USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
All major Russian banks will have their assets frozen and be excluded from the UK financial system. This will stop them from accessing sterling and clearing payments through the UK. This includes a full and immediate freeze of VTB bankJelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
De oszinten nem lehet ez a fo terv hogy a lakossag elegedetlensege le fogja valtani.
no
Szokol
Legislation will stop major Russian companies and the state from raising finance or borrowing money on UK markets
Asset freezes will be placed on 100 new individuals or businesses
Aeroflot will be banned from landing in the UK
There will be a suspension of dual-use export licences to cover components which can be used for military purposes
Within days the UK will stop exports of high-tech items and oil refinery equipment
There will be a limit on deposits Russians can make in UK bank accounts
Similar financial sanctions will be extended to Belarus for its role in the assault on Ukraine
Ez az angol es jonnek sorban, de az EU meg nem jott de ugye ott soknak kell kiegyezni es ezek is feszulni fognak folyamatosan, a Swift lekapcsolasa a vegsok kozott, de ezek lokalisan kb ugyanaz. De anglia egyedul ezt nem tudja.
A haborut ezek nem fogjak megallitani, itt mar ez hosszutavon fog alakulni es ahhoz nem kell 3 ora alatt donteni. Egg=yelore a sok mindket oldalra huzo orszagot ki kell ugrasztani a bokorbol-India-Torok-stb
több mint 3 éve
Nem-nem...az orosz gépeket nem tíltották ki sosem, az orosz gépek mind Boeing és Airbus, nem jutnak alkatrészhez...ez csak az én szakmámban már durva szankció...este még jöhet a Swift is, de az a németeken múlik10 eve szankciózzák Oroszországot hasonló szigorral, több kell: swift lekapcsolás és állampolgár kitiltás.megszűnik a légiforgalom UK és Rus valamint US és Rus között...a legnagyobb bankok vagyonát befagyasztják...nem nagyon lehetett többet várni...Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
De oszinten nem lehet ez a fo terv hogy a lakossag elegedetlensege le fogja valtani.
no
Szokol
Nem jutnak hozzá egy csomó dologhoz az oroszok és nyilván azok meg jönnek a gázfegyverrel...nem becsülném le ezeket a lépéseket
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Nem lesz, a németek fullra beszartak, hogy nem kapnak több gast10 eve szankciózzák Oroszországot hasonló szigorral, több kell: swift lekapcsolás és állampolgár kitiltás.megszűnik a légiforgalom UK és Rus valamint US és Rus között...a legnagyobb bankok vagyonát befagyasztják...nem nagyon lehetett többet várni...Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
no
Szokol
Nem jutnak hozzá egy csomó dologhoz az oroszok és nyilván azok meg jönnek a gázfegyverrel...nem becsülném le ezeket a lépéseket
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
10 eve szankciózzák Oroszországot hasonló szigorral, több kell: swift lekapcsolás és állampolgár kitiltás.megszűnik a légiforgalom UK és Rus valamint US és Rus között...a legnagyobb bankok vagyonát befagyasztják...nem nagyon lehetett többet várni...Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
no
Szokol
Klaci79
több mint 3 éve
Gostomel Airport was originally built as a top-secret in-house Flight Testing and Improvement Base (Ukrainian: Льотно-випробувальна і довідна база) for Antonov airplanes. It is equipped with special equipment for it (e.g., artificial lightning generator) and granted a purpose test flight zone. Its sister facility, responsible for manufacturing, is located inside Kyiv at the Sviatoshyn Airfield..@ua_industrial says they have official information that Ukrainian Special Forces liquidated the Russian Special Forces in Hostomel
— marqs (@MarQs__) February 24, 2022
Ha ez igaz, akkor meglepő. Hostomel-ért nagyon harcolnak, a helikopterek is oda érkeztek meg a nap folyamán.
Nomac
több mint 3 éve
Igen, ez európai felelősség, azt hiszem Belgiumban van a központ és valami 6-8 országnak kell dönteni...én így tudomÖsszeszedett volt az öreg...lesz itt intézkedés bőven....Swift meg az európaiakra kenve, hogy európai országok nem akarjak. Wtf …
Klaci79
csebi
Klaci79
EU officials tell me: At this point Germany and Italy are the main opponents for disconnecting russia from swift and this "key to decision" depends on them. And they are pressured to agree.
— Amichai Stein (@AmichaiStein1) February 24, 2022
Hogy pont ez a ket orszag...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
megszűnik a légiforgalom UK és Rus valamint US és Rus között...a legnagyobb bankok vagyonát befagyasztják...nem nagyon lehetett többet várni...Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
no
Szokol
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2022/02/24/orosz-ukran-haboru-elemzes-nke-kutatok-putyin-ukrajna-oroszorszag/"
A szakértők egyetértettek abban, hogy az oroszok részéről ez a megoldás kevésbé valószínű. Az orosz gáz- és olajszállítások nagy része hosszú távú szerződés alapján áll. A rövidtávú ügyleteket az oroszok már korábban leállították, ám a hosszabb távú szerződések megszegése súlyos következményekkel járhat Oroszország számára is. Deák szerint ezekben a szerződésekben van olyan klauzula, amely szerint, ha az orosz fél nem szállítja a szerződésben rögzített mennyiséget, akkor a le nem szállított mennyiség árát ki kell fizetne a vevőnek. Azaz ebben az esetben az oroszoknak kell kifizetniük azt összeget, amibe a nyersanyag a nyugati partnereknek került volna – magyarázta Deák András."
Nyilván azért kötöttek ilyen szerződést, mert ők diktálnak, és akkor zárják el a gázt amikor akarják...

több mint 3 éve
— Ukraine / Україна (@Ukraine) February 24, 2022
Zsenialis. Picit szurrealis, de legalabb nem tiktok videot raktak ki (remelem legalabb az nincs ma).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Igen, ez európai felelősség, azt hiszem Belgiumban van a központ és valami 6-8 országnak kell dönteni...én így tudomÖsszeszedett volt az öreg...lesz itt intézkedés bőven....Swift meg az európaiakra kenve, hogy európai országok nem akarjak. Wtf …
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Na és akkor egy B-52-es az mi? 😀Kb mint amennyire mondjuk az F-16-os.a MiG-29-et meg imádom hogy mindenki lebecsüli, mekkora elavult ótvar fos tényleg 😀Mert nem az? 😀
warr_b
Hanni
warr_b
Tudod, külső megfog, belső megtart 😉
több mint 3 éve
Kb mint amennyire mondjuk az F-16-os.a MiG-29-et meg imádom hogy mindenki lebecsüli, mekkora elavult ótvar fos tényleg 😀Mert nem az? 😀
warr_b
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
.@ua_industrial says they have official information that Ukrainian Special Forces liquidated the Russian Special Forces in Hostomel
— marqs (@MarQs__) February 24, 2022
Ha ez igaz, akkor meglepő. Hostomel-ért nagyon harcolnak, a helikopterek is oda érkeztek meg a nap folyamán.
több mint 3 éve
Összeszedett volt az öreg...lesz itt intézkedés bőven....Swift meg az európaiakra kenve, hogy európai országok nem akarjak. Wtf …
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De pont ezt írtam, hogy ezek lófasz intézkedések eddig, ezek nem fognak fájni kellően. Más tervet, lehetőséget pedig én nem látok, te?
no
több mint 3 éve
A BBC szerint mar legalabb 700 embert letartoztattak tuntetes miatt.
több mint 3 éve
Összeszedett volt az öreg...lesz itt intézkedés bőven....
több mint 3 éve
Jelen pillanatban jonnek folyamatosan, fajni is fog mindenkinek es emelett biznak az orosz nepben is de hiaba valtozott sokat a vilag azert ez nem egy egyszeru kerdes.De akkor a nyugatnak el kell kezdeni végre komoly szankciókat alkalmazni, mert ez lófasz. Legfeljebb a csóró keletnek két évig nem térkőre küldik a pénzt, hanem gázra és olajra. Na bumm..ezert irtam az internet segithet. A tomegnek eloszor egyenekbol kellene osszeallnia amiben megint az internet segithet, de ez nem egy nap alatt lesz.Én nem látok más, jobb megoldást. Ma már eljut mindenkihez, ha egy orosz focista, sakkozó, színész felemeli a szavát Putin ellen, ez még 30 éve sem volt így. Ne becsüljétek le a tömeg erejét! Ne becsüljétek le a nyugati jólét erejét!Otletnek jo, de eltetek ti a kezuk alatt? Persze az internet segithet, de meg igy is kell sok bator onfelaldozo martirAkkor be kell vállalni azt az egy-két évet és kiéheztetni az orosz medvét. Putint nem ölheted meg, Putint nem támadhatod meg, belülről kell, hogy Oroszország felfalja Putint!Én megértem az EU-t és a NATO-t, de:Nem akarnak az oroszok mellett saját magukkal is kibaszni.
- miért nem lehet lebaszni őket a SWIFT-ről?
- miért nem lehet orosz állampolgárokat és cégeket kitíltani egységesen az EU-ból?
Ezek fájnának, de a meghozott döntések megint csak látszatszankciók.
Szokol
Mikey
Szokol
no
Szokol
no
Szokol
több mint 3 éve
nem tudom volt e már de Pelosi tud valamit hogy minket is megtámadnak?mobile.twitter.com/rncresearch/status/1496537971474014213?s=21
(összekeverte a két országot)
Heisman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most futott szembe velem egy video ahogy egy ukrán kb velem hasonló korú bucsuzkodik a kislanyatol zokogva. Családját felrakja a buszra, ő meg megy harcolni. Megrázó. Nincsenek erre szavak.hatásvadász nyugatbérenc video, különben is biztos indul megtámadni a Rogyinát
csebi
több mint 3 éve
nem tudom volt e már de Pelosi tud valamit hogy minket is megtámadnak?A Hülye Picsa
Heisman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
nem tudom volt e már de Pelosi tud valamit hogy minket is megtámadnak?lehet hogy minket meg ők vesznek célba. 😊
Heisman
több mint 3 éve
nem tudom volt e már de Pelosi tud valamit hogy minket is megtámadnak?(összekeverte a két országot)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
a MiG-29-et meg imádom hogy mindenki lebecsüli, mekkora elavult ótvar fos tényleg 😀Mert nem az? 😀
warr_b
több mint 3 éve
M1 Hiradó külpolitikai szakértő szerint 1984-ben volt a Csernobili katasztrófa!Bazzeg ez nagyon gáz! 😖

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!