NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
112
8
2:15, Aréna4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Arizonát megnéztem. Utoljára Clinton nyert demokrataként éppen 96ban, előtte Truman 48ban. Nem gondoltam volna h azt bukja Trumpahogy Texas is 20 éven belül, sztem Arizona is Dem bázis lehet a jövőben
csebi
hacsak a repuk nem tudnak megújulni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amerikában ez más. Ott azért előfordul h atszavaznak értékrend alapján, nem feltétlenül mamelukok vannak mint nálunk. Más politikai kultúra ilyen szempontból. Simán előveszik következő választáson h mik nem mentek at miattuk.háát, szerintem az átlagembert nem igazán érdekli mi megy "alul", ő a feje a cirkusznak 😊nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.ha marad a szenátus repu többségben (ami valszeg marad) akkor semmit és ráfogják a szenátorokra 😀
rokaur
Negritis
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Arizonát megnéztem. Utoljára Clinton nyert demokrataként éppen 96ban, előtte Truman 48ban. Nem gondoltam volna h azt bukja Trump
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
rokaur
869
háát, szerintem az átlagembert nem igazán érdekli mi megy "alul", ő a feje a cirkusznak 😊nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.ha marad a szenátus repu többségben (ami valszeg marad) akkor semmit és ráfogják a szenátorokra 😀
rokaur
Negritis
több mint 4 éve
MC12
6 332
Közben már 20 ezzerrel megy Michiganban ez tényleg eldőlt. Ez volt az egyetlen esélye. Bukhatta volna Wisconsint és Nevadát ha hpzza a 4 billegőt. Nem hozta,Nevada még boríthat szóval nem tudni mi leszBiden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.
Erdekes lesz az elso 100 nap, illetve, hogy utana lemond-e Kamala javara.
undisputedly
de esélyesebb most már Biden
mondjuk sok mindent elárul hogy ennyire szar Trump 2020 mellett ilyen szoros
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.ha marad a szenátus repu többségben (ami valszeg marad) akkor semmit és ráfogják a szenátorokra 😀
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
869
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.
több mint 4 éve
Nevada is túl szoros még sztemGA-t is tudná támadni mer elvileg ma már eredménynek kellett volna ott lennieWinsonsin es Mitchigan eleg mar Bidennek. A birosagon maximum Pennsylvaniat tamadhattak volna meg esellyel. Az elobbi kettoben mit kifogasolnak, hogy nem nekik lett tobb szavazatuk?Azért én meg ezeket a köröket kihagynam, Undi. Hosszú éjszaka és nap volt, és meg sok nap lesz a bíróságon is...Biden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak.
undisputedly
Klaci79
Plusz Georgia is eselyes, hogy atbillenhet meg, szoval innet kb. lehetetlen visszajonni, meg akkor is, ha behuzna PA-t.
Ez eldolt szvsz.
undisputedly
Negritis
több mint 4 éve
GA-t is tudná támadni mer elvileg ma már eredménynek kellett volna ott lennieWinsonsin es Mitchigan eleg mar Bidennek. A birosagon maximum Pennsylvaniat tamadhattak volna meg esellyel. Az elobbi kettoben mit kifogasolnak, hogy nem nekik lett tobb szavazatuk?Azért én meg ezeket a köröket kihagynam, Undi. Hosszú éjszaka és nap volt, és meg sok nap lesz a bíróságon is...Biden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak.
undisputedly
Klaci79
Plusz Georgia is eselyes, hogy atbillenhet meg, szoval innet kb. lehetetlen visszajonni, meg akkor is, ha behuzna PA-t.
Ez eldolt szvsz.
undisputedly
több mint 4 éve
Winsonsin es Mitchigan eleg mar Bidennek. A birosagon maximum Pennsylvaniat tamadhattak volna meg esellyel. Az elobbi kettoben mit kifogasolnak, hogy nem nekik lett tobb szavazatuk?Azért én meg ezeket a köröket kihagynam, Undi. Hosszú éjszaka és nap volt, és meg sok nap lesz a bíróságon is...Biden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
undisputedly
Klaci79
Ez eldolt szvsz.
több mint 4 éve
Nevada még boríthat szóval nem tudni mi leszBiden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.
undisputedly
de esélyesebb most már Biden
mondjuk sok mindent elárul hogy ennyire szar Trump 2020 mellett ilyen szoros
több mint 4 éve
Klaci79
22 180
Azért én meg ezeket a köröket kihagynam, Undi. Hosszú éjszaka és nap volt, és meg sok nap lesz a bíróságon is...Biden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
undisputedly
több mint 4 éve
Biden közbe átvette a vezetéstNa, ennyi volt innet. A hatralevo szavazatok mar nem GOP fele hajlanak.
Joe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
Negritis
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Biden közbe átvette a vezetéstJoe Biden
Democratic Party
49,3%
2 483 369
Donald Trump
Republican Party
49,2%
2 479 400
több mint 4 éve
ozibozi
17 082
Bele is szédülünk.Nem, de te vagy az ember aki túl sokat tudott.A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛és mi vagyunk a madarak?😊
dande
NB2
Igor
több mint 4 éve
a hazai verzió meg a birdemic? 😀A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛és mi vagyunk a madarak?😊
dande
NB2
több mint 4 éve
A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛Hát valakit tuti megböknek épp a zuhany alatt hátulról. Legalább is Trump tuti így érzi magát 😊
dande
több mint 4 éve
Nem, de te vagy az ember aki túl sokat tudott.A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛és mi vagyunk a madarak?😊
dande
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
A lényeg, a többi nem érdekes😊:"Wisconsint elvitte Biden"
www.szeretlekmagyarorszag.hu/megis-nyerhet-biden-oruletes-izgalmak-varhatoak-fej-fej-mellett-a-ket-jelolt/
több mint 4 éve
A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛és mi vagyunk a madarak?😊
dande
több mint 4 éve
A rendezőt úgy látom Hitchcocknak hívják 😛
több mint 4 éve
de amúgy köüzben megint csukódik szóval érdekesjelöltenként töltik fel, szerintem kb. beírja, ráfrissít, beírja ráfrissít.. mondom, thriller
Negritis
az össze reality rendező zokog, hogy ezek után már milyen cliffhangereket, csavarokat írjanak 😮 😮 😮
több mint 4 éve
de amúgy köüzben megint csukódik szóval érdekes
több mint 4 éve
www.google.com/search?q=michigan+electionr+reults&oq=michi&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i19i39j46i131i433j0i3j69i60l3.1697j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8michiganben az olló megint kinyílthol látod?
Negritis
Wester
több mint 4 éve
michiganben az olló megint kinyílthol látod?
Negritis
Lesz ez még így se!