USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Bízom az overtime-ban.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Maka
2 760
A CNN kipipálta Wisconsint is Bidennek.
több mint 4 éve
Összegoogliztam így már, kösz.Lux et VeritasMert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
Demokráciában egy koronavírus világjárványba minden aktuális kormányzat belebukik.
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.Négy év múlva ők is belebuknak. 😊
rokaur
A feleségem gazdag ügyvéd családban nőtt fel Denverben fehér nőként, az van a diplomáján, hogy האורים והתומים , és republikánus szavazó lesz mindaddig, amíg az ancient regime el nem tűnik.Miért van a feleséged diplomáján héberül az, hogy "A fények és az ártatlanok"? Legalábbis a google fordító szerint.
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
zemanla
több mint 4 éve
Lux et VeritasMert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
Demokráciában egy koronavírus világjárványba minden aktuális kormányzat belebukik.
nagyon nagyon kíváncsi leszek mihez kezdenek a demokraták majd a coviddal úgy, hogy ők adják az elnököt, mert nem egy irigylésre méltó helyzetet kapnak rögtön a nyakukba.Négy év múlva ők is belebuknak. 😊
rokaur
A feleségem gazdag ügyvéd családban nőtt fel Denverben fehér nőként, az van a diplomáján, hogy האורים והתומים , és republikánus szavazó lesz mindaddig, amíg az ancient regime el nem tűnik.Miért van a feleséged diplomáján héberül az, hogy "A fények és az ártatlanok"? Legalábbis a google fordító szerint.
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
Helmut Zimmer
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Klaci79
22 180
Most akkor ennyi?Kikapott az Donald?Még nem tudni!
Kenny
Ha Biden megnyeri azokat, ahol most vezet, akkor ő nyer, ha ebből 1-et elveszít és nem nyer másikat, akkor DT
Arizona, Michigan és Nevada kell Bidennek.
több mint 4 éve
Mert a Yale jogi karán végzett.Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
rokaur
Helmut Zimmer
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gratula Bidennek, nem hittem, hogy ennyi csontvazzal, ekkora anti-kampannyal es demenciaval nyerni tudnak, de csak tudtak mit csinalnak. Okosan safarkodtak azzal amijuk volt.Szerintem ez egyszerűbb.
undisputedly
rokaur
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
This tweet was taken and share honestly. I have now learned the MI update referenced was a typo in one county.
— Matt Mackowiak (@MattMackowiak) November 4, 2020
I have deleted the original tweet. pic.twitter.com/NXQINWDbEH
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Most jön még a cirkusz java. Újraszámolgatás hegyek, és szavazat-kizáró kísérlet hegyek. 😊trump felszólítása a miliciáknak h védjék meg a fehér házat a jogtalan bitorlók ellen, kis lázongás, kék államok kiszakadnak.
peterk2005
több mint 4 éve
Így is jóval kevesebb lett, mint az a 155-160 amit jósoltak. Az előbb írt 15+ kukázott mail vote-al érhették volna el a várt mennyiséget.Amúgy a részvételi arány milyen, hányan szavaztak?www.portfolio.hu/global/20201104/joe-biden-rekordot-dontott-soha-senkire-nem-szavaztak-meg-ilyen-sokan-amerikaban-455948
warr_b
Negritis
Mondjuk, ha az a kuka 15 millió szavazat tényleg annyi, és így is nyer Biden, akkor azért egyrészt kezet csókolhat Fortunának, mert egy párt ne legyen már annyira balf*sz, hogy a potenciális szavazataik 20%-át így elengedi, másrészt akkor azért alaposan érdemes lesz átgondolni a választási gyakorlatot is, mert ez azért egy demokratikus országtól szégyen. 1-2% szemét elmegy, de 15% az szégyen, akárkire is ment volna.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én látom a jövőt, tudom mi fog kijönni 2 nap múlva aYesyes. that play call was great, probably my most beautiful play ever. It was designed to round the corner. In the corner. But some people, bad-bad people, some call themselvesi call great plays, the best plays ever, wonderfull plays. Even european soccer coaches aknwoledge that donaldn trumps has a big... abrainMegnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊Eh, Trumpnál fel se merül, hogy elpasszolja a dolgot. Ő csak fut, fut és fut. 😊
Helmut Zimmer
peterk2005
briareosantifadefenders went there and attacked my receiver. Bad-bad people.
peterk2005
The refereering in this game was so BAD! I called a fantastic play, just a tremendous play and CHEATING Ed comes in and throws a flag! He stole my victory! Why do people like him so much anyway? CHEATIN' Ed, more like WEAKLIN' Ed. I could easily take him in arms wrestling! I am the strongest president.. maybe second strongest after Honest Abe!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Egyébként ha igaz, hogy kb. 22 millió szavazat "kering" még a postán valahol - aminek a jelentős része kukában is végzi majd, mert hiába volt feladva nov 3. előtt, jópár államban urna zárás után nem lehet szavazatot fogadni - akkor azért a pollok is picit más értelmet nyerhetnek. Az a 20 millió - de még ha "csak" 15 millió - a megszámolt szavazatok 10%-a, és valószínűleg nagy többséggel Bidenre mentek volna....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Amúgy a részvételi arány milyen, hányan szavaztak?www.portfolio.hu/global/20201104/joe-biden-rekordot-dontott-soha-senkire-nem-szavaztak-meg-ilyen-sokan-amerikaban-455948
warr_b
több mint 4 éve
Amúgy a részvételi arány milyen, hányan szavaztak?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Most jön még a cirkusz java. Újraszámolgatás hegyek, és szavazat-kizáró kísérlet hegyek. 😊
több mint 4 éve
Vicces lenne, a végén minden tippem bejönne aztán... lehet nyitok egy közvéleménykutató céget 😛 | (nem fog, nem fogok) |
Dem: Arizona, Nevada, MN, MI, WI, Penn, NC, GA, NE-2
Rep: Iowa, Ohio, Florida, Texas, ME-2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Maka
2 760
Igen, de jelenleg nagyobb esély van, hogy Trump megtartja NC-t, és hogy Biden megtartja Nevadát és Arizonát (utóbbit az AP és a Fox már tegnap hajnalban kipipálta Bidennek 😀 ), minthogy lesz bármi változás. Nem hogy mindhárom változik.Elképesztően kevés szó esik North Carolináról mind itt, mind a nemzetközi coverage-ben. Trump előnye konkrétan 1.4% csak 95%-os feldolgozottság mellett.én direkt felhoztam az előbb, de ha nevada ÉS arizona is vörössé válik akkor NC pont kevés önmagában
A maradék szavazatok csak a postán feladottak (főleg urban, demokrata városokról beszélünk), tehát 5%-nyi szavazat nagy része megérkezik még Bidenre (november 12-ig kell megjönnie, tehát egy hét múlva fog csak kiderülni a végeredmény).
Mindenki fixen beírja a Trumpnak, pedig ahogy én látom (és ahogy a Wisconsinban, Michiganben, Georgiában és Pennsy-ben mutatott trend ábrázolja) simán fordulhat még az is.
Maka
Negritis
több mint 4 éve
Elképesztően kevés szó esik North Carolináról mind itt, mind a nemzetközi coverage-ben. Trump előnye konkrétan 1.4% csak 95%-os feldolgozottság mellett.Én gondolkoztam h bedobom mert láttam mintha azt h sok helyen odaadták trumpnak de azért ennél szorosabb ez.
A maradék szavazatok csak a postán feladottak (főleg urban, demokrata városokról beszélünk), tehát 5%-nyi szavazat nagy része megérkezik még Bidenre (november 12-ig kell megjönnie, tehát egy hét múlva fog csak kiderülni a végeredmény).
Mindenki fixen beírja a Trumpnak, pedig ahogy én látom (és ahogy a Wisconsinban, Michiganben, Georgiában és Pennsy-ben mutatott trend ábrázolja) simán fordulhat még az is.
Maka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Elképesztően kevés szó esik North Carolináról mind itt, mind a nemzetközi coverage-ben. Trump előnye konkrétan 1.4% csak 95%-os feldolgozottság mellett.én direkt felhoztam az előbb, de ha nevada ÉS arizona is vörössé válik akkor NC pont kevés önmagában
Maka
több mint 4 éve
Maka
2 760
Elképesztően kevés szó esik North Carolináról mind itt, mind a nemzetközi coverage-ben. Trump előnye konkrétan 1.4% csak 95%-os feldolgozottság mellett. A maradék szavazatok csak a postán feladottak (főleg urban, demokrata városokról beszélünk), tehát 5%-nyi szavazat nagy része megérkezik még Bidenre (november 12-ig kell megjönnie, tehát egy hét múlva fog csak kiderülni a végeredmény).
Szerkesztette: Maka
több mint 4 éve
az ő szavazatait is megtalálják szóval nem értem én se 😀Az nem zavarja, hogy ő ugyanígy nyert Ohióban, Floridában és Texasban? Annyi a különbség, hogy melyik államban kezdték a személyesen leadott szavazatokkal és hol hagyták utoljára.They are finding Biden votes all over the place — in Pennsylvania, Wisconsin, and Michigan. So bad for our Country!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Negritis
Tudom, tudom... csak már belefájdul a fejem a hülyeségeibe.
Maka
több mint 4 éve
Trump just won the highest share of non-white support of any Republican in 60 years. The Democratic Party is an absolute joke.
— Gravel Institute (@GravelInstitute) November 4, 2020
több mint 4 éve
Maka
2 760
Az nem zavarja, hogy ő ugyanígy nyert Ohióban, Floridában és Texasban? Annyi a különbség, hogy melyik államban kezdték a személyesen leadott szavazatokkal és hol hagyták utoljára.They are finding Biden votes all over the place — in Pennsylvania, Wisconsin, and Michigan. So bad for our Country!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Negritis
Tudom, tudom... csak már belefájdul a fejem a hülyeségeibe.
több mint 4 éve
Tujda a fene. Elvileg, ha már levélszavazatokat számlálgatnak, mind megvan, mert mind Biden szavatokat növel. De ki tudja, hogy hol mit számolnak még, szóval csak beírtam amit a legbizonytalabbnak érzek a jelenleg kék színűek közül.Giorgia-ban Trumpnak 80 ezer előnye van, és a cnbc szerint még 380 ezer szavazat nincs megszámolva. El van szórva ez a 380 ezer, a sok kis megye mind 95% környékén, de ha ezek is levél szavazatok, akkor Giorgia is meg lehet Bidennek esetleg, és akkor nem kell neki mondjuk Nevada sem.Miért éppen
peterk2005AlaszkaNevada? Az elvileg elég sanszosan megvan, nem..?
Igor