USA és a világ
Szerintem a taktika....sok dolgot mondanék Trumpra, de az ostoba biztosan nem szerepelne benne!Érdekelne a véleményetek:Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Negritis
Trump tényleg ennyire ostoba, vagy csak ez a taktika, hogy le kell süllyedni az átlag redneck szavazó agyi szintjére?
Maka
szerintem alapból ezen a szinten van, de a hülyét legalább annyira játsza mint amennyire hozott anyagÉrdekelne a véleményetek:Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
Negritis
Trump tényleg ennyire ostoba, vagy csak ez a taktika, hogy le kell süllyedni az átlag redneck szavazó agyi szintjére?
Maka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Trump tényleg ennyire ostoba, vagy csak ez a taktika, hogy le kell süllyedni az átlag redneck szavazó agyi szintjére?OFC taktika.
Maka
Érdekelne a véleményetek:Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
Negritis
Ez valami elmondhatatlanul szánalmas.ezen most valaki meglepődött?Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
Negritis
Gyurma Pappa
De abban igaza van, hogy a pollsterek nem jól mértek most sem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
ezen most valaki meglepődött?Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
Negritis
Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
így van- ez törtlnik1) nem fogadok 😊A tőzsde egy ideje kevésbé jellemzi a valós gazdasági folyamatokat 😊mit csinálsz, ha egyik jelöltre sem fogadsz?
Gond nélkül lehet, hogy korábbi opciók realizálása folyik, és emiatt van rendeződés. Majd nap végén nézzük meg.
Gyurma Pappa
Helmut Zimmer
2) opciókat kötök mindkét irányba, és azt hívom le, amelyik jobban áll
Gyurma Pappa
1) nem fogadok 😊A tőzsde egy ideje kevésbé jellemzi a valós gazdasági folyamatokat 😊mit csinálsz, ha egyik jelöltre sem fogadsz?
Gond nélkül lehet, hogy korábbi opciók realizálása folyik, és emiatt van rendeződés. Majd nap végén nézzük meg.
Gyurma Pappa
Helmut Zimmer
2) opciókat kötök mindkét irányba, és azt hívom le, amelyik jobban áll
Tippelek: McCainAzt mondja kinti komám, hogy Arizonában nem a migráncsok, hanem a Héja busszúja érte utol tramplit.kivételesen nem tudom ez mit jelent, elmagyarázod pls?
ozibozi
briareos
A csóri jelenlegi Indexnél dolgozik még valaki? 😊 10 óra óta a Biden veszít főcikk van egyből kint, meg, hogy Trump jól áll...Nálam egy jó pár órája a Hajszálon múlik a Trump–Biden-meccs ami látszik náluk
Akármi lesz a pontos vége, azért csak frissítenék a cikkeken
Chargers LT
Lesz ez még így se!
Azt mondja kinti komám, hogy Arizonában nem a migráncsok, hanem a Héja busszúja érte utol tramplit.kivételesen nem tudom ez mit jelent, elmagyarázod pls?
ozibozi
A csóri jelenlegi Indexnél dolgozik még valaki? 😊 10 óra óta a Biden veszít főcikk van egyből kint, meg, hogy Trump jól áll...Nem könnyű úgy pillanatkésznek lenni, hogy várni kell a pártközponti ukázt. 😊
Chargers LT
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Republican David Andahl, who died from COVID-19 in October, has been elected to the North Dakota House of Representatives
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Elméletben lehet döntetlen?Elméletben igen, de ha az egy elektorosokat már elvitte Biden, akkor már nem. Nem figyeltem, hogy elvitte-e már...
warr_b
A tőzsde egy ideje kevésbé jellemzi a valós gazdasági folyamatokat 😊mit csinálsz, ha egyik jelöltre sem fogadsz?
Gyurma Pappa
A változás gyorsulóban van. Most fog pl. odaköltözni a Tesla új nagy giga gyára, százezernyi munkahelyet teremtve. Mondhatnánk, hogy ezek blue collar melósok, akiket a repik is meg fognak szólítani, de egyrészt ezek városi melósok, nem kisvárosiak, másrészt nagy részük (százezres számra gondolj) Kaliforniából fog odaköltözni, a Tesla mostani gyárából. Az meg ugye naggyonkék.4 éve 82.7 %-át, Idén jelen állás szerint 88.5 %-át kapták a demokraták a republikánus szavazatoknak. Sztem azért ezt a váltást igy még necces 1 ciklusra jósolniTexas 4 év múlva is már bekékülhet. Ha fogadnék, most erre tennék. A legdinamikusabban változó állam talán a mind közül. (És folyamatosan nőni fog az elektor száma is a lakossági növekedés miatt. Már 4 év múlva is 40 plusz elektoruk lesz.)Arizonát megnéztem. Utoljára Clinton nyert demokrataként éppen 96ban, előtte Truman 48ban. Nem gondoltam volna h azt bukja Trumpahogy Texas is 20 éven belül, sztem Arizona is Dem bázis lehet a jövőben
csebi
hacsak a repuk nem tudnak megújulni
Negritis
peterk2005
Rynald
Nem állítom, hogy 2024-ben a kékek nyernek, sok egyéb faktor is játszhat. Például, hogy ki lesz most a győztes. Ha Trump, egy Trump utódnak, legyen bárki, kisebb esélye lesz, mint Trumpnak. De jöhet ismét egy gyenge demokrata jelölt, ami meg visszafelé fog hatni. De a demográfiai trendek alapján én most a kékekre fogadnék már 2024-re is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem lesz ennek mostanában végeJó hát a Trump stáb mindent újraszámoltatna ami 1%on belül van
Wisconsin is headed to recount territory a Trump stáb szerint
csebi
Nem lesz ennek mostanában végeJa, hát ez teljesen benne van. De minden bizonnyal 21e szavazat nem fog megfordulni. Ahogy MI sem.
Wisconsin is headed to recount territory a Trump stáb szerint
csebi