NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
13
5
2:15, Aréna4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
deyell
11 701
Wisconsint ahogy néztem hozni fogja Trump, igaz, hogy Milwaukee-ban alacsony a feldolgozottság, de több Trump párti megyében is. itt Michigan fog dönteni szerintem
choose life
több mint 4 éve
rokaur
869
Nagyreszuk majd konzervalodik 😀Ha Biden nem nyer (szerintem nem fog) akkor mennyire várható a dem.party balra tolódása?Ha nem nyer, akkor is. 30 alatt nagyon sok a balos.
Nekem az már nem lenne annyira szórakoztató, bár egyébként kétlem, hogy az amerikaiak többségének az vállalható lenne. Persze sosem szabad lebecsülni ezt.
Klaci79
Gyurma Pappa
“If you’re not a liberal when you’re 25, you have no heart. If you’re not a conservative by the time you’re 35, you have no brain”
több mint 4 éve
Wisconsinra van esely 1-2 oran belul? Vagy ott is eltoltak?
több mint 4 éve
Elvileg azokat akarja megchallangelni amik urnak zarasa utan erkeznek, nem pedig azokat amik mar bent vannak, csak nem szamoltak meg le, mert hazamentek.Akkor mit?Meg jo, hogy nem ezt mondta Trump 😊Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.Ha ez megtörténik, akkor USA-ban polgárháborús helyzet lesz.
csebi
Gyurma Pappa
undisputedly
csebi
Elobbiben van racio, utobbi meg venezuela szeru valasztasi csalas lenne.
több mint 4 éve
Akkor mit?Meg jo, hogy nem ezt mondta Trump 😊Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.Ha ez megtörténik, akkor USA-ban polgárháborús helyzet lesz.
csebi
Gyurma Pappa
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha Biden nem nyer (szerintem nem fog) akkor mennyire várható a dem.party balra tolódása?Ha nem nyer, akkor is. 30 alatt nagyon sok a balos.
Nekem az már nem lenne annyira szórakoztató, bár egyébként kétlem, hogy az amerikaiak többségének az vállalható lenne. Persze sosem szabad lebecsülni ezt.
Klaci79
több mint 4 éve
Akkor jó. Meg is lepődtem, de nem fact checkeltem... My bad.Meg jo, hogy nem ezt mondta Trump 😊Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.Ha ez megtörténik, akkor USA-ban polgárháborús helyzet lesz.
csebi
Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 4 éve
Klaci79
22 180
Ha Biden nem nyer (szerintem nem fog) akkor mennyire várható a dem.party balra tolódása?Nekem az már nem lenne annyira szórakoztató, bár egyébként kétlem, hogy az amerikaiak többségének az vállalható lenne. Persze sosem szabad lebecsülni ezt.
több mint 4 éve
Meg jo, hogy nem ezt mondta Trump 😊Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.Ha ez megtörténik, akkor USA-ban polgárháborús helyzet lesz.
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.Ha ez megtörténik, akkor USA-ban polgárháborús helyzet lesz.
csebi
több mint 4 éve
van ahol már készülnek a balhérawww.youtube.com/watch?v=_8DdbspbVFM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
WI, MI, PA lesz a döntő, pont a 3 állam, ahol szerintem péntekig nem lesz semmi.Kivéve ha az SC helyt ad Trump kérelmének és vége a számlálásnak mert akkor már megvan a győztes.
PA-ban még 1,8 millió szavazat van vissza, az nagyon sok. PHI simán megfordíthatja, ott 350e-t számoltak össze. Szerintem megint 1% körüli különbség lesz, de hogy kinek, azt nehéz megjósolni.
Bidennek: NV, PA és MI elég (pont 270).
Trump: ha behúzza NC+GA-t az 244, akkor PA nem is kell neki, WI és MI elég.
Magyarul: MI és PA a kulcs, WI mindegy.
Nagyjából ennyire "egyszerű" 😀
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
WI, MI, PA lesz a döntő, pont a 3 állam, ahol szerintem péntekig nem lesz semmi. PA-ban még 1,8 millió szavazat van vissza, az nagyon sok. PHI simán megfordíthatja, ott 350e-t számoltak össze. Szerintem megint 1% körüli különbség lesz, de hogy kinek, azt nehéz megjósolni.
Bidennek: NV, PA és MI elég (pont 270).
Trump: ha behúzza NC+GA-t az 244, akkor PA nem is kell neki, WI és MI elég.
Magyarul: MI és PA a kulcs, WI mindegy.
Nagyjából ennyire "egyszerű" 😀
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nah, Arizonát behúzta BidenAz elso allam ami gazdat cserelt 2016-hoz kepest.
Vrij6
több mint 4 éve
itt jön elő a nagyobb részvételhat de kb minden szavazatnak akkor Biden-re kellene mennie, nem? 2016-ban volt 6m szavazat annak mar majdnem fele megvan Trumpnak.De en most nem ertem Pennsylvania-t, nekem ilyet ir, hogy Trump ~2.9m Biden ~2.3m , 2016-ban Trump nyert ~2.9m szavazattal most ebbol nekem ez akkor nem igazan szoros, vagy rosszul ertelmezek valamit?Mert philly megfordíthatja olyan sok szavazat hiányzik onnan
rokaur
csebi
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
869
hat de kb minden szavazatnak akkor Biden-re kellene mennie, nem? 2016-ban volt 6m szavazat annak mar majdnem fele megvan Trumpnak.De en most nem ertem Pennsylvania-t, nekem ilyet ir, hogy Trump ~2.9m Biden ~2.3m , 2016-ban Trump nyert ~2.9m szavazattal most ebbol nekem ez akkor nem igazan szoros, vagy rosszul ertelmezek valamit?Mert philly megfordíthatja olyan sok szavazat hiányzik onnan
rokaur
csebi
több mint 4 éve
Nah, Arizonát behúzta Biden
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
én tudom, hogy ezek a szabályok csak nem értem h miért 😀Vmi olyasmit mondtak h mások az eljárási szabalyok. Van ahol el kezdtek már számolni korábban asszem ilyen Florida van ahol nem lehet amíg a fulkeket nem zárják le pl Pennsylvania.0és elég sok államban lehetett számolni előre, csak ott nemEz nem teljesen igaz. Volt ahol maradtak tovább a tervekkel ellentétben.az mennyire igaz, hogy Wisconsinban, Michiganben, Pennsylvaniában a nagyvárosi szavazatokat nem számolták még meg?Hihetetlen, de igaz. Elmentek haza, es helyi ido szerint reggel folytatjak. Persze mindegyikben Trump vezet. Vajon, ha Biden vezetne, abbahagytak volna? (Pennsylvaniaban)
deyell
undisputedly
csebi
azért ki a felelős?
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Annyira h sztem ezt OV tanácsolta neki a lecsofozes közbenistenem, Trump annyira szánalmas performanszt nyomott, hogy az nekem volt szekunder szégyen.Szerintem ultra gaz volt.
ahelyett, hogy autoritással beszélne, hogy"megnyertük. pont. van még nyitott állam, de azt is megnyerjük. pont."szóval ehelyett elkezd siránkozni jobbra meg balra. baszki, legalább legyen benne méltóság, ő az elnöke a világ első számú hatalmának, ne úgy viselkedjen, mint egy sértett óvodás...
slowmotion
undisputedly
több mint 4 éve
De en most nem ertem Pennsylvania-t, nekem ilyet ir, hogy Trump ~2.9m Biden ~2.3m , 2016-ban Trump nyert ~2.9m szavazattal most ebbol nekem ez akkor nem igazan szoros, vagy rosszul ertelmezek valamit?Mert philly megfordíthatja olyan sok szavazat hiányzik onnan
rokaur
több mint 4 éve
Vmi olyasmit mondtak h mások az eljárási szabalyok. Van ahol el kezdtek már számolni korábban asszem ilyen Florida van ahol nem lehet amíg a fulkeket nem zárják le pl Pennsylvania.0és elég sok államban lehetett számolni előre, csak ott nemEz nem teljesen igaz. Volt ahol maradtak tovább a tervekkel ellentétben.az mennyire igaz, hogy Wisconsinban, Michiganben, Pennsylvaniában a nagyvárosi szavazatokat nem számolták még meg?Hihetetlen, de igaz. Elmentek haza, es helyi ido szerint reggel folytatjak. Persze mindegyikben Trump vezet. Vajon, ha Biden vezetne, abbahagytak volna? (Pennsylvaniaban)
deyell
undisputedly
csebi
azért ki a felelős?
Negritis
több mint 4 éve
Valaki segítene tisztán látni (nem vagyok otthon az amerikai választási rendszerben): akkor most hogy áll a dolog? Ki áll nyerésre? Hol fejezték be a számlálást?
több mint 4 éve
Figyelj Helm, en inditok egy pollster ceget USA-ban, johet mindenki a forumrol 😀Mikor beszelunk arrol, hogy a pollok megint mekkora csodot mondtak?Igenis beszélni kell erről. Nem nem a matematika romlott el. Konkrétan indítani akarnak neves egyetemekről kollegák petíciót, hogy a polok mintavételi eljárásait, és a módszertanokat felül lehessen vizsgálni. Ugyanis ezekhez pániknarratívákat csatolnak. Mindegy ideje lenne, nagyon ideje lenne. kezd egy szakma elhiteltelenedni.
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Mikor beszelunk arrol, hogy a pollok megint mekkora csodot mondtak?Igenis beszélni kell erről. Nem nem a matematika romlott el. Konkrétan indítani akarnak neves egyetemekről kollegák petíciót, hogy a polok mintavételi eljárásait, és a módszertanokat felül lehessen vizsgálni. Ugyanis ezekhez pániknarratívákat csatolnak. Mindegy ideje lenne, nagyon ideje lenne. kezd egy szakma elhiteltelenedni.
undisputedly