószínűséggel.
egyértelműen a közvélemény-kutatók. Nagyon baljós, h 2016 után újra fontosabb volt, h a narratívából nehogy kibeszéljenek, mint hogy az igazságot mondják. 🙄
dawyd728
Nagyon szeretem Nate Silvert, de mint minden próféta előbb-utóbb megbukik: mi egyszerű emberek hibázhatunk, de ha egy próféta hibázik, onnantól kezdve ő már hamis próféta. Nem véletlenül volt a tegnapi Nate publikáció arról, hogy Trumpnak igenis van esélye.
Ezért is nem foglalkozom publikusnak szánt kutatásokkal, mert a legtöbb ember így áll hozzá, ahogy te is.
(Ha valakit tényleg érdekel, a latinok és a feketék között nagyobb a támogatottsága Trumpnak, mint azt a korrekciós modellek mutatták, és a vártnál többen mentek el szavazni is, így van az, hogy pl. Floridát nem találta el nagyjából senki. A Trafalgar egyébként Arizonát adta Trumpnak, mielőtt elkezdődik a "bezzeg".)
Gyurma Pappa
projects.economist.com/us-2020-forecast/president
Nemrég mondtad, h előfizetőjük vagy és, h objektívek. Elhiszem, ha 10-ből 9 dologban igazuk van, de az az 1 ne legyen ilyen WTF előrejelzés. Nem is az bosszant, h fél éve 350 köré várják Bident, mert az tényleg nem jelent semmit, változhatnak a dolgok annyit, de folyamatosan nyitották az ollót november 3-ig. Ha emberiség 99% hülye ahhoz, h megértse az közvélemény-kutatókat, h ez amúgy nem is lefutott párharc, akkor egyszerűen nem kell ilyen infógrafikákat kirakni. Akkor sem, ha az egységsugarú választó igényli is az ilyen egyszerűen felfogható információkat. Nem és kész.
több mint 4 éve
amúgy mi most a matek?www.270towin.com/
Wisconsin ugye elvileg fordult
akkor a Georgia-Michigen-North Carolina-ból mennyi kell még?
feltéve hogy Nevada marad?
Negritis
több mint 4 éve
Ő azt mondja, hogy azzal van a baj, hogy ebből a szenpontból Harris egy balos Trump, abból pedig köszöni kapott már egyet, azt pedig már ismeri és akkor inkább arra szavaz.Egy kinn élő (egyébkémt bizonytalan szavazó ismerősöm) szerint nem is Biden a legrosszabb ami az USA-val történhet, hanem Harris. Szerinte ő egyet jelent a szolásszabadság korlátozásával. Állítása szerint vannak akik félnek, hogy a demokrata PC kormanyzat esetén megerősödik a PC-vel ellentétes retorika intézményesített ellehetetlenítese. Hogy ez mennyire helytálló vagy sem, azt innen nem mondom meg, de ez is egy vélemény.És milyen alapon korlátozná a szólásszabadságot ha demokrata?
MirrMurr
Meg azért PC és PC között is van különbség, habár az igaz, hogy mostanában igencsak túltolják a dolgokat.
De ettől függetlenül Trump még nagyobb korlátozó, mert szerinte aki nem azt mondja amit hallani akar, az fake news.
Solymi
több mint 4 éve
OFFvh1 ? 😀
egy ideig néztem a cnn-t, de meguntam, hogy újabb részeredmények híján csak treading the water megy, úgyhogy elkezdtem zongorázni a mediaboxon.
kiderült, hogy van egy olyan adó is, hogy 'MTV 90s', még kb olyan zenéket játszanak, amiken felnőttem, most kábé nosztalgiázok, és egyáltalán nem érdekel, hogy a hülye amerikaiak melyik barmot választják meg.
písz
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
amúgy mi most a matek?NV nyugodtan kékre rakhatod fejben, LV-t nem fogja elveszíteni
Wisconsin ugye elvileg fordult
Negritis
Nagyon egyszerű: ha WI marad, akkor GA-MI-PA hármasból bármelyik elég.
több mint 4 éve
amúgy mi most a matek?Wisconsin ugye elvileg fordult
több mint 4 éve
Mert biszem-baszom playoff eredményközvetitőSrácok, srácok ez nem valami biszem-baszom playoff eredménykövető! 😊aha, valósítsd meg 3 kicsi, de már önállóan döntést hozó lánnyal...Az 6 kicsi kez amelyik mosogathat 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Srácok, srácok ez nem valami biszem-baszom playoff eredménykövető! 😊aha, valósítsd meg 3 kicsi, de már önállóan döntést hozó lánnyal...Az 6 kicsi kez amelyik mosogathat 😀
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 4 éve
aha, valósítsd meg 3 kicsi, de már önállóan döntést hozó lánnyal...Az 6 kicsi kez amelyik mosogathat 😀
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
7 990
Egy kinn élő (egyébkémt bizonytalan szavazó ismerősöm) szerint nem is Biden a legrosszabb ami az USA-val történhet, hanem Harris. Szerinte ő egyet jelent a szolásszabadság korlátozásával. Állítása szerint vannak akik félnek, hogy a demokrata PC kormanyzat esetén megerősödik a PC-vel ellentétes retorika intézményesített ellehetetlenítese. Hogy ez mennyire helytálló vagy sem, azt innen nem mondom meg, de ez is egy vélemény.És milyen alapon korlátozná a szólásszabadságot ha demokrata?
MirrMurr
Meg azért PC és PC között is van különbség, habár az igaz, hogy mostanában igencsak túltolják a dolgokat.
De ettől függetlenül Trump még nagyobb korlátozó, mert szerinte aki nem azt mondja amit hallani akar, az fake news.
több mint 4 éve
Klaci79
22 180
Szerintem nem veled van a baj...nekem van asszony, gyerek, de mivel több a szabadidőm simán főzök, vagy mosogatok vagy bepakolok a gépbe. Csak hozzáállás kérdése 😉😊mondjuk biztos velem van a baj, de ugye egyedül élek szóval magamra mosogatok, mosok, takarítok 😀nekem igen,de abba bepakolni is nyűg 😀erre van a mosogatógép amúgy, nem? 😀első alkalomnál "véletlenül" eltörsz 2 tányért mert a vaskos izmos ujjaid erre alkalmatlanok és tadaaam többet nem kell 😀megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
Georgie es Arizona boritotta a bilit.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Gyurma Pappa
briareos
Negritis
briareos
meg emellé néha főzök is 😀
mondjuk albérletbe nem volt mosogatógép, saját lakásba elsőszámú szempont volt h legyen 😀
Negritis
több mint 4 éve
aha, valósítsd meg 3 kicsi, de már önállóan döntést hozó lánnyal...
több mint 4 éve
mondjuk biztos velem van a baj, de ugye egyedül élek szóval magamra mosogatok, mosok, takarítok 😀nekem igen,de abba bepakolni is nyűg 😀erre van a mosogatógép amúgy, nem? 😀első alkalomnál "véletlenül" eltörsz 2 tányért mert a vaskos izmos ujjaid erre alkalmatlanok és tadaaam többet nem kell 😀megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Gyurma Pappa
briareos
Negritis
briareos
meg emellé néha főzök is 😀
mondjuk albérletbe nem volt mosogatógép, saját lakásba elsőszámú szempont volt h legyen 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
nekem igen,de abba bepakolni is nyűg 😀erre van a mosogatógép amúgy, nem? 😀első alkalomnál "véletlenül" eltörsz 2 tányért mert a vaskos izmos ujjaid erre alkalmatlanok és tadaaam többet nem kell 😀megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Gyurma Pappa
briareos
Negritis
több mint 4 éve
erre van a mosogatógép amúgy, nem? 😀első alkalomnál "véletlenül" eltörsz 2 tányért mert a vaskos izmos ujjaid erre alkalmatlanok és tadaaam többet nem kell 😀megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Gyurma Pappa
briareos
több mint 4 éve
első alkalomnál "véletlenül" eltörsz 2 tányért mert a vaskos izmos ujjaid erre alkalmatlanok és tadaaam többet nem kell 😀megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
ha nem mosogat akkor baszhatja 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛De igen, mert abból még szex is lehet... 😀
undisputedly
Chargers LT
több mint 4 éve
Nevadánál Jon Ralstont érdemes követni (twitter / nevada independent)ő Bidennek adja
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Egy ferfi amugy sem mosogat 😛De igen, mert abból még szex is lehet... 😀
undisputedly
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Egy kinn élő (egyébkémt bizonytalan szavazó ismerősöm) szerint nem is Biden a legrosszabb ami az USA-val történhet, hanem Harris. Szerinte ő egyet jelent a szolásszabadság korlátozásával. Állítása szerint vannak akik félnek, hogy a demokrata PC kormanyzat esetén megerősödik a PC-vel ellentétes retorika intézményesített ellehetetlenítese. Hogy ez mennyire helytálló vagy sem, azt innen nem mondom meg, de ez is egy vélemény.
több mint 4 éve
Nevadánál Jon Ralstont érdemes követni (twitter / nevada independent)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
deyell
11 701
NV szoros nagyonfőleg levélszavazatok vannak még hátra Clark Countyból, ahol van Las Vegas is, nehezen tudom elképzelni, hogy ne Biden nyerje.
csebi
choose life
több mint 4 éve
NV szoros nagyonde ott elvileg keddig fel lehetett adni a leveleket
csebi
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
NV szoros nagyon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
megpróbáltam ezt a taktikát, nem jött be 😀Egy ferfi amugy sem mosogat 😛Eleg rosszul fest Trumpnak. Igy mar ertheto a szuper gaz sajttaj.Bizony bizony Bandi bácsinak igaza lesz és két hétig nem mosogat, nem vásárol be, és nem takarít, mert ezeket Becky néni csinálja... 😊
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly