USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez amúgy nettó hülyeség. Nyilván sok elmaradott terület van és a gazdaság sem a modern gazdaságokra jellemző szolgáltatás orientált (ez a szemlélet mekkora kretenseg...) de bőven vannak high-techet képviselő cégeikFájdalmas őszinteség Németországból...Én nem tudom, miért hiszi el azt a putyini retorikát sok ember, hogy nyugat-európa és a nato milyen alkalmatlan / tehetetlen stb.
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/a-nemet-vezerkari-fonok-szerint-alkalmatlan-a-hadserege-arra-hogy-segitse-a-nato-t.746881.html?fbclid=IwAR0SnQyJIokzfka0JMhqAGggwEBfPF51o8G1igH4k-wtz21FGlhZywEjJrk
Klaci79
Nyugat-európának egy olyan ország ellen kell szembeszállni amelyik a hadseregén kívül semmilyen komolyan vehető teljesítményt nem tud letenni immár 80 (de lehet inkább 500) éve.
Nincs egy komolyabb gyár az országban (csak nyugati tulajdonú összeszerelő üzem), technológiailag kb 40 évvel vannak lemaradva.
Bajorország GDP-je komolyabb, mint a nagy orosz medvéjé, ha konfliktus lesz, lehet, hogy az elején az oroszok ütnek nagyobbat, de hogy hamarabb kipurcannak az szinte biztos. Egy módon nyerhetnek háborút a nyugat ellen, ha atomot vetnek be, de az a forgatókönyv szinte biztosan garantálja, hogy a győzelmüket kb 2 percig élvezhetnék, és után ők is eltűnnének a föld színéről.
Ma már kevésbé releváns adat a katonák száma (lásd az 1 milliós hadseregű É-Korea), sokkal fontosabb a technológia (ezért is fejleszt atomot E-Korea).
Röviden ez volt a dicsőséges Szovjetunió története és ez nem sokat változott. Azért mert egy pár szenilis német tábornok – aki sokat ábrándozott gyerekkorában, hogy olyan lesz katonának lenni, mint nagypapinak 39-től 42-ig – csalódott, mert szövetségi rendszerben nem ők mondják meg a tutit, még nem azt jelenti, hogy alkalmatlanok lennének a védekezésre.
vpi
több mint 3 éve
.@mchancecnn describes how he and his team came across the Russian forces at Antonov airport outside Kyiv: "And just at that moment, I realized and looked down at his insignia that we encountered a whole contingent of Russian special forces...And they were totally in control." pic.twitter.com/LVQJKVj4Mp
— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) February 24, 2022
"Mi vagyunk az oroszok." Na akkor tuti barna lett a press mellény.
több mint 3 éve
Állítólag újrafordítják az HBO-s sorozatot a saját szemszögükből.Hát reméljük hogy nem valami sokkal betegebb tervük van vele...Ezzel vajon mi céljuk lehet?Vannak meg mukodo blokkok talan, lekapcsoljak a vellanyt?
Tudom útba esik Fehéroroszországból Kijev felé, de az egy dolog.
BREAKING: Russian forces capture Chernobyl power plant - REU
— BNO News (@BNONews) February 24, 2022
Mikey
Vrij6
Cowboykarcsi90
Az egész hacacárénak csak ennyi a célja
több mint 3 éve
elfoglalták az oroszok Csernobilt
több mint 3 éve
Otletnek jo, de eltetek ti a kezuk alatt? Persze az internet segithet, de meg igy is kell sok bator onfelaldozo martirAkkor be kell vállalni azt az egy-két évet és kiéheztetni az orosz medvét. Putint nem ölheted meg, Putint nem támadhatod meg, belülről kell, hogy Oroszország felfalja Putint!Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
- miért nem lehet lebaszni őket a SWIFT-ről?
- miért nem lehet orosz állampolgárokat és cégeket kitíltani egységesen az EU-ból?
Ezek fájnának, de a meghozott döntések megint csak látszatszankciók.
Szokol
Mikey
Szokol
több mint 3 éve
A britek kibaszták az Aeroflotot.Today's report also suggests that Aeroflot will also be suspended in the United States - home of United owners, the Glazer family.
gabokocka
több mint 3 éve
Lehet ledőlt az ebéd utáni sziesztarahebeg-habog majd a cuki nagypapa.Már 13:30 most1230 volt...az 1830 nálamna most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
Beki
Klaci79
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Fájdalmas őszinteség Németországból...Én nem tudom, miért hiszi el azt a putyini retorikát sok ember, hogy nyugat-európa és a nato milyen alkalmatlan / tehetetlen stb.
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/a-nemet-vezerkari-fonok-szerint-alkalmatlan-a-hadserege-arra-hogy-segitse-a-nato-t.746881.html?fbclid=IwAR0SnQyJIokzfka0JMhqAGggwEBfPF51o8G1igH4k-wtz21FGlhZywEjJrk
Klaci79
Nyugat-európának egy olyan ország ellen kell szembeszállni amelyik a hadseregén kívül semmilyen komolyan vehető teljesítményt nem tud letenni immár 80 (de lehet inkább 500) éve.
Nincs egy komolyabb gyár az országban (csak nyugati tulajdonú összeszerelő üzem), technológiailag kb 40 évvel vannak lemaradva.
Bajorország GDP-je komolyabb, mint a nagy orosz medvéjé, ha konfliktus lesz, lehet, hogy az elején az oroszok ütnek nagyobbat, de hogy hamarabb kipurcannak az szinte biztos. Egy módon nyerhetnek háborút a nyugat ellen, ha atomot vetnek be, de az a forgatókönyv szinte biztosan garantálja, hogy a győzelmüket kb 2 percig élvezhetnék, és után ők is eltűnnének a föld színéről.
Ma már kevésbé releváns adat a katonák száma (lásd az 1 milliós hadseregű É-Korea), sokkal fontosabb a technológia (ezért is fejleszt atomot E-Korea).
Röviden ez volt a dicsőséges Szovjetunió története és ez nem sokat változott. Azért mert egy pár szenilis német tábornok – aki sokat ábrándozott gyerekkorában, hogy olyan lesz katonának lenni, mint nagypapinak 39-től 42-ig – csalódott, mert szövetségi rendszerben nem ők mondják meg a tutit, még nem azt jelenti, hogy alkalmatlanok lennének a védekezésre.
több mint 3 éve
A britek kibaszták az Aeroflotot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
hebeg-habog majd a cuki nagypapa.Már 13:30 most1230 volt...az 1830 nálamna most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
Beki
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Koszi, ezt nem tudtam.2000 óta nem termel.Ezzel vajon mi céljuk lehet?Vannak meg mukodo blokkok talan, lekapcsoljak a vellanyt?
Mikey
Vrij6
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
jah, most látom...faszomMár 13:30 most1230 volt...az 1830 nálamna most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
Beki
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Már 13:30 most1230 volt...az 1830 nálamna most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
Beki
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
2000 óta nem termel.Ezzel vajon mi céljuk lehet?Vannak meg mukodo blokkok talan, lekapcsoljak a vellanyt?
Mikey
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Hát reméljük hogy nem valami sokkal betegebb tervük van vele...Ezzel vajon mi céljuk lehet?Vannak meg mukodo blokkok talan, lekapcsoljak a vellanyt?
Mikey
Vrij6
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
1230 volt...az 1830 nálamna most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
Beki
több mint 3 éve
Ezzel vajon mi céljuk lehet?Vannak meg mukodo blokkok talan, lekapcsoljak a vellanyt?
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ezzel vajon mi céljuk lehet?Tudom útba esik Fehéroroszországból Kijev felé, de az egy dolog.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem tudom ki látta a mai pesti hírlap címlapját de nagyon adom
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
na most lesz Biden beszéd...reméljük nem alszunk el rajta....még egy óra van sztem Biden dumáig
Klaci79
több mint 3 éve
Ezt én tudom, én simán kitiltanám, kizárnám őket mindenhonnan. Cégeket, embereket, mindent és mindenkit. De én nem vagyok elcseszett politikus.Ha nem baszol ki az oroszokkal jobban kibaszol magaddal mintha kibasznál velük.Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
- miért nem lehet orosz állampolgárokat és cégeket kitíltani egységesen az EU-ból?
Szokol
Mikey
Ezt kellene megérteni.
gabokocka
több mint 3 éve
Akkor be kell vállalni azt az egy-két évet és kiéheztetni az orosz medvét. Putint nem ölheted meg, Putint nem támadhatod meg, belülről kell, hogy Oroszország felfalja Putint!Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
Szokol
Mikey
több mint 3 éve
Más fegyver nem nagyon akad most a nyugati kezekben ami ne fájna jobban :/Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
Szokol
Mikey
több mint 3 éve
Ha nem baszol ki az oroszokkal jobban kibaszol magaddal mintha kibasznál velük.Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
Szokol
Mikey
Ezt kellene megérteni.
több mint 3 éve
Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
Szokol